2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

merhaba kızlar...
şimdi eve geldim aşırı belim ağrıyo...taşınma muhabbetleri yaramadı banakafamçokkarıştı

aybuer yaa evt ıst bulmak cok zor valla yaa sen bı sorsan yarın buyuk ıhtımal satısa cıkar

ayy ınş olur ya ozmn gelırım ıste yoksa gercekten burdn almam ımkansz koca grup sbhın körunde sıra olcak benım ıcn almak ısteyenler var ama kalmazkı

kızlar günaydınlar..bu sefer ben açtım dükkanı..akşam nişanlımla buluşcam,çabucak geçen bir gün olması dileğiyle :)))

gunaydınmirmirmirmir
hadı gözun aydın cnm
dıdem nerdekı ıznlı deıldı sanırsam
hevın dun gelmış kacrdım
roselını cok merak edıyorum ya nerdekı

sağol elisacım..
bugün geldiğinden beri ilk defa kendimize bişeyler almak için çıkıcaz,10 gündür mobilyayla uğraşıyoruz,neyseki hallettik sayılır.
roselincim artık tamamiyle hazırlıklarla uğraşıyordur,şimdiden ben böyleysem onu düşünemiyorum zaten :))
hevinide çok özledim,uzun zmaandır görüşemedik..
böcüğüm hayırdır ya,çok stres yapma,relax ol biraz.

Son düzenleme:
ya kızlar ilgilenemiyom sizinle bugün tikat edin kendinize heeee
birbirinize sahip çıkın ben mümkün mertebe gelecü:1hug:

olur dıdem sen gelene kadr nefes bıle almıyos haa
amma cok calısıyon ama senın ısının guzel tarafı dınlenme gunlerın var
pekı pzarları calıstığın oluyor mu

olur dıdem sen gelene kadr nefes bıle almıyos haa
amma cok calısıyon ama senın ısının guzel tarafı dınlenme gunlerın var
pekı pzarları calıstığın oluyor mu

canımsın...
bana 2 ayda bir pazar nöbetçiliği de geliyo malesef ama ekmek parası napalım çok şükrü halimize....sosyal haklarım falan iyi o bakımdan sıkıntı yok
elisacım çağrılar hiç susmuyo hiç:bbo:

merhaba kızlar, bugün nasılsınız?

böcüğüm ben soramadım bileti daha doğrusu gişeler kapalıydı nerden kime soraagımı da bilemedim başka...

didem yeni yeriniz hayırlı olsun ,lady ne güzel akşama az kaldı öğle oldu zaten.

elisa nasılsın cnm ,nişanına az kaldı diim?

Back
X