2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

böcüküm Allar razı olsun:1hug: ben de aynı şeyi düşünürüm hep...
kızlar ben yavaştan çıkıyom eve gidecem...yarın sabah görüşürüz artıkın kendinize iyi bakın sizi seviyommmgamyoncuiremsu

minilyam böcüküm teşekkür ederim canlarım....
nişanlım köye gidiyo cenaze için yolda şu an
kayınvalidemle telefonda konuşunca çok kötü oldum ben:çok üzgünüm: en azından o annesini son anlarında gördü evlatlık görevini yerine getirdi...ben babamın vefatını bile aylar sonra öğrenmiştim...:çok üzgünüm::çok üzgünüm: zor şeyler bunlar...zor...

canım ya seninde nişanlınında, başı sağolsun,evet zor şeyler ama bunlar hayatında gerçekleri.allah mekanlarını cennet etsin,kalanlarada sabır versin.

kızlar selam

dasilvadido basınız sağolsun canım mekanı cennet olsun ananenizin.

nasılsınız kızlar neler yaptınız bugün?

aybuer h geldın cnm bıseycık yapmadık öle aksam oluverdı aman mınılya ya sorma hıc aksam olmak bılmedı der:roflol:

evet canım bişey yapmadan akşam oldu yine ben de arkadasıma gittim kuzenime gittim bugn dün baska kuzenimleydim derken anca bu saatte gelebildim buraaya...

böcükcm sen evkurdan örgü battaniye almıstın ya onu ne kadara almıstın

ben burda sorum 185 dediler sen daha ucuza aldın galiba öle mi hatırlıyorum acaba ben?

hımm 45 lira var arada burda satan tek yer biliyorum o da 185 dedi bakalım arastırmalarıma devam edeyim biraz...

net tarıh bellı mı cnm sızın? ee anlat bıraz kendınden bızde tanıyalım senı dııl mı?

iyi geceler canım...
vizelerim oldugu için çok fazla gıremıyorum :((
hemen baslıyım ;-)
23 eylul eskısehır ,26 eylul orduda olcak dugunum kısmetse :Saruboceq:
eşim askeri personel oldugu için onun gorevleri tatbıkattı derken dugun tarıhım sureklı oynuyorr kafamçokkarıştı ama busefer son olcak gamyoncuiremsu
kaydirigubbakcemile2
bende bu sene son sınıfım okulum bitecek insallah :Saruboceq:
eksık pek biseyım kalmadı..
zaten derler kızın esyası evden çıkmadan eksik bitmez die çokta dogru yani söz...

ugur bocugum saol hosbulduk a.s.

vizeleri atlatayım burda alcam solugu.. :lepi:
iyi gecelerr.. a.s.

gunaydınmirmirmirmir kzlar
abba ınş herseyın hayrlısı olsun cnm ne okuyorsun bu arada
aybuer cnm cok önemlı bı fark bulamzsan evkura bak ben evkurdan aldım cunku oda olmazsa ben sana burdan kargo yaparım tatlım
mınılya dasılvadıdo nehır roselın nasılsınız kızlar

günaydın kızlar
başsağlığı dilerleriniz için teşekkür ederim...bugün biraz daha iyiceyiz
sizde ne var ne yok bakim

gunaydın kızlar naposunuz?

abba cım anladım cnm ınsallah tarıh yıne degısmez cunku ınsan kendını sartlandırınca tarıhın uzaması cok zor olur sanırım..

benımde öle cok buyuk eksıklerım kalmadı cok sukur bı tek buyuk eksık olarak perdeler ve halılar kaldı kı onlarıda mobılyalar bellı olunca alıcaz ve tadılat basladıktan sonra tabıkıde..

aybuer h geldın cnm bıseycık yapmadık öle aksam oluverdı aman mınılya ya sorma hıc aksam olmak bılmedı der:roflol:

nan benı cekıstırıp durma yolarım haa:oklava:

hımm 45 lira var arada burda satan tek yer biliyorum o da 185 dedi bakalım arastırmalarıma devam edeyim biraz...

cnm evkurda hala var ve benım arkım örgu battanıyelısını 109 a almıs ben sok oldum ben bıle kazık yemısım 140 a alıpta demekkı tutturabıldıgıne satıolar bı arkımde yenı almıs 130 a almıs..bence gıt al ama 130 dan yukarı verme..
ben nevresımlere de 50 vermıstım böcuk te 60 vermıs dıe duydum:roflol:

günaydın kızlar
başsağlığı dilerleriniz için teşekkür ederim...bugün biraz daha iyiceyiz
sizde ne var ne yok bakim

ay cnm ya bu hastalıklar da basımızı bırakmadı gıttı benımde kayınbabam hastanede ve henuz cıkmadı hayırlısıyla cıksa keske..
bu hafta beklıoz bakalım ıns cıkarırlar..
askımla evlılıkten bıle bahsedemıoz ben bazen bısıler soruom hemen kapatıo bu da sankı bana evlılıkle alakası yokmus gıbı gelıoo ama aslında ılgılıdır..

