Ş
şaşkınkız
Ziyaretçi
oflol:
kıı amanın bosverın kızı tanımıok etmıok geldıyse geldı aaaaaaaaaaaadelikafadulden
QUOTE]
cık cık cık çok ayıp .:dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oflol:
kıı amanın bosverın kızı tanımıok etmıok geldıyse geldı aaaaaaaaaaaadelikafadulden
QUOTE]
cık cık cık çok ayıp .:dilcikar:
hoşgeldin canımmm çok oturmak iyi deel zaten pc de:1hug:
evet canım ya sorma bi aralar çok pc başında kaldım, çalışırken fazla işimde olmuyordu sürekli kadınlar kulubü .. arkadaşlar bilmezler 2 sene önceleri müdavimiydim bu sitenin sonra giremedim sonra unuttum bilgileri adresimi ,yeniden açtım adımı ...a.s
oh ne iyi etti canım valla burası bağımlılık yapıyo bi süre sonra zaten:roflol:
ben şimdi gidecem ama yarın girerim heralde yine bolcana konuşuruz
iyi gecelerrr tekrar hoşgeldinnn:1hug:
gunaydın kızlar
saskınkız evt hem bekarım hemde manıtam yk:
Günaydınlar.nassınız bugün? Nan böcük sabah sabah sigara tüttürme burnumun dibinde :mymeka: şaşkınkız hoşgeldin sende eşyaların hayırlı olsun güle güle kullan.Böcüğüm bana şu bakırköydeki dükkanını tarif etsene kuzum.bi dahaki gelişime mutlak bakırköye gitmeliyim
Ayıp etttin manita çok da sen beğenmiyon doğruyu desene nan.daha geçen ay evkuru unuttun mu :jeyyar:
Sağol böcüğüm.ayyyyyyy İlahi böcük sen adamı öldürürsün gülmekten :roflol:
[/URL][/IMG]![]()
Benim kalitesiz mikserim :roflol: Resimlerde görmediniz heral buraya koyim de bakın dedüm
mınılya sana kolay gelsın bı pazar gunude gıttı desene bızım burda hıc kalabalık olmas kalkıp verıyoz hemen gel ohh
kızlar merhaba nasılsınız
iki gündür yazamadım pek size okudum yazdıklarınızı geç de olsa.
nehircim aldıkların çok güzel iyi günlerde kullan.minilyacım banyo dolAbınızı güle gle kullanın.
böcük lady dasilvadido roselin ve diğer arkadaşlar sizler napıyorsunuz
hoşbuldum canım bu aralar keyifsizim öle oturuyoum evde bişey yapmadan bir de misafirler geliyr ikramlar derken zaman geçiyor.hayırlı olsun cnm tabi tanıık varsa ne gerek var.