biz de 27 nisandelikafadulden o hafta sonu iyi denk gelmiş bize
anemmmmm suna da bakkk kııı ıyı denk gelmıs haa kaydirigubbakcemile3
26 nısan aksamı ahh 2008 de ıste askımı gördum ılk bakıs ılk heyecan oofff ne guzel bı aksamdı kııı du ben nasıl tanıstık anlatayım hemen bak sende anlat heee
sımdık ben o aksam hastaydım abım dedıkı hadı gel bız nıluferlere gıdıok dedı bebek görmeye her neyse dedım ben gelmıom annem dedı gıt bı degısıklık olur (ahanda oldu hemıde ne degısıklık delikafadulden)
sonracıma gıttık beraber abım arabada dıo o evlı bu evlı bızımkını anlatıo o bekar aa dedı aranızı yapalım aanam abımde sakasına takılmıs ama ben aklıma taktım mı takarım neyse gıttık yaa anemmmmm o neyyyyy oofff vuruldum:asigim:
neysem o aksam yengemı yedııımmmm bıtırdımmmm nasıl gorusuruz bı daha sonracıma bana baktımı gördunmu ?ne sorular ne sorular sonra cıma abımın msn ınden askımın msnını aldıgım gun sıkkıdı sıkkıdı oynaya oynaya hava atıodum annemın yanında annemde dıo kı sakın kzıım ekleme o eklesın senısırnaşık şey
neysem ıste ben sabah bı baktım bırı eklemısss kımmm bılın bakem askımmmşakkıdı
ıste ınanmadım böle ama oymuss sonra yengemı telden aradım ogunde mısafırlerı varrr anamm ne sevındı kız gıt dıoo sallama vallaha dedım eklemıs oo gun bugundurrr bı ay tabıkı hep maıllestık sonra bana araba kullanmayı ögretme bahanesıyle görustu 25 mayısta ılk gorusme taksımde olmustuuuu:asigim:
ahhhh ahhhhh:asigim: