- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
kızlar bebeklerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz ben gün aşırı yıkıyorum
oğlum 29 günlük daha ne kadar gün aşırı yıkamam gerekiyor
normal doğum sonrasında doğum bölgesinde oluşan kas ve kemik ağrıları (özellikle ayakta durmayla artan) ne kadar zamanda geçer. Ya da 27. günde hala olması normalmi. Özellikle son 2 gündür çok ağrım oluyo. Dinlenmekle geçiyo ama çok zorluyo. Üstelik Parol kullanıyorum doğumdan beri. Doktoruma danışmadan sizden fikir alayım dedim.
Erkeklerden neden güzin abla olmaz?
sevgili erkan ağabey..
bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum..
geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde tv seyrederken
bıraktım. arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop
etti. hayli uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için eve geri
döndüm.
eve girince gözlerime inanamadım.. kocam komşunun kızı ile yatağımızda..
ben 32, kocam 34 yaşında komşunun kızı ise 22.. biz 10 yıldır evliyiz..
yakalanınca resmen çöktü ve itiraf etmek zorunda kaldı..
6 aydır birliktelermiş..
"ya bu ilişki şimdi burda bitecek veya evliliğimiz..!" dedim bağırarak..
o gün işi bıraktı, gitgide artan bir depresyona girdi.. onu çok seviyorum
ama o ultimatomu çekince yok oldu.. resmen eridi..
artık ona ulaşamıyorum.. lütfen bana yardım eder misiniz?..
sevgilerimle
ayşe..
sevgili ayşe;
hava soğuksa, hele bu tip kısa mesafelerde motor ısınmadan bastıysan
arabalar genelde bunu yapar..
kaputu aç yakıt borularına şöyle bir bak, ezilme, çöküntü gibi bir şey var
mı.. manifolt bağlantılarını ve karbüratörü gözden
geçirt.
eğer bunlar sorunu çözemezler ise sorun yakıt pompasında olabilir.
bujilere yeterli benzin gelmiyordur. (araban tüplü mü benzinli mi dizel mi
yazmamışsın) sanırım yardımcı oldum, erkan ağabey'in..
Olmuş canım güle güle kullan rica ederim :))derinzlm çok teşekkürler bende istiyordum. denedim bakalım oldumu acaba.
Ah be Cananım sorsana hemen yardımcı olalaım çok güzel olmuş takvimin güle güle kullanözlemmcimmmmmmmm canim cok saol sayende bende yaptim bende bilmiyordum nasil yapilcagini cooook saol cnm hihoyyyt Şeniz
Ay Nilocan ödümü patlattın kız aldık biz bugün sandalyeyi 292 ytl ye baktım sitede 299 ytl diyor canımÖzlem cim sen bi mama sandalyesi bakıyordum ya Özelcan bebe de 209 lira bi bak istersen
Canım çok geömiş olsun umarım önemli birşey değildir soğuk kanlı olmak gerekiyor bu durumlarda ama bende kan ter içinde kalıyorum bu durumlarda havalar da birden ısındı o sebeple olmuştur çok giydirme Dide yi ince iki kat yeter bu havalarda güzel habelerini bekliyoruzay kızlar öldüm öldüm dirildim gene didesabah öksürmeye çalısırken balgam geldi bogazına galıba ne cıkarabıldı ne yutabıldı mosmor oldu kucamda sallaya sallaya kendıne getirdim derken bi daha oldu bu sfer zor bela kendine getirebildim ve hala balgam var sanırım hırıltılı nefes alıyo cok korktum allahıım bu sınavlar çok agır gelıo bana bısı olucak dıye ödüm kopuyo doktora götürcem aksam üzeri
Canım 2 günde yada 3 günde bir yıkıyorum ben fakat haftada 1 gün köpüklü banyo Cild ph değerlerinin korunması için dedi dr.u ilk bir ay ilk banyosunu köpüklü yaptırdık sadece 1 ay boyunca sadece su ile yıkadık .İstersen hergün yıka ama dediğim gibi haftanın 1 günü şampuan kullankızlar bebeklerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz ben gün aşırı yıkıyorum
oğlum 29 günlük daha ne kadar gün aşırı yıkamam gerekiyor
Ay Sibel çok güldüm ya allahta seni güldürsün iyi geldi vallaErkeklerden neden güzin abla
Canım haftada bir çok seyrek değil mi ? en azından haftada 2 kez yıkaemekbebek cnm
bebeklerin cildi cok hassas hemen kuruyabiliyor
ben haftada bir yikiyorum ..tuanida öyle yikamistim bebekken .... zaten ebemde cocuk doktorumuzda haftada bir yika dedi mesela gecen hafta haftalarda hastaydi hastayken hic yikamiyorum
Sağol canım doğumdan 3 yaşa - 15 kiloya kadar kullanıyor chicco poly magic ay bayıldım bende internette görmüştüm gerçeği daha güzelmiş çok kullanışlıözlemcim güle güle kullanın süper duruyor
kaç yaşa kadar kullanılabiliyormuş bu ??
bende size sorayım ozaman kanguru kullanan varmı yada kullanmayı düşünüyomusunuz
Yaptırdım canım ben saçlarımı boyatıp kestirmiştim 10 gün falan oluyor.Sana da geçmiş olsun canım allah şifa versin dedene
Sevgicim ben şlk günler unibaby kullanıyordum şimdi ıslak mendil kullanıyorum ama sıcak suyla yıkıyorum güzelce mendili çok kolay pretik oluyor pamukla fakan uğraşılmaz valla
Kızlar yazın doğum tarihlerini yapalım biz aşkolsun ne olacak resimsiz tickersiz kalmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?