ok bak şimdi bu siteye gir MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers burdan önce arka planı seç sonra step two yu tıkla ordan da etiketi beğen sonra step three date of birth e bebeğinin doğum tarihini set wording e mesajını bebeğimiz falan gibi Text above the ticker (optional): mesajını bende derin denizlerin prensesi yazıyor ya onun gibi Left side photo (optional): buraya bilgisayarından bebişinin resmini ekliyorsun create ticker ı tıkla en altta ımage url çıkacak onu kopyalayıp profilinde kilo takip varya oraya yapıştır canım
derinzlm çok teşekkürler bende istiyordum. denedim bakalım oldumu acaba.
ay kızlar öldüm öldüm dirildim gene didesabah öksürmeye çalısırken balgam geldi bogazına galıba ne cıkarabıldı ne yutabıldı mosmor oldu kucamda sallaya sallaya kendıne getirdim derken bi daha oldu bu sfer zor bela kendine getirebildim ve hala balgam var sanırım hırıltılı nefes alıyo cok korktum allahıım bu sınavlar çok agır gelıo bana bısı olucak dıye ödüm kopuyo doktora götürcem aksam üzeri
Kızlar gaz ilacı olarak sab simplex kullanan var mı aranızda
ay kızlar öldüm öldüm dirildim gene didesabah öksürmeye çalısırken balgam geldi bogazına galıba ne cıkarabıldı ne yutabıldı mosmor oldu kucamda sallaya sallaya kendıne getirdim derken bi daha oldu bu sfer zor bela kendine getirebildim ve hala balgam var sanırım hırıltılı nefes alıyo cok korktum allahıım bu sınavlar çok agır gelıo bana bısı olucak dıye ödüm kopuyo doktora götürcem aksam üzeri
saolun arkadaslar doktora goturucem aksam uzerı belkıde usutmustur kızım zaten ısılık sorunumuzda var onuda sorucam allah mınıklerımızı bıze bağıslasın onlardan ayırmasın rabbım
tatlım evinizin ısısı kaç derece bize doktor 24 dereceyi gecmesin, 23 derece ideal dedi.. bu sıralar ev ısındı güneş aldığı için boynunda kırmızılıklar oldu.. yani senin bebişininki de sıcaktan olabilir mi?
dün oğluşla alışverişe gittik teyzeleri oğluma bebek arabası aldık çok sevdi oğluşum. tüm arabalara bindi hiç ağlamadı . arabamız bastonlardan çok hafif, rahat kullanımı var jane'nin sonic modeli tavsiye ederim almak isteyenlere
Jane Sonic Baston Bebek Arabası | Bebekceyiz.com
bu arada kızlar bebişleriniz günde kaç defa kakasını yapıyor?
utku günde 4 defa falan yapıyordu dün sab simlex kullanmaya başladık dün akşamdan beri hiç yapmadı ilaçtanmı acaba yoksa normal mi? gaz probleminden sonra bide bu çıkmaz inşallah yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?