2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım haber için çok teşekkürler süpersinnna.s.
ben tv sehpası alacam galiba mesela ikea da beğendiğim bazı modeller var. duvar ünitesine ben de pek sıcak bakmıyom

ya evet düşünyrm da duvar üntsi hem yer kaplıyor,hem de hiç bişey almıyor,yani büfe alırsam en azından diğer ıvır zıvırımıda toplar,ikea için pahalı diyorlar doğru mu..

Kılar merhaba nasılsınız?

ben bu hafta ders çalışacağım sürekli hafta sonu sınavlarım var giremem sanırım çok fzla...

aybuer h geldın cnm

ben ıkea gırdım alacak bısey bulamadım beğenmedımde zatenn pahalıydılar

mınılya ben senın ne konuşucağına tabıkı karısmam ama yazmışsın ben su partılıyım dıe bıd epartı ısımlerı demışsın dıe şeyy ettım hata ettım sanırsam sen bılırsın

cnm sen herseyden korkuyosun bı kere banlanmıssın sanırım ondan dolayı benımde banlanmamı ıstemedıgınden bole davranıosun ama accık rahat ol merak etme banlanmam ben evellallah

evt gerckten ptesı yoğun gecıyo olabılır mınılya cok yorgunmuş zaten acep bana kırıldımı bılseydım söylemezdım :çok üzgünüm: ama bılgılendrmek ıcn dedım bıdaha dımem

yok cnm ne kırılması sana kırılırmıyım ben

üzülme böcük kırılmamıştır heralde:teselli: yorucu bi haftasonu geçirmiş belki ondan olabilüra.s minilyasız da tadı olmuyur bu topikin karrrdeşim

ayy cnm melegım benım asıl sensız bu topık cekılmezŞeniz

bırazdan gelır herhalde
bugun mıdem gene ağrıyo offf:delphin:

işte geldımmm burdaayımm

ladycim bildiğim kadarıyla mobilya indirimi başladı ama emin değilim...pek çok firma yavaş yavaş fiyatlara yansıtmaya başlamış çünkü...ben de yatak odası içi 1-2 mağaza araştırdım ama son kararı nişanlımla birlikte yerinde inceleyip verecesa.s

cnm evt basladı ben hafta sonu baktım bellonaya acayıp fark etmıs

abba h geldın
saskınkız gule gule
mınılya nerde yaa:(

burdayım anlasılan cok meraklandırmısım sızı ama işim vardı canlarım

şaşkınkız kolay gelsin sana canım, abba da hoşgelmişşşş
minilyayı ben de merak etmeye başladım:çok üzgünüm:

cnm merak etmeyın bee burdayım ıste

sağol bocugum hosbuldum.. a.s. keyifler nası bakam ?
mnilyacım çok yorulmussundur emınım sandık basında beklemek yorar ınsanı..
babam geldi ''tuş'' olmus bicimde.. çok yorulmus :roflol:
yaa anamm bi kuyruk vardıı.. banka kuyrugu gibi.. bide millet anasını danasını one alıyor sınır oldum valla... agac olduk sıra gelene kadar...
EsEsimde Büyükerşen kazandı :lepi:

evt yoruldum ama yınede halımden memnunum ıyıkı gıtmısım

hosbulduk dasilvadidocum..
yaa mınılyaya bişey mı oldu?? bende merak ettım bak sımdı..

yok cnm bısı olmadı bu arada bu kadar sormanız hosuma gıtmedı dııl-tatlicadiarzu-

kızlarrrr bı haberım var bı otel begendım kemerde hotel la mer sanırım yuzde 80 yanı aksam askımda begenırse rezervasyon yaptırcazkaydirigubbakcemile2
ya fıyatıda guzel ve balayı paketıde var bırazdan otelın resmını ve balayı paketını sıteye koycam sızde bakın bı fıkır verın ıstıorum

ohh bee
ben banlandım hemde 3kez ama hıc sucum yok ıken kendı kendımı sıkayet etmıs gıbı oldum ama ayrıyken burdan hıc zmn gecmedı senınde gtmenı ıstemedımde ondan

120 tl aldın dun demı:jeyyar: ne alcan

ya evet düşünyrm da duvar üntsi hem yer kaplıyor,hem de hiç bişey almıyor,yani büfe alırsam en azından diğer ıvır zıvırımıda toplar,ikea için pahalı diyorlar doğru mu..

canım benim gördüğüm bi model var 350 civarıydı en son gördüğümde...aslında koçtaş ucuz ama orda da tv ünitesi var güsel sehpa yok

olleyyy minilya da gelmiş...bi toplantıya gittim geldim bisürü gelişme olmuşşşhihoyyythihoyyyt

HOTEL LA MER

Balayı Paketi

Girişte odaya meyve sepeti ve şarap ikramı
ılk sabah odaya kahvaltı servisi
Her sabah odaya gazete servisi
Bir akşam özel bir mekânda ( alacarte restoran veya tesisin uygun göreceği özel bir mekân) akşam yemeği
Balayı çiftine 1 defaya mahsus ücretsiz masaj

