gözün aydin canimcim nezaman gidiceksiniz ?
yorumlari okuyamadim kizlar cok uykusuzum dün tan sebebsiz 38,5 derece ateslendi 39 dan sonra fitil vericektik düstü atesi cok huzursuzdu
bugünde tuani ve tani dok,.. götürücez tuani kontrol edicek gittikleri yerde göle girebilirmi diye ....
tanada bakar ateslenip duruyor cok huzursuz
Sevgi gece hıc uyumadın sanırım.
kızlar emzık sormussunuz. Bız bıberon olarak nuk un damaklısını kullanıyoruz. Emzıkde nuk un damaklısını almıstık.
sağol canım ya..inanmam mı nazara..nazardan insan çatlar derler...evet bir büyüğe okutayım hem kendimi hem oğlanı...ama kan mıydı o akan bacağından onu hatırlamıyorum..rüya tabirlerine baktım uzun ömürlü/hayırlı evlat olacak diyor..anam bizim oğlan uzun ömürlü olurkene beni hücceten götürüverecek yahu....
cep telefonuma sabah bebelacdan muhallebi tarifi geldi
bir tatlı kaşığı pirinç ununu 100 ml suda pişirip içine
3 ölçek bebelac 2 biberon maması ekleyip iyice karışıtrın yazıyor
bende bebelac 2 yoktu aptamil 2 vardı kardelen sevmedi içmiyor
onla denedim belki bu şekilde yer diye
yüzünü buruştura buruştura yedi biraz
belki bebelac 2 den yapsam severek yer
aptamili normaldede içmiyor çünki
canım ablamadım.........yani pirinçununu pişirdikten sonra mamayıda içine koyup kaynatıyomusun o zaman içindeki mineraller ve vitaminler ölmezmi...
iyiki üye olmuşum bebelac a tarifler yolluyor
gelişimiyle ilgili bilgi veriyor
milupada anca renklam yapsın
ne zamadır üyeyim ne mesaj ne mail göndermedi
ben 900 gr luk kutuyu 33.90 TL ye alıyorum. Bıraz yol yurumem gerekıyor ama napım gıdınce 2-3 kutu bırden alıyorum.
ben 900 gr luk kutuyu 33.90 TL ye alıyorum. Bıraz yol yurumem gerekıyor ama napım gıdınce 2-3 kutu bırden alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?