2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydın kızlar ben bugun gelemeyebılırım haberınız ola çorluya fab gtcez ınş benı gotrmezler

amaniiin inşallah götürmesler seni böcükümkaydirigubbakcemile

hehe gtmedımdelikafadulden
uyy aksam mactaydım zatı cok yorgunum 15 subat içinde pankart yapılcak onlarla uğrasıyorum ve ts macı için bıletler satısa cıksın hemen sırayı alcak bızımkıler benımde ıcınde tabı bıletler bıraz pahalı ama olsun:lepi:

böcük seni bir Beşiktaşlı olraktan çok takdir ediyom ve öpüyom kocaman:1hug: hem bütün maçlara gidiyon hem tribünde emek veriyon helal olsun sanaa:enbuyukkk:

kııı böcuk gunaydın..kına gecemı sanırsam cuma aksamı yaparım bu arada herkes davetlı arkadaslar sımdıden gelemem edemem demeyın hepınızı beklıomm..
lady kızz senın kınana gelemem herhal ben:1no2:

böcük seni bir Beşiktaşlı olraktan çok takdir ediyom ve öpüyom kocaman:1hug: hem bütün maçlara gidiyon hem tribünde emek veriyon helal olsun sanaa:enbuyukkk:

benım için bı onur gurur:1closedeyes: canım feda besıktaşa:asigim:

mınılya cnm ben gelırım ınş valla uzak olmassa gelırm cunku calısıyom bılıyon haftaiçi

kııı böcuk gunaydın..kına gecemı sanırsam cuma aksamı yaparım bu arada herkes davetlı arkadaslar sımdıden gelemem edemem demeyın hepınızı beklıomm..
lady kızz senın kınana gelemem herhal ben:1no2:

oo minilya gelmiş hoşgelmişhihoyyyt
10 ekimde başka bir arkadaşımın da düğünü var ama şartları zorlar ben de gelirim en azından bi uğrar iki göbek atarımkaydirigubbakcemile ben burdaki arkadaşlıkları çok seviyorum çünkü

mınılyam ınş gelcem cnm ınş
burası besıktas alayına gıder uğrasma bızımle ... fener uyy aklıma geldıydı albumume stad resımlerımı koydum daha var ama koyamadım bızım kulube koyum barı

evt cnm cok pahalı ben bıle 3 aylıkla alıyorum kapalıdan
uyy resımlerımı ekledım bazılarınıkulupten ark verdı bazıları benım daha cok var ama ıste evde pc yok burdn bu kadar oldu

benim de bu sene kapalı kombine alma hayalim vardı ammavelakin olamadı malesef ama düşününce isabet olmuş çünkü nişanlımla her maça gidemiyoz yazık olacaktı kombineye...geçen sene yeni açıkta kombineliydim aaaah aaah:delphin:

uff kapalının yenı kombıne fıyatı 1200den baslıyo ben bu sezon 925tl almıstım ama bu arada yenı maclar ınonu de ınsaat olcak olımpıyat stadında olcakmış

uff kapalının yenı kombıne fıyatı 1200den baslıyo ben bu sezon 925tl almıstım ama bu arada yenı maclar ınonu de ınsaat olcak olımpıyat stadında olcakmış

amaniiiiin:1shok: hele bu evlilik arifesinde bana kombine ancak rüya olur...zaten olimpiyata da hayatımda bi kere gittim tövbe ettim nefret ediyom ordan:oklava:

nıckıme tıkla laa profılımden gorun sağda

dasıl valla bacım bana hayal deıl ama oraya ulasmak ıskence bende çoğu maca gıdemem anca h sonu olanlara gıderım ama alcam genede sanırsam

Merhaba kızlar.maç fanatikleri sizi.benim de hiç öyle bi tutkum yok.olsa bari hayatımda güzel bi hareket olurdu

Merhaba kızlar.maç fanatikleri sizi.benim de hiç öyle bi tutkum yok.olsa bari hayatımda güzel bi hareket olurdu

Roselincim benden geçti biraz şartlar nedeniylen....nişanlım yokkene hemen her maça giderdim yağmur çamur demeden şimdi beyefendinin keyfini bekliyom gitmek için:dilcikar: ama tam bir deşarj kaynağı bence maça gitmeka.s

Back
X