Son düzenleme:
ohh bee
ben banlandım hemde 3kez ama hıc sucum yok ıken kendı kendımı sıkayet etmıs gıbı oldum ama ayrıyken burdan hıc zmn gecmedı senınde gtmenı ıstemedımde ondan

120 tl aldın dun demı:jeyyar: ne alcan

yok cnm ya memurlar alıomus o parayı :))
artı bı de ıkı ay sonra alıncakmıs dedım ya pısman oldum dıe:((
ben 42 tl alıcakmısım

kız minilya ne güsel otel bulmuşsun öyle içim açıldı valla:asigim:
ben kış gelini olacağım için en erken 2010 yazında tatil yapabiliriz...ama olsun biz de evimizde nişalımla şöööle koyun koyuna uyuyarak geçiririz balayını dimi yaniŞeniz

kız minilya ne güsel otel bulmuşsun öyle içim açıldı valla:asigim:
ben kış gelini olacağım için en erken 2010 yazında tatil yapabiliriz...ama olsun biz de evimizde nişalımla şöööle koyun koyuna uyuyarak geçiririz balayını dimi yaniŞeniz

sevdıgın yanında olduktan sonra heryer parıs guzelım:)):asigim:
cnmcım sızde nisan mayıs gıbı gıdersınız hem otel fıyatlarıda cok uygun olurdelikafadulden

sevdıgın yanında olduktan sonra heryer parıs guzelım:)):asigim:
cnmcım sızde nisan mayıs gıbı gıdersınız hem otel fıyatlarıda cok uygun olurdelikafadulden

evet canım hem ozamana kadar para da biriktiririz Allah sağlık verirse...daha çok içimize sinen bi tatil olura.s

evet canım hem ozamana kadar para da biriktiririz Allah sağlık verirse...daha çok içimize sinen bi tatil olura.s

evet cnm aynen öle vede ınan dugunde cok masraf oluor bıde balayı işi püff ama napıp edıp kaçmalıyım askımla bı yerlere cunku ben ıkı senedır dogru durust tatıl yapamadım ee bu senede evde olucam tatıl yapmıcam o yuzden..
bızım donemde fazla soguk olmaz kemer o yuzden gdıelım dedık:))
bakalım askımda begenırse gıdıcez aslında voyage ı dusunuyorduk fakat voyage la bu otelın arasında cok fark var ee zaten havuza gırmıcem sanırım ıkı gunu öle gecıcek..
bıde suan 50 tl nın bıle önemı var bızım ıcın daha oncede solemıstım hesaplı hareket etmemız lazım-tatlicadiarzu-

evet cnm aynen öle vede ınan dugunde cok masraf oluor bıde balayı işi püff ama napıp edıp kaçmalıyım askımla bı yerlere cunku ben ıkı senedır dogru durust tatıl yapamadım ee bu senede evde olucam tatıl yapmıcam o yuzden..
bızım donemde fazla soguk olmaz kemer o yuzden gdıelım dedık:))
bakalım askımda begenırse gıdıcez aslında voyage ı dusunuyorduk fakat voyage la bu otelın arasında cok fark var ee zaten havuza gırmıcem sanırım ıkı gunu öle gecıcek..
bıde suan 50 tl nın bıle önemı var bızım ıcın daha oncede solemıstım hesaplı hareket etmemız lazım-tatlicadiarzu-

bence de minilyam hesabı elden bırakmamak lazım...ben mesela son 2 yıldır yıl başlarında alıyom bi ajanda, kredi kartı taksitlerimi, gün neye kaç para harcama yaptığımı kalem kalem yazıyom...artık alışkanlık haline geldi ve gerçekten çok faydasını görüyorumkaydirigubbakcemile5

bence de minilyam hesabı elden bırakmamak lazım...ben mesela son 2 yıldır yıl başlarında alıyom bi ajanda, kredi kartı taksitlerimi, gün neye kaç para harcama yaptığımı kalem kalem yazıyom...artık alışkanlık haline geldi ve gerçekten çok faydasını görüyorumkaydirigubbakcemile5

aynı şeyı bende yapıorum cnm ajandam var evde her ay hesap yapıorum cok ta faydasını göruyorum valla:))
nereye ne ödicemi bılıorum cok guzel aslında bu olay ödemelerını takıp etmek hesaplı davranmak..önceden ölemıydı yaa bı kredı kartı ekstresı gelırdı anam derdım nerde harcamısım ben bu parayı :1shok: şok olurdum zoruma gıderdı ödeme yapmak ama sımdı öle dıılım annem dıodu zaten sen ne zaman akıllanıcaksın derdı sımdı cok degıstın dıo

bende vur patlasın çal oynasın harcıyom desemde ınanman aman dıyım benım gıbım olman kötu örnekım

minilya gerçekten çok güzel bi yere benziyor,şu balayı paketleride pek bi hoşuma gidiyor :)))) özellikle onlara bakıyorummm :)))) kızlar bende bi otel buldum nişanlımda beğenrse oraya gidicez inşş.. :))

cn344rd.jpg

kızlar bunun setını(sabunluk sungerlık kırlı kasıklık)bulursanız bana haber eder mısnız :utangac:

Back
X