2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bugün esimle konusurken eger bebegin kilosunda azalma falan görürsek doktora gidip tarttiririz dedim de hic gerek yok evde normal tartiyla tartariz dedi
yok artik sacmalama dedim sasirdim
bebegin küvetini koyariz ilk onu tartariz sonra bebegi küvetin icine koyup tarttiktan sonra küvetin kilosunu cekitiriz dedi ........ denemek lazim bebek icin tartilar cok pahali

teyzeleri biz bezde 3 numaraya gectik büyüdük yaniiiiiiii delikafadulden

maşallah biz daha ikideyiz ve birazdaha kullanır sanırım iki numarayı yarın randevu alıcam çıcuk dokdorundan kalça muaynesi için hem tartarda bakalım kaç kilo oldu yada kilo aldımı buarada humana baya farkettirdi kızlar sütüm bugün ilk defa aktıııı:asigim:

derincim sacini boyatmadan önce doktora sordunmu bende boya yaptirmak istiyorum ama ebem kimyasallar sütten bebege gider demisti herkez baska bisey söylüyor kafam cok karisti

saolun arkadaslar doktora goturucem aksam uzerı belkıde usutmustur kızım zaten ısılık sorunumuzda var onuda sorucam allah mınıklerımızı bıze bağıslasın onlardan ayırmasın rabbım

benim kızımında yüzünde ve boyun çevresinde isilik oldu ve 15 gün boyunca bi kısmı düzeliyodu arkasında hemen yenisi çıkıyodu. dr gittik bizde geçen cuma 2 ihtimal var dedi. annenin sütünden bebeğe östrojen hormonu geçiyo onun yüzündendir yada egzamadır dedi. 6 ay sonra belli olurmuş çünkü östrojen hormonu 6 aydan sonra geçmiyomuş bebeğe. günde 2 kez nemlendirin dedi. sebamedin bebe yüz kremini verdi gerçekten çok işe yaradı. şuanda hala var ama çok az ve en azında artık kırmızı değiller. istersen sende bi dene

tesekurler sekerim oglumun adı erdem 16 subat
canım bak takvimin nasıl yapılacağını yukarıdaki mesajda ayrıntısı ile yazdım istersen dene istersen yaparım senin için

bende bebegımın kılosunu once kendım tartılıyorum sonra onu kucagıma alıyorum cıkan kıloyu kendı kılomdan cıkarıyorum cok az fıreyle dogru cıkıyor bence bu yontem daha zahmetsız

bende bebegımın kılosunu once kendım tartılıyorum sonra onu kucagıma alıyorum cıkan kıloyu kendı kılomdan cıkarıyorum cok az fıreyle dogru cıkıyor bence bu yontem daha zahmetsız

saol cnm bende öyle deniyim daha zahmetsiz gercekten :1hug:

kızlar iyi akşamlar nasılsınız cimcimecim yalnız tartın digital lmasın benim fakir marka var yağını suyunu ayrı ayrı ölçen onlar kalp hastaları hamileler için sakıncalı yazıyor büyük ihtimalle bebekler için de sakıncası vardır manyetik özelliğinden dolayı

kızlar yorumunuzu bekliyorum kızım zeynep doğduğunda 3550 gr dediler hastanede 3 gün sonra sağlık ocağında 3200 gr geldi şişleri inmiş dediler normalmiş bu durum 1 haftalıkken de özel hastanede 3000gr geldi bizim kafa tabiki karıştı 39 günlükken sağlık ocağında 3800 gr geldi sanıyorum 52 günlükken özel hastanede ise 3870 gr geldi hangisine inanmalıyım sağlık ocağındaki elle ayar yapılan tartı özel hastanedekiyse arçeliğin digital tartısı.yarı kızımın aşısı yapılacak bakalım kaç kilo oldu ne olur dua edin de kilo almış olsun bu arada kızım 21 gün erken doğdu bunun da etkisi olur mu emziriyorum güzel de emiyor mama vermedik hiç sanırım douyor da annem doymasa ortalığı yıkar diyor gece uyanıp ağlayınca emziriyorum gündüzleri de ağladığı ve istediği her zaman emziriyorum 4 kiloyu geçmişse de ayda yarım kilo almış oluyor ki bu da az hemşire bana ayda 1 kilo almalı demişti kafayı yiyeceğim ya

Derincim ben Özelcan bebe den alışvriş yapmıştım bana gönderdikleri maile tıklayarak açarsam 209 lira olarak gösteriyor sandalyeyi, aklını karıştırdım yinede özür

saol sevgicim
massallah seninde sütüne aman nazar degmesin bebislerin mamalarina
symslow cnm saol sanirim genelde dijital satiliyor burda bizimkisi dijitaldi ama bozuldu
merak etme kilo almistir bebegin cnm
nekadarlik oldu simdi ??
ayy bide en zor senin nickini yaziyorum devamli unutup duruyorum yaaa yazina dönüp nickine bakarak yaziyorum ...nerden aklina geldi cnm bu nicki kullanmak ?? cok öptük sizi cnm
bebisin tartilinca bizede haber ver

