2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

böcüküm sen de hoşgeldin balım:1hug:
benim keyfim pek yok bu aralar...özellikle iş yerinde canım çok sıkılıyi:çok üzgünüm: ööle ruh gibin oturuyom son 2 günde yok mesaiydi yok görev paylaşımıydı derken yediler beni

:teselli: anlıyorum cnm ama napalım şükredıp bı işimz var dıyıp gelıyoruz hele buraya gunde 30 40 kişi iş ıcın gelıyo onları gorunce cok uzuluyorum:sm_confused:
bende dün ıstedığım montları aldım 30tl normalde ıkısı 56 tl edıyodudelikafadulden kısa kolları bırısı karpuz kesım bırısı düz bolera seklınde kaydirigubbakcemile2

sağolun kızlar,böyle şeyler söyleyince hemen moralim düzeliyor,teşekkür ederim,zaten bi iyiyim bi kötüyüm dengesizleştim :(( minilyacım eline sağlık,bende yemek tarifi alıyorum siteden sürekli,dur bunun tarifinide alıyım :))) ama var ya hep diyordm yemek yapıcam hani elim alışsın diye,ama o bile içimden gelmiyor,tarif aldım birsürü yapıcam inş.sırayla.

:teselli:
yemek yap sende bol bol ınan ınsan cok stres atıyo ben ağlayan pasta yapmıştım cok zor uğrastırıcı ama ılk denememde harıka oldu hatta sureklı yapan komsumuz vardı ınan dedı benımkınden güzel olmuş:utangac: yanı pek becerıklıyım ayoll
sende stres atarsın

aybuer cim hoşgeldin:1hug:
bence ben bu hafta sonu nişanlımla farklı bişeyler yapayım da moralim düzelsin ey iyisi o olacaka.s

hihoyyyt selam kızlar benide aranıza alırmısınız?
daha önce 2009 yaz gelinlerine yazmıştım ama bu başlığı görmeden önce. burayı gördüğüm gibi daldım konuya kaydirigubbakcemile4 .
ben daha sözlü falan değilim. isteme olayıda olmadı. mayısta düşünüyoruz söz nişan. ekimdede düğün inşallah.
ben şimddien taksitlere başladım bi sürü borca girdim Allah yardımcımız olsun.

hihoyyyt selam kızlar benide aranıza alırmısınız?
daha önce 2009 yaz gelinlerine yazmıştım ama bu başlığı görmeden önce. burayı gördüğüm gibi daldım konuya kaydirigubbakcemile4 .
ben daha sözlü falan değilim. isteme olayıda olmadı. mayısta düşünüyoruz söz nişan. ekimdede düğün inşallah.
ben şimddien taksitlere başladım bi sürü borca girdim Allah yardımcımız olsun.

h geldın cnm:1hug: dert etme benım koca adayı bılem yok
off ceyıs deme fena oluyorum allah yardımcımız olsun
ınş senın içinde hayrlısı olur:Saruboceq:

Sağol uğur böcüğüm benim.babam bildiğin gibi.ağrısı var.bide üstüne üstlük midesi de ağrıyo.ağrı kesici veremiyoz.narkozdanmı nedir mide ağrısı çıktı bi de

ınş gecer cnm benım bızmde anne tarafımda kalp amelıyatı olan cok var ama tonsıyon seker yok sulalemde babam tarafı cok uzun yasıyo

evet böcüğüm ben yemek yapmaya başlyım gerçi bu ara çeyiz almaktan evde oturmuyrm :))
roselincim baban inş.en yakın zamanda sağlığına kavuşur..
bir dilim pasta sende hoşgeldin aramıza,zaman yaklaştıkça topic te kalabalıklaşıyor ne güzel :)))

hee bu arada kızlar baharat takımı alcam bernardodan beğendim 3 lü 45 mlyon dedi,tam nasıl bişey alcağıma karar veremedim aslında,siz aldıysanız nasıl aldınız.

Back
X