2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ıyi pazarlar hatunlar..
Ayy roselinim ne kadar harika o koyduğun şeyler. Bayıldım yaa.
Hakkaten tam dideme göre. Hello Kity kaydirigubbakcemile3

kızlar benim gitme vaktim geldi...ve o hello kittyleri göremedim çok canım sıkıldı:çok üzgünüm:
hepiniz kendinize çokkk iyi bakın yarın görüşürüzzzz inşallah öptüm kaydirigubbakcemile4

Didem işyerindesin diye mi göremiyorsun ..Ama harikalar görmen lazım :))
Hadi iyi eğlenceler sana görüşürüüüüzzz...

aa kimsecikler kalmamis :delphin:
bende ceyiz kataloglarina bakayim bi hihoyyyt

hevincim görüştüm askerimlekaydirigubbakcemile2 çok şükür keyfi yerindeymiş canmm ya çok özledim dedi ikide bir,bir geliym bi daha hiç ayrılmıycaz dedi... :Saruboceq:o benden daha heyecanlı şafak sayıyorkaydirigubbakcemile3 hep gelinlikten,yaptırcağımız evden,davetiyeden onlardan bahsettik..öyle böyle geçti çabucaksenağlama
ama ne yapalım Allah a şükür 3 h.sonumuz kaldı :teytey:

hevincim görüştüm askerimlekaydirigubbakcemile2 çok şükür keyfi yerindeymiş canmm ya çok özledim dedi ikide bir,bir geliym bi daha hiç ayrılmıycaz dedi... :Saruboceq:o benden daha heyecanlı şafak sayıyorkaydirigubbakcemile3 hep gelinlikten,yaptırcağımız evden,davetiyeden onlardan bahsettik..öyle böyle geçti çabucaksenağlama
ama ne yapalım Allah a şükür 3 h.sonumuz kaldı :teytey:

kiyamam ya bitanem benim cok cok az kaldi bak 3 tane haftasonu gecirceksin askin olmadan ama ondan sonra her gün sizin olcak insallah :1hug:
cok sevindim iyi olmasina, onun icinde cok zor ya asker yolu bekleyen icinde zor askerin kendisi icin bin kat daha zor Allah hepsinin yardimcisi olsun :Saruboceq:

bu arada ben sabah isteyken annem yengemi aramisa dayim vefat etmisti ya bugün kirki vardi kaynanamda gitmis ordaymis sagolsun yalniz birakmamis yengemi, annemle konusmuslar beni sormus napiyor benim güzel kizim diye benim eltilerden bahsetmis hepsini simdiden heycan sardi elbiseler bakiyorlar gelinliklere bakiyorlar diye askimda her gecen günün ardindan önüne gelene su kadar gün kaldi askimin gelmesine diyormus delim benim yaa :asigim:

kizlar nisanida bitiriyoruz az kaldi ne cabuk gecti bu ay böyle kafamçokkarıştı

Kızlar merhaba...Ladyim hevincim çok seviniyorum böyle mutlu olmanıza maşallah :nazar: sizi çok seviyorum.benimde düğün günüm yaklaştı ama malesef biz öyle mutlu değiliz.nedense çok hevesli değil.yada bana hiç söylemiyor.tamam masraf yapacak ter dökecek ama bu kadar emekten sonra kavuşmak sevincini görmek istiyorum onda.huffff

Kızlar merhaba...Ladyim hevincim çok seviniyorum böyle mutlu olmanıza maşallah :nazar: sizi çok seviyorum.benimde düğün günüm yaklaştı ama malesef biz öyle mutlu değiliz.nedense çok hevesli değil.yada bana hiç söylemiyor.tamam masraf yapacak ter dökecek ama bu kadar emekten sonra kavuşmak sevincini görmek istiyorum onda.huffff

Canim hosgeldin, bizde seni cok seviyoruz tatlim :1hug:
üzme tatli canini bunlar hepsi dügün öncesi stresler herkesde olur bunlar, sen yeterki üzülme dogru yoldasin canim yanlis olan hic birsey yok. Erkekler böyleler, bizim gibi degillerki, baksana biz ceyiz alisverisine kendimizi kaptiririz onlarin umurlarinda olmaz erkeklerin yapisi böyle bitanem sakin nisanlina kizma oda dedigin gibi dügün yapacak para kazanmasi lazim, bu demek degildir ki seni sevmiyor diye inan bana sana göstermese bile senden daha cok heycanlidir eminim a.s.

Öyle olmasını umdum hep hevincim.ama bugün anladımki benim sözlerimin onun için pek değeri yok

Öyle olmasını umdum hep hevincim.ama bugün anladımki benim sözlerimin onun için pek değeri yok

:çok üzgünüm:
neden böyle evlilik öncesi bu stresler oluyor anlamiyorum insallah hatasini anlar nisanlin ve hersey düzelir yine tatlim üzülme nolur :teselli:

cikmam lazim Roselin'im kusura bakma nolur sakin üzme tatli canini sen üzülürsen ailende üzülür istemezsin bunu dimi canim :1hug:, kendine cok iyi bak yarin görüsürüz öptüm kocaman sekercim a.s.

Son düzenleme:
gunaydın kızlar bende geldım dun sultanahmetteydık sahıl yaptık bıraz hava superdı yaa sızler neler yaptınız bakem

gunaydın kızlar bende geldım dun sultanahmetteydık sahıl yaptık bıraz hava superdı yaa sızler neler yaptınız bakem

hoşgeldin seherim
ben dün saat 4 e kadar çalıştım...bizde 2 ayda bir pazar nöbeti oluyor. sonra aşkım beni almaya geldi geze geze eve bıraktı...saçlarımı boyadım evde falan derken bi baktım gece olmuş:roflol:
hava süperdi ama hakkaten sıcacıktııııa.s

böcük yavrum sen de iyi günlerde kullan bacım aldıklarını pek beğendim:nazar:

Back
X