2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy sıla dınlıorum albumu cok guzel sımdı kı dınledıgım sarkı daha guzel sıla yara bende dınleyın kızlar tavsıye ederımmm

ben böcukumden ıstedım bı kerem :dilcikar:

cnm bılmıorum yaa neden böle oldu cokta narınım cıt kırıldım mısalı nane monnuyum ya bıktım hastalıktan hastalık benden bıkmadı yaaa:1shok:

Ne var sazanlık yaptıysam yani:tomato:

Geçmiş olsun dikkat et kendine :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3

ay pazar gunu calısmak cok zor yaa..bılırım..
sende nıspet yaparcasına ne öle konsuuon kızzz döverım haaaa :oklava:

Aaa bu hoca taktı bana:roflol:

Bende bilirim bikerem. İstersem öncesinde 2 gün tatil yapayım, o pazar günü çalışmak yok mu çok fena oluyor insana.s

uyy anca geldım ama sızde çene bol :dilcikar:
nehır nan nışanlanınca denıze atsam olmamı
mınlya veremem nan senı tanıyom ya ıcımde kalır
roselın h geldın
dıdem bence sen pazar yalnız kalcan burda kımse olmas buralar sana emanet aman dıyım kımseyı sokma:roflol:
aybuer sen napan nan bol bol gez ohh hayat senın hayatın

Kızım ne denizi yaa, bulur onu biri:roflol:

Hem niye birini sevindirmeyesin, sat kuruşuna dokunmadan ihtiyacı olan birine ver...Boşveerr...

Hoşbuldum böcüğüm.ben olsam saklardım gene de en azından başka biri hayatına girene kadar saklayabilirsin

rose öle etcem ama sakın uğursuz olmasın koca bulamıyomda:roflol:

ayy bugunde aksam oldu off bee yaşlandım gunler kalsa hıc gecmese yaslanmasak.delphin:

Hadi kızlar ben çıkıyorum eve gideceğim birazdan, hazırlanayım..Öpüyorum hepinizi görüşürüz..

Güle güle böcüğüm.bende sabah okuduğunuz topiğe takıldm Lii onu okuyodum

selam kizlar hihoyyyt
umarim herkes iyidir özledim valla hepinizi isbasi yaptigimdan beri giremedim baya yogunuz, normalde haftasonu calismiyorum ama yarin ve pazar nöbetci olarak caliscaz iyi oldu vallahi ne kadar nöbetci günüm olsa o kadarda tatil günlerim fazlalasiyor :dance: iki günde evlilik izni aliyorum toplam 30 gün senelik iznim olcak tam 6 hafta hihoyyyt
bu arada takvimimi degistirdim biletlerimiz ayarlandi 9.10.09 'da Allah'in izniyle Istanbuldayim askimin kocisimin yaninda :dance: sonrada bir hafta icerisinde ne gerekiyorsa yapilcak gelinlik, kinalik vs zor günler bizi bekliyor ama sonunda kavusmak var :sm_cool:
yarin görüsürüz kizlar öpüldünüz a.s.

hevincim bu arada sende mi hemşiresin ,ben var ya şimdi farkettim,sen mesleği yapıyormusun peki,ben yapmıyorum da,üniverstyi bitirdikten sonra özel bir sigorta şirketinde sağlık danışmalığı yapıyorum.

Esra'cim evet canim meslektasiz a.s. evet canim özel bi muayenede calisiyorum ben ic hastaliklari üzerine ayrica diyabet uzmanligi yapiyorum, onun disinda kardiyoloji, endoskopi, laboratuvar vs hepsini yapiyorum a.s cok memnunum ben hem isyerimden hem is arkadaslarimdan hemde patronlarimdan (iki tane doktorumuz var) ikiside sagolsunlar cok iyi ve cok anlayislilar Allah herkese böyle is yerleri patronlar nasip etsin :Saruboceq:

bu arada nisanlinin gelmesine cok az kaldi dimi gülüm oyy heycanini burdan hissedebiliyorum sanki :1hug:

meraba kızlar, ablam evde yok fırsattan istifade kuruldum pc yehihoyyyt
hevin gelmiş gitmiş ama kaçırdım ama anladığım kadarıyla keyfi yerinde maşallah:1hug:
ben buraya girmeyince eksiklik hissediyom resmena.s.

Didem merhaba canım.bende bi uğradım yine.yorgunum ama nasıl da uykum var.hevincim gelmiş gitmiş.inşallah herşey gönlünce olur hevincim.çok korkuyorum ben evlilikten

meraba kızlar, ablam evde yok fırsattan istifade kuruldum pc yehihoyyyt
hevin gelmiş gitmiş ama kaçırdım ama anladığım kadarıyla keyfi yerinde maşallah:1hug:
ben buraya girmeyince eksiklik hissediyom resmena.s.

Didem'cim Asi basladi ondan ciktim hemen simdide tvde bisey yok bi ugrayim dedim ama kimsecikler yok :çok üzgünüm:
Allah'a sükür keyfim yerinde canim :nazar: bi ev sorunum kaldi oda hallolsa degmeyin keyfime :dance: sen nasilsin görüsmeyeli?

Didem merhaba canım.bende bi uğradım yine.yorgunum ama nasıl da uykum var.hevincim gelmiş gitmiş.inşallah herşey gönlünce olur hevincim.çok korkuyorum ben evlilikten

ah canim benim kiyamam uyuyorsundur sen simdi :teselli: amin tatlim cümlemizin gönlüne göre olur insallah, seni cok iyi anliyorum aslinda pek kimseye belli etmesemde bende korkuyorum etrafimdaki evlilikleri görünce Allah'im naptim ben böyle diyorum bazen :a015: sonra askim geliyor aklima yine düzeliyorum, Allah hepimize mutlu saglikli huzurlu gecimli bir evlilik yasatir insallah, cok az kaldi senin canim sen galiba bide ailenden uzak olacaksin dimi yanlis hatirlamiyorsam :uhm: eger öyleyse insallah kendi evindede internetin olurda ugrarsin yine buralara bizi sensiz birakmazsin :teselli:

günaydın kızlar..

bugün açılışı ben yapayım ...son iş gününüz yine hafta bitti yaa askımı çok özledim ben bu hafta çok yoğun çalıştı göremedim yarın olsun görreyim inşallah...

gunaydın kızlar
hevıncım h geldın tatlım nasılsın işyerın ve patronlarının ı olmasına cok sevındım eş ve iş secımı cok onemlı senıde cok ozledım

kızlar gunaydınlar bende geldım dun aksam cok kötuydum bılıosunuz eve gıttım dırek yattım baktım sabah olmus aksam yemek yemegıde unutmusum işe gelene kadar karnım kazındı vallaa

Back
X