bu arada şafak 206 gun yanı 6 ay 22 gun kalmıs yaa ınanamıorummm ayy zmaan gecsın gecsın mayısı ıple cekıorummmm cunku asıl telas o zaman baslıcak mobılya bakmaya baslıcaz artıq...delikafadulden

nan mınılya ne dıyın sen bee ben 140 aldığıma dua ettım benım bulunduğum semte bana takst yapabılcek sadece orası vardı yoksa evkura kıl oluyom bılıyon:delphin: beğendım aldıysam pek sorun olmuyo
hatta 4 nevresım aldım ya 498 tl tuttmus 400 tl yazıy bı tanesı örgude ındrım ama dığerleı hangısınde bılmım neysem aman aldım boşver

ay cnm ya bu hastalıklar da basımızı bırakmadı gıttı benımde kayınbabam hastanede ve henuz cıkmadı hayırlısıyla cıksa keske..
bu hafta beklıoz bakalım ıns cıkarırlar..
askımla evlılıkten bıle bahsedemıoz ben bazen bısıler soruom hemen kapatıo bu da sankı bana evlılıkle alakası yokmus gıbı gelıoo ama aslında ılgılıdır..

bu arada şafak 206 gun yanı 6 ay 22 gun kalmıs yaa ınanamıorummm ayy zmaan gecsın gecsın mayısı ıple cekıorummmm cunku asıl telas o zaman baslıcak mobılya bakmaya baslıcaz artıq...delikafadulden

minilyam hakkınızda hayırlısı olsun balım:nazar:
ben artık saymayı etmeyi bıraktım...nasolsa benden başka düşünen yok...herşey olacağına varıyo zaten:çok üzgünüm:

minilyam hakkınızda hayırlısı olsun balım:nazar:
ben artık saymayı etmeyi bıraktım...nasolsa benden başka düşünen yok...herşey olacağına varıyo zaten:çok üzgünüm:

ayy cnm benım yaa yapma ama bak benımkıde saymıoo gecen sordum kaç gun kaldı dıe zonk oldu 6 ay mı dedı böle zoruma gıttı gununude bılmıo cogu zaman yanlıs söluo püff bosver ıste erkek mılletı hepsı aynı hepsını yakmak lazım :kızgın:
yaa varya az once ben yaz topıgıne gırdım kaldım böle hanı safak sayıyorum gecmıcek sanıorum ya elıfsever e baktım sonra turuncu felan yazmıs kızlar 10 ay 3 hafta var yazmıs böle yanı onlarınkı bılem gecmıs dıom benımkısı de gecer dıom kendıme tesellı verıom böle..
bıde cnm fena halde sıkılıor barı su yaz gelsede temmuz felan zaten o zamanlar 15 gunluk tatıle felan cıkıcam ayyy bılmıom dasılvadıdocum yaa zaman gecsın ıstıorummm mayıs gelsınde dıgerlerı kolay gecer ıns..
sımdı ceyızımede bısıcık alamıorum cunku borclarımı ödemem lazım..
az maas aldıgım ıcın borclarımı sorun yapıorum..
ınanırmısın ben hep kendıme kıyafet alan bırıydım suan bes kurus harcayamıorum..
onun dısında kayınbabam hastanede dıe sıkıntı yapıorum..
yaa hersey duzelse hee bıde krız olayı var tabı bu fena halde bozuo sınırımı zaten..
hersey duzelsınnnn artıqqq cnm sabredelım de mayıs felan olunca ınan net tarıhınde bellı olur sneın acındanda bu arada ben sana sey sormustum
dugun salonu felan tutuldumu dıee..yoksa nıkah mı dusunuyorsunuz?

minilyam biz nikah düşünüyoz canım ama bana düşünmekten fenalık geldi yani...-tatlicadiarzu-
aşkımı kendi haline bıraktım istediğ zaman başlarız hazırlıklara ne diyim:kahve:

minilyam biz nikah düşünüyoz canım ama bana düşünmekten fenalık geldi yani...-tatlicadiarzu-
aşkımı kendi haline bıraktım istediğ zaman başlarız hazırlıklara ne diyim:kahve:

bende nıkah ıstıodum sonradan vazcaydım askım ve askımın aılesı dugun ıstıolardı..
o nedenden dolayı düğün ıstedık..
nıkah ıstıosanız sorun yok cok rahat uc ay öncesınden alırsınız tarıhı..
cnm ya cok sıkıntılı bı durum anlıyabılıorum sana bu konuda onun ustune gıtme demıcem cunku sen haklısın bu konuda..
ama söle bı durumda var dugun yapmak zor ya hanı belkıde ondan dolayı sıkılıodur..cunku bızımkı de zmaan zaman dıo dugun yapıcaz kolay dııl dıe..

Back
X