2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zuhalcim geçmiş olsun...endişelenme büyük ihtimal diş olayıdır..bir de rektal ölçüyorsan ateşini 37.5 filan normal...en iyi sonuç rektal biliyorsun...

canan cım bir soru daha..hani 5-6 ay oluyor sanırım almanya da bazı milupa kavanozları toplatılmıştı...sebebi neydi ya da detaylı haberini filan nerden bulurum...kadın olmadı öyle bişi diyor..çok eskiden cam çıkmış galiba bir mamadan..2-3 yıl evvel..onlar toplatıldı diyor..annenin metal kaşıkla hızlı karıtırmasından kaynaklı cam atmasıydı olay diyor..biz de o olaydan sonra kavanozlar üzerine plastik kaşıkla karıştırınız ibaresini koyduk diyor..ama sanki benim dediğim olay daha yeniydi...kadın bulursanız bilgisini bana gönderin dedi de o yüzden soruyorum...

sağolun arkadaşlar desteğiniz için az önce gene ölçtüm 37.2 geldi
babasının kucağında sızdı kaldı bakalım ne kadar uyur
doktordan dönünce anlatırım bir de şu vücudundaki kırmızı şeyleri soracağım
sorularımı yazayım yoksa unutuyorum doktorun karşısında
inşallah kötü birşey yoktur
Allah bütün bebekleri korusun

kızlar meraba bende okuyorum okuyorum yazamıyorum bi türlü biliyosunuz elif gündüz uyumuyor

dün dr.a gittik kalbindeki üfürüm nedeniyle çok şükür endişelenecek bişey yokmuş... masum bi üfürümmüş.... çoğu bebekte olur büyüdükçe geçer dedei dr. böylelikle kalbinide kont.ettirmiş olduk şükürler olsun herşey yolundaymış.

bu arada başka bi dr.un kafamı karıştırdığı şu kan idrar tahlilini verelim dedik kanı kolay verdikteeeee.... idrarı veremedik ne zormuş iki kere poşet kaymış beze yapmış idrarını 3.sünü taktığımısda saat 9 a geliyodu akşam bizde pes ettik daha doğrusu elifin uykusu geldi vazgeçtik vermekten artık bidahaki ay kontrolünde erken gider rahat rahat bekleriz. erkeklerde daha kolay oluyomuş haliyle bu idrar verme işi.

ya benimde doğumdan daha doğrusu 40ımdan sonra hemoroit değilde türevi bir çatlağım oluşmuştu onun la ilgili dr. a gittim ama dr.un söylediklerini zamanında ve devamlı yapamıyorum böyle giderse ameliyat olmak zorunda kalıcam. ama napıyım hem çocuklu hemde yalnız olunca kendni unutuyo insan. kızlar dua edinde ameliyat olmama gerek kalmadan iyileşiyim ameliyat diyince ödüm kopuyo valla.

bu arada hasta bebişlere çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin.

bizimkide ağzına ne bulsa sokuşturuyı bir hırs bir sinir hali
dr.demişti zaten beyaz bi hat oluşmuş diş etlerinde bi dahaki aya bekliyoruz bakalım dişimizi.
keşke daha geç çıksaydı nasıl dayanacak o kadar sıkıntıya kuzucum bilmiyorum.

deniz çok şükür bişeyi yokmuş bende ne zamandaır sorucak oluyorum sizleri doğumdan sonra hemeroid yaşayanınız varmı diye ben daha hiç doktroa gitmedimde doğumdan sonra kontrölde doktorum demişti bi daha gitmedim arada çok ağrı oluyo korkuyorum dr. gitmeye

:1shok::1shok: cam mı çıkmış mamadan?aman allahım.ya böyle bir durumda farkedilmeden yedirilse bebeğe felakete yol açar resmen ya.ben hiç duymamıştım bu haberi.iyice midemi bulandırmaya başladı şu milupa.kadının yaptığı açıklama komiklik derecesinde saçma.mama karıştırılırken nasıl kavanoz kırılıyormuş.kavanozlar okadar ince değilki baya kalın şeyler.geçen elimden düştü bile kırılmadı.canım bence en iyisi evde kendi elimizle hazırlamak sebze meyveleri.biberon maması içinse yapılcak bişey yok zaten süt yetersiz olduğu için vermek zorundayız.canım benim şu bahsettiğin spreyi bugün alıcaksın galiba sonuçtan bizide haberdar et olurmu. hemen etkisini gösteriyormuymuş acaba.sen doktorundan da bilgi alamazmısın şu sprey konusunda canım.hani sizin doktor prof. ya daha iyi bilgi sahibidir bu tür konularda.öpüorum seni ve ege'yi..

