2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydin canimcim nezaman gidiceksiniz ?

yorumlari okuyamadim kizlar cok uykusuzum dün tan sebebsiz 38,5 derece ateslendi 39 dan sonra fitil vericektik düstü atesi cok huzursuzdu
bugünde tuani ve tani dok,.. götürücez tuani kontrol edicek gittikleri yerde göle girebilirmi diye ....
tanada bakar ateslenip duruyor cok huzursuz

canım geçmiş olsun...ben şimdi pimpiriklenip göle möle girmesin sen yokken yanında diycem ama biliyorum orda öğretmenler gözü gibi bakarlar çocuklara....

selam kızlar ben de ancak oturdum
her yerim tutulmuş resmen
sırtım şöyleee kütür kütür kütürdese çok iyi gelecek sanki ama geriye doğru esneyemiyorum bile (
oğluş sabah 6 da falan uyandı yatağa aldık 8,5a kadar inleye oflaya puflaya yatak içinde döndü huysuzlandı
tabi her dönüşü ya kocişe ya bana okkalı bir yumruk olarak gerçekleşti o ayrı bir konu
fırsatını bulsa atıverecek bizi yataktan eşşek :))
mama sandalyemizle kahvaltımızı yaptık süper bir rahatlıkmış sevdim bu işi
oğluş da daha rahat etti sanırım kısmen daha iyi yedi
bugün tarhana deneyeceğim bakalım

selmaaa kız ne cevabı?
hem nerde berruşun resimleri bakayım??
özledik biz güzel kirpikli fıstığı

Aylincim hayırlara çıksın inşallah tatlım

canan geçmiş olsun canım
dr randevunuz da iyi geçer inşallah

ben de akşam aynen dediğim gibi şarj bitince iyi geceler falan yazamadım şekerler
bugün kısmetse kaygana gelmeyecek kardeşi 2 hafta önce ameliyat olduydu ona ziyarete gideceklermiş
sen de gel dediler olur bakarız dedim (tabi içimden yaşasın kendi başımayım diye göbek atarak ))

nestlecim benimde aklim kalicak ilk defa giricek suya kolluk aldim cok ileri gitmezler sanirim (umarim )

sibelcim saol cnm sanada gecmis olsun git uza iyi gelir mutlaka bebis büyük olsa sirtina masaj yapsin derdim tuani yolliyim sana cok iyi masaj yapiyor :)))
masajda diyemiyor sajase diyor kaydirigubbakcemile3
mama sandalyeniz ugurlu olsun mamalarini yesin bitirsin :))
cnm

ay iyi aklıma getirdin canancım şu masaj aletini takayım da belki biraz rahatlatır

sağol güzelim inşallah öyle olur :))

Sevgi gece hıc uyumadın sanırım.

uyudum gibi 3 saat mirmirmirmir

kızlar emzık sormussunuz. Bız bıberon olarak nuk un damaklısını kullanıyoruz. Emzıkde nuk un damaklısını almıstık.

bende ilk nuk un damaklı biberonunu almıştım ama kardelen damaklıyla içemiyor dr.borwns la daha rahat içiyor gaz birikmiyor içine normal biberonlarla verince gaz yüzünden yarıda bırakıyor birdahada içmek istemiyor emziğide nuk damaklı ama ben kapaklı istiyorum cihicco nun vardı ama onunda damaklısı yokmuş damla emzik kardelende emmez diye almamıştım

aylincim bizimkilerde öyle der rüyanda canlı birini ölü görürsen ömrü uzun hayırlı olacağına işarettir derler hem rüyayı kötüye yormak iyi değil hep hayırlara vesile olsun dicekmişsin

cep telefonuma sabah bebelacdan muhallebi tarifi geldi
bir tatlı kaşığı pirinç ununu 100 ml suda pişirip içine
3 ölçek bebelac 2 biberon maması ekleyip iyice karışıtrın yazıyor
bende bebelac 2 yoktu aptamil 2 vardı kardelen sevmedi içmiyor
onla denedim belki bu şekilde yer diye
yüzünü buruştura buruştura yedi biraz
belki bebelac 2 den yapsam severek yer
aptamili normaldede içmiyor çünki

iyiki üye olmuşum bebelac a tarifler yolluyor
gelişimiyle ilgili bilgi veriyor
milupada anca renklam yapsın
ne zamadır üyeyim ne mesaj ne mail göndermedi

merhaba kızlar benden sonra baya şeyler yazmışınız gene
zeynep 4.gün ve kakasını yapmadı hala sabahtan beri kıvrandı durdu yavrum en sonunda sızdı kaldı ne kadar uyur bilmem artık belki hemen uyanır

ben yazılanları okuyana kadar nereye gittiniz hemen yavvvv

sevgicim geçmiş olsun canım niye kustuki acaba

canancım size de geçmiş olsun doktorla randevunuz iyi geçer umarım ben göle girmesine izin veremezdim herhalde ya ama orası almanya eminim bakıcıları enaz senin kadar ilgilenir

sibel 6.ay aşısı ateş yapıyor mu ya çınar gece nasıldı

dün hiç iş falan yapmamıştım bugün sildim süpürdüm biraz zeynep mızmızlandı tozlar kaldı ama
eşim ver ben süpüreyim diyor bana süpürge yapmak hiç yaramaz hemen sırtım sertleşir hayır dedim
valla sinirle bir süpürdüm ki sormayın parke ağladı resmen hem de hareket oldu sabah tarıldım aynı geldim bakalım yarın ne olacak

sibel şu dediğin listeyi lütfen bir topik açaraka ver canım çünkü hepimizin haberi oluır hepimiz bazen geçmişi takip edemiyoruz

selma sen yeni geldin daha hemen gene gidiyorsun olmuyor ama hayatım özledik seni diyoruz
şaka bir yana gözün aydın dayın gelmiş

gene bir sürü yazdım ya

canım ablamadım.........yani pirinçununu pişirdikten sonra mamayıda içine koyup kaynatıyomusun o zaman içindeki mineraller ve vitaminler ölmezmi...

bende geldim anacım.....
sabah size yazdıktan sonra oğluşla ilgilendim falan eşimin halası aradı her salı artık abone oldu bana.sana gelcem diye tabi benim etekler tutuştu temizliğe giriştim.halıları hala yıkamaya vermedim hint kilimim vardı onu serdim kurtardı beni resmen :kedi: neyse hala geldi oturduk yedik içtik az önce kaynanamlara geçti.bu sefer onları çağırmadım sositososito
sıkılıyorum ya resmen bunalıma girdim adet olucam ondan herhalde gerginim bugün çok karnım davul gibi.
selma anacım benim yerimede gez.anacığınla dayınla hasret gider :1hug:

iyiki üye olmuşum bebelac a tarifler yolluyor
gelişimiyle ilgili bilgi veriyor
milupada anca renklam yapsın
ne zamadır üyeyim ne mesaj ne mail göndermedi

albendende o kadar aylık 3 büyük kutu bitiriyor benim oğlan 40 ytl den hesap et 120 ytl milupaya gidiyor her ay ama hizmet sıfır.2 kere numune yolladı tek yapımlık sütlü pirinçliden. ben istiyorum ki değişik tarifler bulayım.
sebze çorbası işi beni zorluyor çok her gün taze olsun diye pişiriyorum.mamayı zaten sürekli yapıyorum yok meyva suyuydu arada muhallebi sabah cicibebe günüm mutfakta geçiyor.
bu arada bugün sebze çorbasına kabak yerine taze fasülye koydum yedi oğluş çok şükür.
nuby nin mama tabağını aldım burda metal kaşık kullanmayın diye bir arkadaşımız uyarınca tuttuştu eteklerim mama tabağı kaşıkla takım çok hoşuma gitti aldım...

ben 900 gr luk kutuyu 33.90 TL ye alıyorum. Bıraz yol yurumem gerekıyor ama napım gıdınce 2-3 kutu bırden alıyorum.

kızzlarrrrrrrrr çookk yoruldum 2 gündür temizlikle geçiriyorum valla.gecede pcnin başına geçecek halim kalmıyor.ama bu gece söz verdim kendime zaman ayıracağım,biraz sonra dışarı çıkacağız tatile gitmeden önce bi kaç parça bişiy almam lazım.cuma günüde sabah erkenden yol çıkacağız.

bu arada kaka işini bugün hallettik,doktorunu aradığımda normal ekgıdalara geçince böyle olması ama çok zorlanıosa duphlac diye bi şurup verdi.ama ben almadım doğrusu doğal yollarla halledelim diye.bugün resmen çocuğu kakaya tuttum çömeltir gibi kucağımda tuttum oda yavrum ıkına ıkına yaptı.bakalım bundan sonra nasıl gidecek

hülyacım canım benim sende mi kaçıyorsun ?ben burada cirit atarım artık.şaka maka gez canım ya kolay değil bu sıcakta ist da oturmak.akşam eşimde belki bizde kaçamak yaparız bir yerlere dedi. o olmasada ben annelerin yazlığına gitçem.zor duruyorum evde çünkü.
kız evi gitmeden temizliyorsunuz bari gelince temizleseydiniz gelince yine heryer toz olcak.

kızlar ben dün diyetisyen kontrolüne gittim..1 kg daha vermişim..haftada 1 kg veriyorum yani..spor yapmadan bu kadar oluyor....cumartesi biz de 10 günlük bir tatile çıkıyoruz...kayınvalidemlerin yazlığı var erdek te oraya gidelim dedik...eylül de de eğer çınar la gitmeyi göze alırsam gemiyle yunan adalarına gidelim diyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…