2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

dıdemım 2750 tele olanı hemen tuttun ozmn manevı olarak cok guzel bı duygu derım ben

hoşgeldin böcüküm çeyizlerine de bakacam şimcik...
canımbenim biz de orayı çok istiyoz nişanlımlan ama 500 tl kaparo istiyolar. Allah yardım eder de onu bi şekilde denkleştirbilirsek hemen tutacaz:Saruboceq:

dimek söz cicisi alceniz heee afferim Allah işinizi rast getirsin kuzum:1hug:

ınş bulursunuz cnm allah yardım eder
evt cok heycanlıyım o aklıma geldıkce uykum kactı evlendığım gunu düşünemıyorum

cok saol cnm benım beğenmene sevındım ınsan para harcayınca acayıp rahatlıyo hee.:roflol:

cnm benım bılıyon pc abımın odasında ve onlar bu odayı boya yapcaklarmış bakarsın olmazsam bılkı o yzdendır hem askımda bırazdan gelcek

cok saol cnm benım beğenmene sevındım ınsan para harcayınca acayıp rahatlıyo hee.:roflol:

cnm benım bılıyon pc abımın odasında ve onlar bu odayı boya yapcaklarmış bakarsın olmazsam bılkı o yzdendır hem askımda bırazdan gelcek

temem bacım koşturun bakalım damat bey ilen bize de getir hee el öptürmeyee:roflol::roflol:

olur cnm sımdık aradı hazrlanmazsam kesın fırca atar hee cok tez canlı yaa bu herf nasıl 1 yıl beklıycek düğünü onu dusnuyom
aksamda kavvga etcektk deli
kız ark dahı gondermıyo benı karşı daırede sen düşün neyse kız bıze geldı o sıraada aradı mesgule attım ark var dedım telı kapatım sana ı geceler msj attı hemen aradı baya acmadı sonra actı allahım dedım ya sabır
delı olcam dünde kuafore gıderken msj armayı unuttum aramış kac kez sonra gene fırca yedık:roflol: wc gıderken bıle msj atcakmışım:roflol:

olur cnm sımdık aradı hazrlanmazsam kesın fırca atar hee cok tez canlı yaa bu herf nasıl 1 yıl beklıycek düğünü onu dusnuyom
aksamda kavvga etcektk deli
kız ark dahı gondermıyo benı karşı daırede sen düşün neyse kız bıze geldı o sıraada aradı mesgule attım ark var dedım telı kapatım sana ı geceler msj attı hemen aradı baya acmadı sonra actı allahım dedım ya sabır
delı olcam dünde kuafore gıderken msj armayı unuttum aramış kac kez sonra gene fırca yedık:roflol: wc gıderken bıle msj atcakmışım:roflol:

anam bunlar böyle valla ben alıştım artık eskisi kadar etkilenmiyoruma.s

günaydın hayırlı pazarlar canlarım a.s.
sizleri böyle mutlu gördükçe bende mutlu oluyorum :nazar: Rabbim bozulmasına izin vermesin.
bir haftadır spoora yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum anam 1 kg vermişim :bbo: bugün tartıldım sinir oldum. vermem gereken daha 3 kg var kafamçokkarıştı az da kaldı nişana aaa sinir olmaya başladım
bide ay sonu kpss var on açalışmaya çalışıyorum hem nişan telaşı hem o nasıl yapacam bilmiyorum kafamçokkarıştı aptal oldum iyice.
hepinizi çok özlüyorum ben :gitme:

kızlar selamm.
didemcim bencede manevi değeride var,orası süper olur o zaman.inşş.en yakın zamnda denkleştirip,gönlünüze göre olur..
böcüğüm şimdiden hayırlı olsun canım söz elbisen :)
kızlar bende dün gittim nişantaşına hallettim gibi birşey gelinliği...çok güzel bir gelinlik beğendim sırf taş var heryerinde güpür..giydim üstümde de çok güzel oldu.tesadüf bide tanıdık çıktı kadın..normalde gelinlik satılık 3500 mlyar,kiralık 2200.ben zaten kiralık istiyrdm.bide tanıdık olduğu için en son 1800 fiyat verdi kiralık.nişanlımda tamam dedi.en son bi kere daha annemle,k.validemle gidicem,ve dikilmeye başlanıcak.düğüne 2 hafta kala da teslim alıcam.sadece üstünde 1 mlyarlık taş varmış.ama taşlar nasıl parlıyor anlatamam.inş.tam hazır olunca resimi atarım.
şimdi çıkıcaz nişanlımla mobilyaları almaya gidicz hayırlısıyla..
hepinizi öpüyrm kızlar...

Son düzenleme:
pastacım esracım merhabalar
esra en kısa zamanda gelinlik fotolarını beklyom canım heyecanlandım vallahakaydirigubbakcemile3
pastam sana da Allah kolaylık versin canım biz de çook özlüyoz seni:gitme:

böcük hoşgeldin yevrum gözlerim yolarda kaldııı
ne yaptın bakalı dün anlat helekaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan günaydın bacılar
Esra gelinlik resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz
abba maşallah çok güzelsin zemuszemus

sabah akşam spora gidiyorum heryerim ağrıyor ama 10 günde sadece 1 kg verebildim sinir olmaya başladım -tatlicadiarzu-

kızlar hoşgeldiniz,
esracım hadi hadi resimmmmsositososito
pastacım sabırlı ol elbet faydasını göreceksin
abbam da bir içim su maşallah:nazar:

Back
X