canım bir an önce git ihmal etme kronikleşirse daha zor oluyo tedavisi.

selam kızlar.
zuhalcim çok geçmiş olsun haytaım,belki dişten falandır çocuğun sıkıntısı,inşallah çabuk atlatır.

selmacım iyi yolculuklar canım sanada,canın ne istiosa onu yap orda kal valla,kimseyide tınlama.amann şurda ne istediğimiz oluyoki başkalarını düşüncez derken.azcık kendimizi düşünmenin zamanı geldi.

canancım ne güzel bak tuanın keyfi yerindeymiş.aklın kalmasın zaten kısa süreliğine gittiler,hadi allah kavuştursun diyim yine:))

bizde yarın sabaha karşı yola çıkacağız antalyaya,öğlen afyonda mola vereceğiz çok sıcakta efe huysuzlanır arabada diye.akşam üstü tekrar dewam edicez yola,inşallah sorunsuz geçer.10 gün kadar orda kalıcaz sonra izmire babamın yanına geçeceğim.izmire gidince rahatça girerim nete artık.şimdide valiz hazırlamama lazım.aman çok zor gelio bide uzun süreliiğine gidioz diye efenin herşeyini almam gerekecek.bakalım sığışa bilcezmi

ohhh masallah Subat annelerı yıne costu.. doldurmussunuz gecmısı..

calısan yok mu aranızda yahu.. Püfff bugun cok sıkıcı.

Besıktas'ta bı yer buldum. Oglumun fotolarını bastırıyorum. Tanesı 35 kurustan.141 tane 50 milyon tuttu püffffff

güle güle ii yolculuklar .......dikkatli olun yolda da..........efeyle güzel bi tatil geçirirsiniz inşallah............öpüyorum efeyi gözlerinden........

Son düzenleme:
melek süpermiş ya çok iyi
hülyacım hayırlı yolculuklar
selma sende mi gidiyosun kız sanada hayırlı yolculuklar
çiğdem neden girmiyo netinde problemmi varr

güle güle ii yolculuklar .......dikkatli olun yolda da..........efeyle güzel bi tatil geçirirsiniz inşallah............öpüyorum efeyi gözlerinden........

melek süpermiş ya çok iyi
hülyacım hayırlı yolculuklar
selma sende mi gidiyosun kız sanada hayırlı yolculuklar
çiğdem neden girmiyo netinde problemmi varr

sağolun kızlar umarım problemsiz bi tatil olur:)
ama sizden uzak kalıcam diye üzülüyom inanın,neyse artık dönüşte telafi ederiz:)

kızlar doktordan geldik zeynebin banyosu yemeğiydi falan anca girebildim
ateşi orada da 37.1 geldi gaitasına baktılar mikrobik bir durum yok dedi
kan tahlili yaptılar şükür o da temiz çıktı
doktor enfeksiyon yok dedi
geriye tek şey kalıyor dedi DİŞLER
ateşi o yapıyormuş 38 olursa ateşi bir tatlı kaşığı calpol verin günde 4 defa verme hakkınız var dedi geceleri dikkat edin dedi
anlamadığım şey evde ınnnnnnlayıp duran zeynep doktoru görünce hangırdamaya başladı doktora yalancı çıkkardı kız bizi
şaka bir yana zombi gibiyim 3 saatlik uykuyla duruyorum
zeynep uyuduğu an ben de yatacağım
yemeği de dışarı da yedik midemi kaynattı hararet yaptı
hepinizi öpüyorum

tatile gidecekler iyi yolculuklar

hülya kız antalyada nereye geliyorsun keşke görüşsek
kampa mı geliyorsun

kizlar hasta bebislere cok gecmis olsun
selincim iyi hamilelikler tatlim bebisini saglikla annesi kucagina :)))

kizlar kcoisin sabah disi cekilcekti doktor dönüsü arkadasina gittcektik doktor yani onlar oturuyorlar annesi beni görünce sen gitme dok gel yukari dedi kocis beni birakti arkadasina o disciye gitti
oturduk konustuk ....... bebis huzursuzlaninca kalktikk
eve geldik emzirdim yarim saat sonra kocisi ikna ettimmmmmmm
arkadasi aradik bowlinge gittik zemuszemus
bebis uyuyamadi tabii kucaktan kucaga gezdi yavrummm
babasi bebisi almazlarsa iceri napicaz diyincee arkadasda demezmi okey benim cocugum derim zaten zaten banada cok benziyo dediii lmaz: alla allaaaaa
cok eglendik sonrada yemek yemege gittik eve geldik

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…