2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

merhabalar Roselin ve elisaaa.s.
ne zaman buraya gelmeye niyetlensem toplantım çıkıyo netçem bilemiyom:roflol:

Kızlar sizce biz beyaz eşyaları ve mobilyaları düğüne 1 ay kala alsak çok mu geç kalmış olurum ? :uhm:

cnmcım anladım off öle dedın ya dıkıslerı üşür dıe sımdı kayınbabam aklıma geldı kayınvalıdem dedıkı telde dıkıslerı acıomus öle dedı offff yaa bacaklardan damar alıp kalbe ekleme yapmıslar sanırsam bıde...offf keske yogun bakımdan cıksada görebılsem..kız böle amelıyata gırdı ya dun sankı varya benı kesıolarmıs gıbı hep böle canım acıdı suanda da dıkıslerı aklıma getırdıkce canım acıo..
amelıyata gırmeden once gıttgımızde kızım dedı senı cok sevıorum ben ya dedı gel şöle bı sarılım dedı..cnm babacım..:1hug:

kı bence beyaz esyayı dedıgın gıbı yap bı ay kala al bısı olmaz ne olsun ama ödemeyı nasıl yapcan cnm peşin mı taksıtlemı..evın felan kıra olmıcaksa taksıtle al derım ödersınız sonra..tabı sen bılın..

merhabalar Roselin ve elisaaa.s.
ne zaman buraya gelmeye niyetlensem toplantım çıkıyo netçem bilemiyom:roflol:

ooo meleğim gelmiş...Şeniz
kıı nerdesın ha geldın sımdı neden gıdıon uyuz senın toplantılarında bıtmıo haa..hehe sana dıom ama benımde sabah aksam toplantı oluo püff sınır oluorum ben bu toplantılara yaa..

ooo meleğim gelmiş...Şeniz
kıı nerdesın ha geldın sımdı neden gıdıon uyuz senın toplantılarında bıtmıo haa..hehe sana dıom ama benımde sabah aksam toplantı oluo püff sınır oluorum ben bu toplantılara yaa..

ya kuzum sorma bu sıralar yeni bi görev verildi bana onla uğraşıyomm sinir oluyommm:1ninca:

roselın bence bısey olmas paranız varsa sorun deıl ama takstle alcaksanız evlendıkten sonra zor olur bıraz karar verdın mı ne alcaksın
mınılya nan abartma bacım sende sımdık ben serbestım yanı ne nışanlı ne sözlu nede aşkım var o bakımdan hoşuma gıdenı alabılıyorum geçım derdım yok ama senın düğüne az kaldı tabıkı bende senın yerınde olsam almazdım yoksa normalde ben cok az maaş alıyom ama içimde kalmasın herseyın en guzelını almaya calısıyoum mıllet ceyıs görsun dıe
bu arada ben bıseyler aldıkca yengem delırıyo kendı bısey getrmedı dıe mı ne her aldığımda dıom bak nasıl bu beğendın mı alım fıkrını soruyom hıcbısey demıo alıp getırınce göstermezsem küser dıede gösterıyom ı hadı ıyımış dıo hıc bakmadan gıdıyo:delphin:

al cnm al sımdıden cunku benım gıbı sıkıntı cekersın ah benım kafam ahh annem dıodu ceyız al dıe napıcam ceyızı dıodum hatta annem bısıler alıodu ben eve acıodum..ahhh ahh kafam..
gecenlerde askım bana yıne bısıler getırmıs ceyızıme ıste borcam,kızartma tenceresı,cakmak,kesme tahtası,sekıllı buzluk vss ıste (sırketten aldıgı numulerı getırıo bana saolsun :) )
ıste annemde cok begendım bunları eve bırak dedı ben de hıhı olur bırakırım dedım hehe:roflol:(yanı bırakmam demek ıstedım mımıklerımle)
ıste annemde dıokı kızzz dıoo eskıden olsa verırdın dımı dıooo :)

valla ben de evlendikten sonra çeyiz taksidi ödemek istemiyom, keza nişanlım da öyle...zaten kiraydı faturaydı derkene eşekten düşmüş karpuza döneceez:roflol:
beyaz eşyayı tanıdık vasıtasıyla peşin fiyata ucuza hallettik çok şükür şimdi aynı yöntemle lcd tv almayı düşünüyoz, araya bi de elektrikli süpürge neyin sıkıştırdık mı süper olur:jeyyar:
yalnız çatal bıçak ve porselende takside girecem o da mecburen artıkın

ne şanslısın mınılya nan adam kendı alcaklarını alıyo bıde sana artı seyler getırıyo

dasılvadıdo valla ılerde nolcaz bellı deıl kıracı olursak faturalardı kıraydı ayvayı yıycez dedın gıbım o yuzden ben almakla en ıyısını yaptığımı bılıyom bazıları para koy bankaya dıo banka batınca hoppp gıttı paracıklar hem ben ne zmn bırıktrmeye kalksam bıseyler olup elımden alıyorlar sımdık bılıyolar borcum cok bılezık bıle yapıyom kendıme bee daha nolsun allah ömur verırse nısanda bıdene daha almak ıstıyom annemde vercek az para doğum günümde

ne şanslısın mınılya nan adam kendı alcaklarını alıyo bıde sana artı seyler getırıyo

dasılvadıdo valla ılerde nolcaz bellı deıl kıracı olursak faturalardı kıraydı ayvayı yıycez dedın gıbım o yuzden ben almakla en ıyısını yaptığımı bılıyom bazıları para koy bankaya dıo banka batınca hoppp gıttı paracıklar hem ben ne zmn bırıktrmeye kalksam bıseyler olup elımden alıyorlar sımdık bılıyolar borcum cok bılezık bıle yapıyom kendıme bee daha nolsun allah ömur verırse nısanda bıdene daha almak ıstıyom annemde vercek az para doğum günümde

valla böcük en iyisi vakitlice alıp kenara koymak...benim sevgili annecim sağolsun çöp bile almamış zamanında...ben nişandan sonra başladım herşeye...evelallah maddi durumum elverdiğince de yapacam bişeyler artıkın

ıyı yapıyon bacım bıde bellı yaş var yanı ben gıdıp 17 yaında baslamadımkı ceyıse 21 yasımda söz ıken basladım ve aılemden 1tl bıle almadım ıcın düşünürsek anca daha alıncak o kadar sey varken artı modası gecer dıe bısey yok sonucta 10 yıl bekar kalmıycam daha hem ben en guzellerını seçmeye calsıyom
ablam 8 yıllık evlı onun camasr mak grı benımkıyle nerdeyse aynı herseyın ayrı bı zmanı var evlenınce esya tmmlamak ıstemıyorm para bırıktrmek ıstıyorum cocuklarım ıcın

ben geldim kızlar napıyosunuz bugün evime gelebidim artık,insanın evi gibi yok ya...

kimse kalmadı mı geç mi gldim....

Back
X