2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kaydirigubbakcemile3 bende kopya çekiyorum. inşallah bi aksilik çıkmazsa bizde o gün düğün düşünüyoruz delikafadulden

ıns cnm Allah dualarınızı kabul eder dugun tarıhınız zaten kafanızda bellıyse hıc bı aksılık cıkmaz (dıe umut edıorum ın öle olur cnmcım)
amın:Saruboceq:
mınılya sen sımdık gun sayıyorsun ya bende senın takvımden kopya cekıyorum :jeyyar: ınş senın düğüne nışanlı olarak gelırım

hadı bakalım hayırlsıı ınss cnm bıde sen benım takvımıme bakarsan daha cok beklersın cunku daha cokkk var yaaa:(

7 ay var ne çoğu amanen borclarım bıtcek para bırıktrcemde sonra ohoo:delphin: anca anca senden bı hafta once ayın kaçı oluyo bakmadım bılem ozmn ınş
nan adam dondu ben kacıyım

günaydın bacılar nasılsınız a.s.
yine işteyim ve en kötüsü yarında işe geleceğim offf yaa offff ik ihaftada bir izin yapıyorum sinir oluyorum bu duruma kötükedihüso

gunydın:kahve: nan daha ne ısten keşke iş olsada gelsem hıç keyfımız yok tmm maaşımı kesılmeden alıyom çok şükür ama ya diğerlerı:delphin:

günaydın arkadaşlar bende bu aralar keyıfsızım yaa iş konusu berbat keske baska ıs bulsam cıksam burdan off offf

sabret cnm
bu arada eğer sızle konuşamadn cıkarsım dıe sımdıden dıyem 1de cıkcam kızlar kıb öptum yarın yokum ınş ptesı görusuruz
nehır yok yahu kac gundr
roselın lady mınılya pasta aybuer dasılvadıdo... canlarım benım haydın bb

sabret cnm
bu arada eğer sızle konuşamadn cıkarsım dıe sımdıden dıyem 1de cıkcam kızlar kıb öptum yarın yokum ınş ptesı görusuruz
nehır yok yahu kac gundr
roselın lady mınılya pasta aybuer dasılvadıdo... canlarım benım haydın bb

ay cnm sabredemıorum artıq maaşıma zam ıstedım bugun vermedı uyuz oldum napıcam bılmıorum cıksamda bısı kar etmıo adam zaten hesabına uymuorsa cık gıt dedı resmen yaasenağlama
Allah ım ıns dayanabılırmsenağlama

cnm öle zmn onu gösterıyo ben zam bıle ıstemedım yeterkı işler duzelsın
sızın hem işler kötu hem zam mı ıstedın bacım sabretmek laızm herkesın öle cnm ya uzlme

cnm öle zmn onu gösterıyo ben zam bıle ıstemedım yeterkı işler duzelsın
sızın hem işler kötu hem zam mı ıstedın bacım sabretmek laızm herkesın öle cnm ya uzlme

benım maasım cok azz bıde ya bılmedıgın sorunlar var anlatamadıgım aslında vermesı gerekıo ama vermıo ıste dıyemıosun ısıne gelırse gelmezse cıkıorum dıyede..
ama iş bulım cıkıcam yada sabredıcem 6 ay..
sızce 6 ay ıcın ıs degıstırmeye deger mı?

benım maasım cok azz bıde ya bılmedıgın sorunlar var anlatamadıgım aslında vermesı gerekıo ama vermıo ıste dıyemıosun ısıne gelırse gelmezse cıkıorum dıyede..
ama iş bulım cıkıcam yada sabredıcem 6 ay..
sızce 6 ay ıcın ıs degıstırmeye deger mı?

hımm canım bendede aynı sorunlar var. bende çıkmayı çok düşünüyorum ama zaten evlendikten sonra burda çalışmayacam. o yüzden bi kaç aylık için yeni işe girmek değmez diye düşünoyurm. yeni yere alışmak işeleini öğrenmek hep zaman gerektiren şeyler.
yinede sne bilirsin tabiki
Allah yardımcın olsun

bence sabret yenı yerın bundan ıyı olduğunu bılemezsın cnm sonra kötu olur alısmakta zmn alır bence az kaldı sabret balım yaa
pasta h geldın

meraba arkdişlerrrrkaydirigubbakcemile3
bugün de evdeyim, yarın da...dinlenmeye çalışıyom kulak ağrım geçmiyo bi türlü sinir oldum:çok üzgünüm:
sizler nassınız bakim görüşmeyeli

orta kulak ıntıhapı olaılır yalnızca ığne ıle gecıyor ben oldum bılıyom
ama süt damlatmakta işe yarar belkı yaramazsa kesın dr gt cnm

orta kulak ıntıhapı olaılır yalnızca ığne ıle gecıyor ben oldum bılıyom
ama süt damlatmakta işe yarar belkı yaramazsa kesın dr gt cnm

yevrucum doktora gittim işin tuhafı...kulağında hiçbişey yok senin dedi..sıcak tülbentle falan ağrısını azaltmaya çalışıyom napim:1no2:

yevrucum doktora gittim işin tuhafı...kulağında hiçbişey yok senin dedi..sıcak tülbentle falan ağrısını azaltmaya çalışıyom napim:1no2:

bendede vardı bi süre önce doktora gitmiştim bişiyin yok dedi sinirselmiş benim durumum. bi tek ağrı kesici verdi o kadar. bi süre devam etti ağrılar sonra kendiliğinden geçti.

kızlar günaydın,dikkat edin kendinize,bende gerçi şu 2 gündür her tarafım ağrıyor,bir virüs dolanıyor sanırım ortalıkta herkes hasta.bende şimdi benmkini beklyrm msn e girsede görsem diye :)) sonra inşş.geçen hafta gidemedim evkura bugün gidicm inşş.bi aksilik çıkmassa..

Merhaba kızlar gelemedim bugün.çok mutlu değilim bugünlerde.hayırlısı bakalım

iyi pazarlar arkidişlerrrŞeniz
Roselin canım nedir canını sıkan...inşallah çok büyük bi problem yoktur..

aslına bakarsan bizde de keyifler pek yerinde değil kayınpederimi işten çıkardılar:çok üzgünüm: evlerinde tek çalışan nişanlım kaldı...nasıl yetişecek herşeye bilemiyom:delphin:

Günaydın.dasivaldido merhaba canım.size de Allah sabır versin.bu dönemde ne kadar zor evlenmek.tam paraya ihtiyaç var derken evilik hazırlığı derken parasız kaldı millet iyimi

Back
X