2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım benim Allah yardımcınız olsun moralini yüksek tutmaya çalış...ben de kayınvalidem ameliyat olduğunda izin alıp nişanlımın yanına gitmiştim ( benimki çok paniktir iyi ki gitmişim ) sen de bi şansını denesen izin için, sağlık bu sonuçta

kızlarr aşkımın yanından geldım şimdi..kayınvalıdem,kaynım hepsı ordalar amelıyata alınmıstı ben gıttıgımde.ana kız aglastık bıraz:(
Kalp amelıyatı oluyo kızlar dua edın hepınız.
bugun saat 4 te cıkıcak cıktıktan sonrada 2 gun yogun bakımda kalıcakmışsenağlama

kızlarr aşkımın yanından geldım şimdi..kayınvalıdem,kaynım hepsı ordalar amelıyata alınmıstı ben gıttıgımde.ana kız aglastık bıraz:(
Kalp amelıyatı oluyo kızlar dua edın hepınız.
bugun saat 4 te cıkıcak cıktıktan sonrada 2 gun yogun bakımda kalıcakmışsenağlama

canım benim Allah şifasını versin çabucak atlatır inşallah :Saruboceq: duacınızım...gelişmeleri de ilet bize canım merak ederim ben

canım benim Allah şifasını versin çabucak atlatır inşallah :Saruboceq: duacınızım...gelişmeleri de ilet bize canım merak ederim ben

saol meleğim..Az önce annemı aradım yasin okuyomuş..herkes dua edıyor..
Allah kımseyı hastane kapılarına düşürmesin.:Saruboceq:

şuan hıc halım yok hıççç konusasım yok heryerımın agrıdıgı hıssedıyorum ve saat hemencık 4 olsun da amelıyat bıtsın..inş..iyileşir..:Saruboceq:

Minilyacım Allah sağsalim çıkmasını iyileşmesini nasip etsin inşallah.biliyorum canım anlıyorum seni çok zor bi durum

Pastacım hayırlı uğurlu olsun inşallah hazırlıklarınız.bencede çok iyi düşünmüşün nişanlılık kısa dönem olmasını.aileler arasında yüz göz olma durumu olmadan kurtulursunuz bu işten

Böcüğüm lütfen kendine iyi davran.sen onu çok seviyon.inşallah kavuşursunuz hayırlsıyla tatlım benim inşallah

Pastacım hayırlı uğurlu olsun inşallah hazırlıklarınız.bencede çok iyi düşünmüşün nişanlılık kısa dönem olmasını.aileler arasında yüz göz olma durumu olmadan kurtulursunuz bu işten

sağol Roselin
şimdi biz ikimiz güzel güzel geçiniyoruz kendimizce hazırlığımızı yapıyoruz. aileler girince işe herşey değişecek belkide bazen üzülecez. zaten ben çok stresli bir işte çalışıyorum akşama eve sinir küpü olarak gidiyorum bide üstüne tatsızlıklar olursa zorlanırım bunalırım çok. ikimizde bu halimizden memnunuz. bakalım hayırlısı artık.
nişandan sonrada düğün telaşına düşecekler birbirleriyle ve bizlede uğraşamayacak aileler kaydirigubbakcemile2

Pastacım valla ne diyim sana çok akıllı bi insanmışın.nişanlımla ben sevgiliyken görüşemiyorduk.ayrı memleketlerde oturuyorduk ve birbirimizi görme şansımız olmuyordu.bende dedimki en azından bi nişan bağı ile bağlanırsak sorun kalmaz gelip gidebilir görüşebiliriz.sonra talipler rahat bırakır beni falan.nişanlandık.ama gel görki araya problemler girdi nişan uzadı yaza evlenebilirsek 2 sene nişanlı kalmış oluruz nerdeyse.aileler de çatışıyor bu durumda.çok üzülüyoruz ikimizde

Pastacım valla ne diyim sana çok akıllı bi insanmışın.nişanlımla ben sevgiliyken görüşemiyorduk.ayrı memleketlerde oturuyorduk ve birbirimizi görme şansımız olmuyordu.bende dedimki en azından bi nişan bağı ile bağlanırsak sorun kalmaz gelip gidebilir görüşebiliriz.sonra talipler rahat bırakır beni falan.nişanlandık.ama gel görki araya problemler girdi nişan uzadı yaza evlenebilirsek 2 sene nişanlı kalmış oluruz nerdeyse.aileler de çatışıyor bu durumda.çok üzülüyoruz ikimizde

Allah yardımcınız olsun canım. İNşallah sıkıntıları baştan çekip sonra rahatlayanlardan olursunuz. :Saruboceq:

böcüküm,roselıncım,ladycım saolun..

amelıyattan sımdı cıkarmıslar suan yoğun bakımda kalıyomus..doktorlar cok ıyı gectıgını bugunude atlatırsa korkulacak bıseyın kalmıcagını söylemısler..
bak sımdı neşem yerıne gelır gıbı oldu sankım..

roselıncım sende uzulme tatlım hersey yoluna gırecek inş..olur böyle seyler zaten fazlada zaman kalmamış cnm yaza kadar azcık sabır cnm..

askımın arkısıne yemege gıtmıstık ya solemısmıydım?
ıste kız anlatıo nişanlıyken ne zorluklar atlatmıslar ama hep dırenmısler hatta aıleler arası surtusmeler felan olmus sonra babası demıs evı olmaya kız vermem dıe cocuk ev bıle almıs kredıyle suan öduolar..vede şöle bı durum var nıkahlandıkları zaman bıle elele dolasamamıslar babası yollamamıs yanı dıokı bız ne zaman evlendık o zaman rahatladık dıolar bı tek işyerınde fotoları var baska yerde yok cunku cıkmalarına ızın yokmus..
hep nişanlısı işyerıne gıdıomus orda bı kaç saat görusuyolarmıs..
aıleler yzuunden ayrılmıslar bıle gorusmeme kararı almıslar fakat dayanamamıslar gene barısmıslar ne zorluklar yasamıslar anlatırken dınlesenız ne kadar zorlu surec gecırdıklerını daha ıyı anlarsınız..ve onlar suan bıle evlendıkelrıne ınanamıolar dusunun artıq..
zaman herseyın ılacıdır..o yuzden sabır roselıncım...sızın olayınızı bılmıorum ama benım anlattıgım kısılerden daha sanslısınızdır dıe tahmın edıyorum..

minilyacım bak çok şükür zor kısmını atlatmış maşallah:nazar: en az senin kadar rahatladığıma emin olabilirsin:1hug:

arkidişlerim ben yavaştan eve gidiyom hepinizi öptüm kendünüze tikkat edin görüşürünkkkkaydirigubbakcemile4

yok mınılya barısmadık sbhtan berı ağlıyom sende bugun 12 subat deıl mı dıon bacım:delphin:

Back
X