teyzeleri biz bezde 3 numaraya gectik büyüdük yaniiiiiiii delikafadulden
saolun arkadaslar doktora goturucem aksam uzerı belkıde usutmustur kızım zaten ısılık sorunumuzda var onuda sorucam allah mınıklerımızı bıze bağıslasın onlardan ayırmasın rabbım
ok bak şimdi bu siteye gir MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers burdan önce arka planı seç sonra step two yu tıkla ordan da etiketi beğen sonra step three date of birth e bebeğinin doğum tarihini set wording e mesajını bebeğimiz falan gibi Text above the ticker (optional): mesajını bende derin denizlerin prensesi yazıyor ya onun gibi Left side photo (optional): buraya bilgisayarından bebişinin resmini ekliyorsun create ticker ı tıkla en altta ımage url çıkacak onu kopyalayıp profilinde kilo takip varya oraya yapıştır canım
canım bak takvimin nasıl yapılacağını yukarıdaki mesajda ayrıntısı ile yazdım istersen dene istersen yaparım senin içintesekurler sekerim oglumun adı erdem 16 subat
kizlar bugün esimle konusurken eger bebegin kilosunda azalma falan görürsek doktora gidip tarttiririz dedim de hic gerek yok evde normal tartiyla tartariz dedi
yok artik sacmalama dedim sasirdim
bebegin küvetini koyariz ilk onu tartariz sonra bebegi küvetin icine koyup tarttiktan sonra küvetin kilosunu cekitiriz dedi ........ denemek lazim bebek icin tartilar cok pahali
bende bebegımın kılosunu once kendım tartılıyorum sonra onu kucagıma alıyorum cıkan kıloyu kendı kılomdan cıkarıyorum cok az fıreyle dogru cıkıyor bence bu yontem daha zahmetsız
kızlar bir de şu sorular yanıtlayın bakalım
1.anakucağı denilen yatırıyorsun hafifçe sallanıyor ya bebek arabalarına da monte edilebilen zımbırtıdan alan var mı varsa kullanışlı mı ben kraftın aldım ama bana o kadar korkunç geliyorki çocuk her an düşcekmiş gibi çok dik yapmışlar bebeği yatırdığın yeri
2.bebeğinizi brilerinden özellikle de eşinizden kıskanma gibi triplere girdiğiniz oldu mu hiç aman sıkı tut kafasına dikkat et elini yıka gel gibi bir de eşim ne dese sinir luyordum babalar anneler gibi olmuyor değil mi ama şimdi biraz geçti bu düşüncelerim
3.gaz sorunu için sap simlex kullandım günde 2 kez 15 damla bir de ishal olduğunda debridat diye bir ilaç vermişti çok gazlı olduğunda ver demişti siz başka ne kulanıyorsunuz
4.bebeğinizin nefesini gece kalkıp dinleyip ohhhh nefes alıyor diye paranoya yaşıyor musunuz bu yeni doğum yapmış kadınlarda olurmuş bebeğini kaybetme korkusu
5.adet oldunuz mu ben henüz olmadım olsam kilo vermek kolaylaşır bu arada ben 115le doğuma girmiştim şu an 105 geliyorumdoğumdan geldiğimde de aynıydım yani gr veremedim moralimi bu da bozuyor dışarı çıkmayı bile canım istemiyor diyete başlayayım mı ne yapayım süt olsun diye abuk sabuk şeyler de yemedim bu arada ama kilo gitmiyor
NE OLUR CEVAP YAZIN BıRAZ ÇOK OLDUM AMA DENEYıMLERıNıZı PAYLAŞIN
bizim pazar günü 40 imiz cikiyor cnm 2-3 haftadir kanamam yok benimde sali günü hap yazdirtcam doktora onu almaya baslayincada hic gelmez sanirim
tuanda dogumdan 1 yil sonra ilk adetim gelmisti oda dogum kontrol hapini biraktigim icin ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?