2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ya senın baban ne amelıyatı olmustu unuttum cnm kusra bakmada bıde suan mıdesı nasıl

Bak böcük evlenince böyle stad stad gezmek yok.evinin kadını çocuklarının anası olacaksın :roflol:

roselın olmaya çalışcam ama olamam bjk koca alcam cocuklarla aıle boyu maca gıderız zaten ben en basta dıyorum maca gıdrım ıster gelırsın ıster gelmezsın ama bana karısma ee böle dedım dıe bı kac görucu gelmez oldu bıda:roflol: o ayrı konu ama napım kopamamkı

ben geldımm kızlarrr ya zaman gecmıoo neden gecmıooo ya yıne gırdım krıze ben ya soleyın kızlar zaman gecsınnnnnnn ıstıorumm askım hep yanımda olsun ıstıom ayy kızlar yıne askımın özlemınden dolayıı böle krızlere gırıom off off cumartesı olsunnnnn

ben geldımm kızlarrr ya zaman gecmıoo neden gecmıooo ya yıne gırdım krıze ben ya soleyın kızlar zaman gecsınnnnnnn ıstıorumm askım hep yanımda olsun ıstıom ayy kızlar yıne askımın özlemınden dolayıı böle krızlere gırıom off off cumartesı olsunnnnn

minilyacım aynı sorun bende de var yaaa of daha şubatın beşi yaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

ay sımdı 2009 yaz topıgıne baktım kızların hepsı gerı sayıyoo yaa bırı 83 gun kaldı dıoo anemmmmm benımde kalcakmıı yaa ıc gecırıom vallaasenağlama

ay sımdı 2009 yaz topıgıne baktım kızların hepsı gerı sayıyoo yaa bırı 83 gun kaldı dıoo anemmmmm benımde kalcakmıı yaa ıc gecırıom vallaasenağlama

canımbenim stres yapma bu kadar yaaa:1hug: Allahın izniyle o günler de gelecek, ben de hatırlatacam sana " bak 8 ay diyodun şimdi 15 gün kaldı düğüne" diyeŞeniz

canımbenim stres yapma bu kadar yaaa:1hug: Allahın izniyle o günler de gelecek, ben de hatırlatacam sana " bak 8 ay diyodun şimdi 15 gün kaldı düğüne" diyeŞeniz

kız agzından bal damlıoo ama nerdeee kızzz cok var yaaa püff
kı sen nıye takvıme 9 ay yazdın ?

kııı böcuk gunaydın..kına gecemı sanırsam cuma aksamı yaparım bu arada herkes davetlı arkadaslar sımdıden gelemem edemem demeyın hepınızı beklıomm..
lady kızz senın kınana gelemem herhal ben:1no2:

canım evet ya bende seninkinie gelemem yüksek ihtimal,kızlar evet kınama benmde herkes davetli beklerim,ya kız ikide bir daha çok var deme,daha çok var ama yapılcak bir o kadar da iş var canım ya offff,

canım evet ya bende seninkinie gelemem yüksek ihtimal,kızlar evet kınama benmde herkes davetli beklerim,ya kız ikide bir daha çok var deme,daha çok var ama yapılcak bir o kadar da iş var canım ya offff,

haklısın valla daha cok iş var bı kere martta bız nıkah tarıhını alıcaz sonracıma mobılyaları mayısta yaptırcaz onların ödemelerı felan olucak sonra cımaaaa tadılat baslıcak en sınır bozucu seyde bu tadılat nasıl olcak nasıl etcek yetıscekmı cartmı curt mu derken bızım eksıklerımız var kenarda ceyız bakımından onuda gec gelınlık tı suydu buyduu offf ama aslında suan bızım ıcın en durgun dönem şöle mayıs gelseın hazıranda eteklerımız tutussun hele bıdelikafadulden

Back
X