Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sizce biz beyaz eşyaları ve mobilyaları düğüne 1 ay kala alsak çok mu geç kalmış olurum ? :uhm:
merhabalar Roselin ve elisaaa.s.
ne zaman buraya gelmeye niyetlensem toplantım çıkıyo netçem bilemiyom:roflol:
ooo meleğim gelmiş...Şeniz
kıı nerdesın ha geldın sımdı neden gıdıon uyuz senın toplantılarında bıtmıo haa..hehe sana dıom ama benımde sabah aksam toplantı oluo püff sınır oluorum ben bu toplantılara yaa..
ya kuzum sorma bu sıralar yeni bi görev verildi bana onla uğraşıyomm sinir oluyommm:1ninca:
:roflol:
nışanlın ıstoç da mı calısıyo
ne şanslısın mınılya nan adam kendı alcaklarını alıyo bıde sana artı seyler getırıyo
dasılvadıdo valla ılerde nolcaz bellı deıl kıracı olursak faturalardı kıraydı ayvayı yıycez dedın gıbım o yuzden ben almakla en ıyısını yaptığımı bılıyom bazıları para koy bankaya dıo banka batınca hoppp gıttı paracıklar hem ben ne zmn bırıktrmeye kalksam bıseyler olup elımden alıyorlar sımdık bılıyolar borcum cok bılezık bıle yapıyom kendıme bee daha nolsun allah ömur verırse nısanda bıdene daha almak ıstıyom annemde vercek az para doğum günümde
ben geldim kızlar napıyosunuz bugün evime gelebidim artık,insanın evi gibi yok ya...
kimse kalmadı mı geç mi gldim....
meraba aybuercim hoşgeldinnna.s.
ben varım saat 8e kadar işteyim halen
merhaba canım nasılsın az kalmıs mesain bitiyor.
hoşbuldum ben de yoktum kaç gündür...
ii akşamlar kıslarrr..beyaz esyaları hangi marka aldınız ...