kızlar bir de şu sorular yanıtlayın bakalım
1.anakucağı denilen yatırıyorsun hafifçe sallanıyor ya bebek arabalarına da monte edilebilen zımbırtıdan alan var mı varsa kullanışlı mı ben kraftın aldım ama bana o kadar korkunç geliyorki çocuk her an düşcekmiş gibi çok dik yapmışlar bebeği yatırdığın yeri
2.bebeğinizi brilerinden özellikle de eşinizden kıskanma gibi triplere girdiğiniz oldu mu hiç aman sıkı tut kafasına dikkat et elini yıka gel gibi bir de eşim ne dese sinir luyordum babalar anneler gibi olmuyor değil mi ama şimdi biraz geçti bu düşüncelerim
3.gaz sorunu için sap simlex kullandım günde 2 kez 15 damla bir de ishal olduğunda debridat diye bir ilaç vermişti çok gazlı olduğunda ver demişti siz başka ne kulanıyorsunuz
4.bebeğinizin nefesini gece kalkıp dinleyip ohhhh nefes alıyor diye paranoya yaşıyor musunuz bu yeni doğum yapmış kadınlarda olurmuş bebeğini kaybetme korkusu
5.adet oldunuz mu ben henüz olmadım olsam kilo vermek kolaylaşır bu arada ben 115le doğuma girmiştim şu an 105 geliyorumdoğumdan geldiğimde de aynıydım yani gr veremedim moralimi bu da bozuyor dışarı çıkmayı bile canım istemiyor diyete başlayayım mı ne yapayım süt olsun diye abuk sabuk şeyler de yemedim bu arada ama kilo gitmiyor
NE OLUR CEVAP YAZIN BıRAZ ÇOK OLDUM AMA DENEYıMLERıNıZı PAYLAŞIN

kızlar star haberi izleyin

gaz ilaçlarıyla ilgili açıklama var
bebeklerde kanser riskini arttırıyormuş

anakucağı kullanıyorum bizimki cihicoo gayet rahay ediyor içinde ben içine ufak bir yastık koydum bide kendi desteği var daha iyi oluyor boş kyunce oturu gibi duruyor içim rahat etmiyor öyle
bebeğimi hiç kıskanmadım eşimden sadece öpmemesi için uyarmışımdır çünki sürekli öpüyordu yanaklarından
gaz için biz zinco kullanıyoruz iyi geliyor bitkisel
arada sırdada yapıyorum bende onu bikrere yatarken kustu ondan sonra yapmaya başladım
henüz kırkım yeni çıktı akıntı devam ediyor hala ne zaman biter acaba

Son düzenleme:
evet bende onu bekliyordum. izledik kolon kanserine sebep olabiliyormuş.bebeği rahatlatmak için hoşlandığı şeyleri siz bulun diyor prof. ritmik sesler,müzikler,hareketler,masajlar...vb. kullansan bir türlü kullanmasan bir türlü.

symslow cnm bende esime karsi öyle davraniyorum sigara iciyor ellerini yikamadan bebegi almak istiyor
ellerin temizmi diyorum bir saat önce yikamistim ya diyor .....
bende bir cok sey söylüyorum esime bizim gibi olmuyorlar gercekten

bizim pazar günü 40 imiz cikiyor cnm 2-3 haftadir kanamam yok benimde sali günü hap yazdirtcam doktora onu almaya baslayincada hic gelmez sanirim
tuanda dogumdan 1 yil sonra ilk adetim gelmisti oda dogum kontrol hapini biraktigim icin ......

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar aman gaz ilaçlarını dikkatli kullanın...çoğunuz izlediniz sanırım önce kronik kabızlığa bu da daha sonra kolon kanserine sebep oluyormuş..bu damalar barsak hareketlerini yavaşlatıyormuş...bence hiç kullanmayın..türkiye kanser vakfı başkanı konuştu..çayları bile tavsiye etmiyor..6 ay sadece anne sütü diyor..gaz için çeşitli sesler, hareketler filan iyi gelebilir diyor..ama dikkat bayanlar..ben hiç gaz iacı kullanmadım..şimdilik rezeneyle çözüyorum sorunu...

doğum kontrol hapını kullanırken 2. kutuya geçmeden 1 haftalık aradadamı olmuyorsun adet? normalde olman lazım.
benimde 2 haftadır falan kanamam olmadı bakalım ne zaman olur. böyle rahatlığada alışmıştık ama :))

Son düzenleme:
korunma yöntemine gelince...doktorum cumartesi kontrole çağırmıştı...mirena diye bir spiral önerdi bana...hormonlu spiralmiş...zaten kadınların rahim içi araç kullanmaktan başka çaresi yok..haplar, iğneler süte geçiyormuş...ya da eşiniz korunacak..iki şıkkımız var yani...ama az önce internette araştırdım miranayı...süt veren annelerde kullanımı ile ilgili çok detaylı araştırma olmadığı için ilerde çocuğa ne gibi bir etkisi olur bilinmemektedir diyor...randevuyu da almıştım halbuki..ayrıca adet kanamasını çok azaltıyormuş..bende zaten endometrium inceliği vardı..adam gibi adet görmüyordum ki...1-2 gün anca sürüyordu...yani bu benim için bir avantaj değil...vazgeçtim kısacası...heyet raporu da yazmıştı ucuza almam için..350 tl filanmış..heyet raporuyla 40 tl filan veriliyormuş..ama dediğim gibi şu anda vazgeçtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…