- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minilyam böcüküm teşekkür ederim canlarım....
nişanlım köye gidiyo cenaze için yolda şu an
kayınvalidemle telefonda konuşunca çok kötü oldum ben:çok üzgünüm: en azından o annesini son anlarında gördü evlatlık görevini yerine getirdi...ben babamın vefatını bile aylar sonra öğrenmiştim...:çok üzgünüm::çok üzgünüm: zor şeyler bunlar...zor...
net tarıh bellı mı cnm sızın? ee anlat bıraz kendınden bızde tanıyalım senı dııl mı?
aybuer h geldın cnm bıseycık yapmadık öle aksam oluverdı aman mınılya ya sorma hıc aksam olmak bılmedı der:roflol:
hımm 45 lira var arada burda satan tek yer biliyorum o da 185 dedi bakalım arastırmalarıma devam edeyim biraz...
günaydın kızlar
başsağlığı dilerleriniz için teşekkür ederim...bugün biraz daha iyiceyiz
sizde ne var ne yok bakim
ay cnm ya bu hastalıklar da basımızı bırakmadı gıttı benımde kayınbabam hastanede ve henuz cıkmadı hayırlısıyla cıksa keske..
bu hafta beklıoz bakalım ıns cıkarırlar..
askımla evlılıkten bıle bahsedemıoz ben bazen bısıler soruom hemen kapatıo bu da sankı bana evlılıkle alakası yokmus gıbı gelıoo ama aslında ılgılıdır..
bu arada şafak 206 gun yanı 6 ay 22 gun kalmıs yaa ınanamıorummm ayy zmaan gecsın gecsın mayısı ıple cekıorummmm cunku asıl telas o zaman baslıcak mobılya bakmaya baslıcaz artıq...delikafadulden
minilyam hakkınızda hayırlısı olsun balım
ben artık saymayı etmeyi bıraktım...nasolsa benden başka düşünen yok...herşey olacağına varıyo zaten:çok üzgünüm:
minilyam biz nikah düşünüyoz canım ama bana düşünmekten fenalık geldi yani...-tatlicadiarzu-
aşkımı kendi haline bıraktım istediğ zaman başlarız hazırlıklara ne diyim![]()