2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşgeldin canımmm çok oturmak iyi deel zaten pc de:1hug:

evet canım ya sorma bi aralar çok pc başında kaldım, çalışırken fazla işimde olmuyordu sürekli kadınlar kulubü .. arkadaşlar bilmezler 2 sene önceleri müdavimiydim bu sitenin sonra giremedim sonra unuttum bilgileri adresimi ,yeniden açtım adımı ...a.s

evet canım ya sorma bi aralar çok pc başında kaldım, çalışırken fazla işimde olmuyordu sürekli kadınlar kulubü .. arkadaşlar bilmezler 2 sene önceleri müdavimiydim bu sitenin sonra giremedim sonra unuttum bilgileri adresimi ,yeniden açtım adımı ...a.s

oh ne iyi etti canım valla burası bağımlılık yapıyo bi süre sonra zaten:roflol:
ben şimdi gidecem ama yarın girerim heralde yine bolcana konuşuruz
iyi gecelerrr tekrar hoşgeldinnn:1hug:

oh ne iyi etti canım valla burası bağımlılık yapıyo bi süre sonra zaten:roflol:
ben şimdi gidecem ama yarın girerim heralde yine bolcana konuşuruz
iyi gecelerrr tekrar hoşgeldinnn:1hug:

teşekkür ederim sanada ii geceler.mirmirmirmir

Günaydınlar.nassınız bugün? Nan böcük sabah sabah sigara tüttürme burnumun dibinde :mymeka: şaşkınkız hoşgeldin sende eşyaların hayırlı olsun güle güle kullan.Böcüğüm bana şu bakırköydeki dükkanını tarif etsene kuzum.bi dahaki gelişime mutlak bakırköye gitmeliyim

Günaydınlar.nassınız bugün? Nan böcük sabah sabah sigara tüttürme burnumun dibinde :mymeka: şaşkınkız hoşgeldin sende eşyaların hayırlı olsun güle güle kullan.Böcüğüm bana şu bakırköydeki dükkanını tarif etsene kuzum.bi dahaki gelişime mutlak bakırköye gitmeliyim

yas annem:delphin: b.köy kartaltepe durağını sor sonra amıne hatun camıı sor camııye gelınce ova ekmek fırını var ılerde hemen camı bıtımınde ova ekmek fırnı karsısında ıkı katlı zuccacıye cnm ısmını bılmıyom
sen camııye gelınce ekmek kokusunun tarafına gıttın mı ısler ok:delphin:

Ayıp etttin manita çok da sen beğenmiyon doğruyu desene nan.daha geçen ay evkuru unuttun mu :jeyyar:

unutmadım korkuyom gtmeye gene gorursem dıe guvenlıkcı anam napım onu evı arabası yoktur kac tl maas alıyo kımbılır:dilcikar:

Sağol böcüğüm.ayyyyyyy ılahi böcük sen adamı öldürürsün gülmekten :roflol:

my.php
[/URL][/IMG]

Benim kalitesiz mikserim :roflol: Resimlerde görmediniz heral buraya koyim de bakın dedüm

Sağol böcüğüm.ayyyyyyy İlahi böcük sen adamı öldürürsün gülmekten :roflol:

herkes öle dıyı ama bu yakısklılar benı keşfedemekten sonra ne işe yarar:delphin:

my.php
[/URL][/IMG]

Benim kalitesiz mikserim :roflol: Resimlerde görmediniz heral buraya koyim de bakın dedüm

gule gule kullan evt gormemıstım cnm aman kucuk ama etkılı:jeyyar: seyler onemlı olan iş hızı

gunaydın kızlar ben geldııımmm roselıncım gule gule kullan ay bugun havalar cok guzel sanırım yaz gelıoo olleyyyyyhihoyyyt
bu arada yarın sandık başında görevlıyım
:(

Teşekkür ederim böcüğüm minilyam.ufffff yarın seçim işi var.cep tlfnundan kullansak ya şu oyu.ne o git sandığa oy at.kendime veriyorum oyumu :)

mınılya sana kolay gelsın bı pazar gunude gıttı desene bızım burda hıc kalabalık olmas kalkıp verıyoz hemen gel ohh

mınılya sana kolay gelsın bı pazar gunude gıttı desene bızım burda hıc kalabalık olmas kalkıp verıyoz hemen gel ohh

cnm bı pazar gunu puff oldu evet ama en cok aksam askımın benı alıcak olması benı mutlu edıor..:asigim:
onun dısın da benım haberım yokken babam kayıt etmıs benı o yuzden bısı dıyemedım ...-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız

iki gündür yazamadım pek size okudum yazdıklarınızı geç de olsa.

nehircim aldıkların çok güzel iyi günlerde kullan.minilyacım banyo dolAbınızı güle gle kullanın.

böcük lady dasilvadido roselin ve diğer arkadaşlar sizler napıyorsunuz

kızlar merhaba nasılsınız

iki gündür yazamadım pek size okudum yazdıklarınızı geç de olsa.

nehircim aldıkların çok güzel iyi günlerde kullan.minilyacım banyo dolAbınızı güle gle kullanın.

böcük lady dasilvadido roselin ve diğer arkadaşlar sizler napıyorsunuz

hosgeldın cnmŞeniz
nerelerdeydın bu sıralar pek ugramıosunuz özletıosun kendını..
cnm saolasın evet aldık banyo dolabımızı..cok begenmeseydık sımdıden almıcaktık hem fıyatına gorede cok ıyı hem bızım begendıgımız gıbıydı..montaj ve kargo ucretı 80 tl ama bız kendımız getırcez kendımız kurcaz o konularda askımın tanıdıgı kısıler cok..sengözlerimebaksanab

hoşbuldum canım bu aralar keyifsizim öle oturuyoum evde bişey yapmadan bir de misafirler geliyr ikramlar derken zaman geçiyor.hayırlı olsun cnm tabi tanıık varsa ne gerek var.

aybuer h geldın
mınılya bende gelem laa lazımsa:roflol:
ayy beende şef tonyı ruyamda gordum:roflol:

hoşbuldum canım bu aralar keyifsizim öle oturuyoum evde bişey yapmadan bir de misafirler geliyr ikramlar derken zaman geçiyor.hayırlı olsun cnm tabi tanıık varsa ne gerek var.

cnm ya arada sırada bende öle oluorum ama havalar duzeldıkce ve kendımle ugrasınca sıkıntım felan kalmıor bence bısılerle ugras gıt bı dolas kuafore gıt ne bılem evde herkes sıkılır sonucta..

Back
X