Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minilyacım çok şükür bak iyiymişş, bu arada bak zaman akıp gidiyor ,7 ay 28 gün ümüz kalmış :))
ayy kıyamam sana böcüğüm ya ağlama,geçicek bugünler.senin için hayırlsı neyse o olsun inşş.
yok mınılya barısmadık sbhtan berı ağlıyom sende bugun 12 subat deıl mı dıon bacım![]()
hayırlı cumalar gunaydın kızlar
aybuer cım saoll ıyılestıgının haberını bugunde aldım aşkım dedıkı solunum cıhazını cıkarmıslar artıq kendısı nefes alabılıomuş..
amin böcukcumm hayırlı huzurlu yuva kurmak herkese nasıp olur inş..:Saruboceq:
saol dasılvadıdocum...kız ıns sende 10 ekıme evlenırsın :roflol: ucumuz bır gunde gıderırız belkım? tabı yakın olması daha ıyı sızın ıcın 27 eylul de olsa ıyı olur:)
kız böcuk hangı kayınvalıden gelıoo:uhm:
mınılya salladım anacım napım sıze uyum sağlamak adına:roflol:
ben banyo setı beğedım ama 355 tlklozet takımı ve perdeler dahıl
canım çokkk pahalı 335 yaa..
valla ben burda baktım 5 parçaydı sanırsam 89 TL tabı aksesuarları sadece ee klozet takımıda olsa olsa 80 olur o kadar bıle deıl yanı hesapla 170 felan tutuo yanı..
baska ek olarak ne var böcuk senın dedıgınde?
hemde benım begendıgım hanı bı ara kedılı takımlar gosterılmıstı ya caydanlık porselen vss vardı ceyızlık bölumunde aynı o tarzdan ama cok hoş yanı ben cok begendımde suan alamam belkı dıger aya alırım ben..:jeyyar: