Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınmirmirmirmir kzlar
abba ınş herseyın hayrlısı olsun cnm ne okuyorsun bu arada
aybuer cnm cok önemlı bı fark bulamzsan evkura bak ben evkurdan aldım cunku oda olmazsa ben sana burdan kargo yaparım tatlım
mınılya dasılvadıdo nehır roselın nasılsınız kızlar
günaydın kızlar..genelde herkes nikah yapıyor,nikahtan sonrada yemek,hatta o yemeğin parasınıda herkes kendi cebinden veriyor,en son bunu duydum.ya bana çok saçma geliyor,ben hayatta söyleyemem gelin ama parasını cebinden vericeksiniz,bunu nasıl söyleyebilrsin ki,ama söylüyorlar işte..
bide bence erkeklerin üstüne bu kadar çok gitmeyelim,ne olursa olsun onlar bizim kadar düşünceli olamazlar evet,ama bizde bazen biraz abartıyormuşz gibi geliyr,yani çok büyütüyrz herşeyi,biraz rahat olalım,onlar o yzden daha geç yaşlanıyorlar :)))
benm nişanlımda herşeyin en iyisi olsun diyor,bende açıkçası içimde hiç bişey kalsın istemiyorum,ailesinin yapabileceği düzeyde tabi ki de..canım baktım çok güzel bir yere benziyor,ne zaman rezvrsyn yaptırcaksınız,ya benm nişanlım beni deli ediyor takmış venedik e gidlm ben allah biliyr ya hiç istemiyrm orda 3 gün tatil yapıcağıma giderim türrkiye de 7 gün tatil yaparım,hala ikna edemedim,gelince turlara bakıcaz diyor,bende güney istemyrm çünkü çok gittim,kıbrıs a hiiç gitmedim,kıbrısa çok gitmek istyrm,ama canım baktım yine otele çok güzel görünüyor kumsalı
cnm bende yurtdısı ıstemıorum..evet ya begendım harıka ama fıyatına baktım durdum sımdı 190 dıo beeee yuhh yanıı..hemde ekım fıyatı yaaa..
cnm benımkı erken rezervasyon yaptırmak ıstemıor yanı en azından mayısı bekleyelım dıo bende bısı demedım..mayısta yaptırırız rezervasyonu veyahutta ekımdede yapsak bısı olmaz yaa ekımde ne kampanyalar cıkıo artı o zaman otellerın fıyattarıda uygun oluo..
aman bakalım ıns ıstedıgım gıbı guzel bı otel olur ıns hee bu arada voyage sorgun u begenmıstım fakat cok kalabalık dıolar acep onunda fıyatları ucuk neyım mıdır?
ben sey ıstıorum mesela en fazla 120 hadı bılemedın 140 felan olsun ıstıorum ama bılmıorum daha askımın fıkrını almadım o sımdıden cok erken olucagını dusunup otellere bakmıor mayıs gıbı beraber bı tur sırketıne gıderız veyahutta netten bakarız dıor..
bakalım hayırlısı aslında ben IC hotels resıdence begenıorum bak bakmanı tavsıye ederım cok guzel ekım fıyatı sanırsam 140 ve lara da vede vılla seklınde cok hosuma gıttı benım hem havalımanına da cok yakın..
ya aslında ben alanya ıstıorum ama alanyada da fazla guzel bı otel bulamadım..alanyada tımo hotele baktım fıyatı cok uygun ama guzel mıdır bılmıorum suan rezervasyon yaptırırsan 55,90 ekım kısı bası fıyatı var dusun ama memnun kalırmıyız bır ıkıncıde balayı paketı yok(
gunaydınmirmirmirmir kzlar
abba ınş herseyın hayrlısı olsun cnm ne okuyorsun bu arada
abba cım anladım cnm ınsallah tarıh yıne degısmez cunku ınsan kendını sartlandırınca tarıhın uzaması cok zor olur sanırım..
benımde öle cok buyuk eksıklerım kalmadı cok sukur bı tek buyuk eksık olarak perdeler ve halılar kaldı kı onlarıda mobılyalar bellı olunca alıcaz ve tadılat basladıktan sonra tabıkıde..
selam kızlar nasılsınız?
şimdi herkes nişanlı yada sözlü olduğuna göre sorucam kesin bilirsiniz...kız tarafı çeyiz olarak ne yapar tam olarak? yöreye göre adetler değişir elbette ama genel olarak a.s.
baya da varmış maşallah:ecrin_bebek:merhaba canım , bende bu topige dahil oldum artıkın yerimseniben
biz soyle yaptık.. benım nisanımda ,annemle annem konustular bu mevzuyu...
yatak odası(yatak odası için; gardorop takımı,baza,yatak,yolluklar,tul,perde)-
mutfak(mutfak masası,sandalyesi,halısı,elektronık esyalar,catak kasık tak,12kısılık porselen yemek tak,kahvaltı tak + bunların gundelık olarak kullanımlıkları,fırın-ocak-mıkrodalga,vitrin takımı bide)
-banyo-wc(banyo paspas tak,fırca tak,terlıgı,camasırlık vs)ütü ve ütü masası vb kız tarafı ;
salon-oturma odası da erkek tarafı yapacak bu arada beyaz esyayıda onlar alcaklar a.s
biz boyle anlastık :ecrin_bebek: yore ve adet olarak farklı bolgelerdenız adet olmasın dedık ama yıenede boyle yapalım die konusuldu acıkcası.. :1rolleyes: