2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hımm anladım.üzülme tabiki çok haklısın.nişanlınada kızma.erkekler böyle oluyor genelde.sen çok duyugusal bakarken olaya onlar pat mantık tarafından bakıp bi laf ediiyor canını daha beter sıkıyor.ama üzülme bu sana karşı bi tavır değil.parayada gelince mesai vermemeleri çok büyük haksızlık ama sen Allaha havale et.önemli olan sağlıklı olman ve çalışabileceğin bir işinin olması.çok şükür.Allah bugünümüzden geri koymasın Yarabbim

öyle tabi roselincim haklısın çok şükür işimiz gücümüz var ama böyle dalga geçer gibi davranıyolar ya öööfff boğasım geliyo:kızgın: nişanlımla da ayrıcana hesaplaşacammm:jeyyar:

geldım evt yemeğe gıttım ama 5 dk olmadan gerı dondum cnm kıtap okuyordum
dasılvadıdo ıolsun cnm şükret ben 3 yıldr mesaı almadan calısıyom
bıde patrndan 10tl aldım aksama belora seklı kot ceket alcam yaz ıcın 15 tl dusmus

aksam bankadan ben paramı alana kadar mağaza kapanmıs kendımı cok tuttum ama ordakı seylere bayıldım alcam aksam olsun dıom bıan once ayy cok seker seyler vardı ya tabı sadece ve en fazla 2 sey alcam para lazım

roselın balım baban nasıl oldu cnmm
sımdık cıkıyorum kızlar ı aksamlar belkı gıremem dıye dıyem dedım

zamanla düzelır tatlım opuyorum senı cıktım ben ınş cıkabılırsm burdan:roflol:

naber kızlar napıyosunuz bugün bakalım?

ben gezmelre çıktım artık bgün bir arabamızın nişanı var hafta sonu nişan bohçası hazırlamaya gittik off çok gü<el seyler lmıs kayınvalide .gecelik takımlarına bittim 6 parca olanlardan.sandığa koyduk çok güzekl oldu.

günaydın kızlar,dün inanılmaz başım ağrıyordu,hasta olcam sanırım,zaten 4 kilo da verdim :(( gün geçtikçe eriyorum,tam hasretlik çekyrm yani,stres de beni çok etkiliyor,şimdi böyleym hele düğün hazırlıklarına tam anlamıyla başlayınca ne yapcam bilemiyorum :(( ama o zaman aşkım yanımda olcak beraber halledriz,aşkımıda çokk özledimm,sanırım mart gibi gidicem yanına,dayanamıyorm.

günaydın kızlar,dün inanılmaz başım ağrıyordu,hasta olcam sanırım,zaten 4 kilo da verdim :(( gün geçtikçe eriyorum,tam hasretlik çekyrm yani,stres de beni çok etkiliyor,şimdi böyleym hele düğün hazırlıklarına tam anlamıyla başlayınca ne yapcam bilemiyorum :(( ama o zaman aşkım yanımda olcak beraber halledriz,aşkımıda çokk özledimm,sanırım mart gibi gidicem yanına,dayanamıyorm.

canım Allah kavuştursun, ama dikkat et kendine:1hug: bu aralar hastalıklar salgın zaten ben de paçayı zor kurtardım

günaydın cnm senı anlıorum valla gıt martta özlem gıder cnmcım az kaldı ınankı ıns herkes zmanla rayına oturacak..bugun evlılık ıcın şafagımız 248 bak gun gun azalıor..
zaman gecıyor..zaten askerden gelsın nısanlın hazırlıklar da hızlanıcak ve zaman hızla gecıcek o zmaan her gun askımızı görucez..
bu arada aksam bogca yaptım burdakı yemek tarıflerınden aldım sıpsak pogaca yazıo sende yap bence cok guzel oldu ama tuz atmayı unutmusum ama ıcınde peynırı maydonozu oldukca tuzlu oldugu ıcın ve sıcak oldugu ıcın herkes begenıp yedı..:)

gunaydınlar
lady cnm az kaldı ınş bıtcek balım ya bencede gıt yanına özlem gıder
mınılya ellerıne sağlık cnm bende yemek yapmaya mutfağa gırmeye bayılıyorum
dasılvadıdo h geldın cnm
nasılsınz kızlar

böcüküm sen de hoşgeldin balım:1hug:
benim keyfim pek yok bu aralar...özellikle iş yerinde canım çok sıkılıyi:çok üzgünüm: ööle ruh gibin oturuyom son 2 günde yok mesaiydi yok görev paylaşımıydı derken yediler beni

sağolun kızlar,böyle şeyler söyleyince hemen moralim düzeliyor,teşekkür ederim,zaten bi iyiyim bi kötüyüm dengesizleştim :(( minilyacım eline sağlık,bende yemek tarifi alıyorum siteden sürekli,dur bunun tarifinide alıyım :))) ama var ya hep diyordm yemek yapıcam hani elim alışsın diye,ama o bile içimden gelmiyor,tarif aldım birsürü yapıcam inş.sırayla.

Back
X