2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ROSELİNCİM cnm sakın üzülme tatlım ıns ıyılesek baban..dua et tatlım..bende kayınbabam ıcın dua edıyorum dıger hafta cerrahpasada amelıyat olcak ıns ıyı gecer amelıyat..

bu arada gun gectıkce cogalıyoruz ne guselll hosgeldın pastacıkkk:))

lady cım nerdesın ?
ben geldım sen yoksun hee kız baksana bızım nıye evlılık takvımımız yok yaa du ben hemen ıkımızı koyıyım takvımeee

10 Ekim The_lady_legend
10 Ekim minilya
:utangac::lepi:

lady cok pahalı alma cnm ne o öle ya bence tabı
ne biliyim işte canım bende karar veremedim sordum çok şık bişey ama bende karar verdim,o yzden size sordum,bu arada hani şimdi 14 şubat geliyor ya,kırmızı saten nevresim takımı bu ara mı alsam,sizce daha mı pahalı olur,yoksa daha mı ucuz olur,kampanya falan yapıyorlar ya böyle zamanlarda..

minilya canım geçmiş olsun:1hug: pastacık hoşgeldin bu arada
ben bu günlerde baya leylayım canım da sıkkın ne yapsam daaa kafam dağılsaaa...yazık nişanlıma da yansıyo ister istemez ama Allahtan çok anlayışlı tolore ediyo beni yavrum benim yaŞeniz

ne biliyim işte canım bende karar veremedim sordum çok şık bişey ama bende karar verdim,o yzden size sordum,bu arada hani şimdi 14 şubat geliyor ya,kırmızı saten nevresim takımı bu ara mı alsam,sizce daha mı pahalı olur,yoksa daha mı ucuz olur,kampanya falan yapıyorlar ya böyle zamanlarda..

sonra al cnm ve 45 tl kavonoz alma derım ben

minilya canım geçmiş olsun:1hug: pastacık hoşgeldin bu arada
ben bu günlerde baya leylayım canım da sıkkın ne yapsam daaa kafam dağılsaaa...yazık nişanlıma da yansıyo ister istemez ama Allahtan çok anlayışlı tolore ediyo beni yavrum benim yaŞeniz

ne takıyon kafana bacım boşver hersey olcana varır ölsen bıle unutmaŞeniz

lady cım bak sımdı aklıma geldı kızz bızz aynı gun aynı heyecanları yasıcazz valla offf o günü sımdıden dusunmesı bıle heycanlandırıo benı yaaakaydirigubbakcemile3

Kızlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) minilyacım inşallah kayınpederinin ameliyatı çok iyi geçer ve sorasını rahat atlatırsınız inşallah

ayy tırnağım krııldı
haftaya ts macı ıcın bıletlerıde alcak ark cok mutlu oldum yaa cokkkk bu aksamda mactayım oleyyyyyy

roselın kafayı mı yedın sen la olmas kına gecesız düğün hıc bosuna deme bence cok saçma bak kızma samımı oldumuz ıcn gercek duygularımı yazıyorum bızım bı adetlerımız örflerımız var cnm

lady cım bak sımdı aklıma geldı kızz bızz aynı gun aynı heyecanları yasıcazz valla offf o günü sımdıden dusunmesı bıle heycanlandırıo benı yaaakaydirigubbakcemile3[/QUOT

kaydirigubbakcemile5 ayy evet yaa düşünsene ,ya bana bazen çokmuş gibi geliyor bazende diyorum azz kaldı ,ya aslında sen onu bırak ta ben kına gecesini ne zaman yapsam diye düşünyrum:utangac: ya cumartesi akşam olcak ya şimdi bir gün önceden yaparsak çok yorucu olur,perş.akşamı da hafta içi oluyor,bi önceki cmtsi yapsak herkes gelebilir ama o zamanda çok uzun ara oluyr arada,ayy daha çok var ama karar veremedim :1no2:

Back
X