2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim merhaba nasılsın ben çok zür bir gün yaşadım ya anlatama kabus gibiyidi şimdi uyuyor yavrum bugün hiç uyumadı sürekli kucağımızdaydı
zeynebin beslenme programını inceledin mi
ama ben bu muhallebi işini hergün değil gün aşırı vericem bir de miktarını azaltıcam ya mahvetti çocuğumu
yavrum nasıl da yedi o yedikçe benim de hoşuma gitmedi değil yani

ben de bugün çok üzüldüm kızlar ya
kayınvalidemler geldiğinde yeni sandalyemizin salıncak halini göstereyim dedim
çınarı oturttum bağladım
pozisyonu çok dik olmasın diye yatırayım dedim
tam yatırdım çınardan bir çığlık
ne ooldu diye anlamaya çalışırken bir bakayım kolu sıkışmış
hemen kurtardım biraz kızarmıştı buz koyduk falan ama ödüm koptu bişey oldu diye
neyse buzun yarattığı kızarıklık geçince baktık pek bişey yok
yerde aynen emekleme çalışmalarına devam ediyor bir oh dedim ama eliim ayağım tutmadı sanki
yavrum can acısından ziyade korkudann bağırış sanırım neyseki hemen avundu ağlamayı bıraktı biraz daha ağlasa ben de kopacaktım sanki (

benim şansıma bu gece burada kimseleri göremiyorum.pek takılamıyorum ben takılıncada kimsecikleri bulamıyorum.kime selam versem borç istermişim gibi kaçıp gidiyor.

canım büyük geçmiş olsun.allahtan önemli bişi olmamış.kıyamam ben ona.öp minik kolunu benim yerime, ama yarınkaydirigubbakcemile3 .ya şu emekleme videosunu forumda bir tek ben izleyemdim herlade.beceriksizliğin bu kadarı olur.facebookumd açık ama bir türlü izleyemedim.doğrusu çok da merak ettim.neyse yinede maaşallah çınara

denizler prensi senin adın neydi canım ben zuhal
zeynep mışıl mışıl uyuyor sayende canım Allah razı olsun senden

kızlar sağolun
ben çıkıyorum yarın işe gideceğim
yorucu birgün beni bekliyor

öpüldünüz tabii önce bebişler :))

günaydın kızlar yine yeni bir güne yeni sorunlarla başlıyoruz
kızlar kardelen bir kaç gündür yediği mamayı çıkarıyor
yani içiriyorum 10 dakka sonra gazla birlikte öksürük tutyor ve hop bütün mama dışarda
biraz öncede aynısı oldu üşüttükmü dicem ama huzursuzluğu ateşi filan yok
başka verdiğim şeyleri kusmadı dün sadece şeftaliyi kustu biraz onuda gazı nı çıkarmamıştım altını alırken çıkardı ama mamayı sürekli çıkarıyor ya önceden yoktu böle bişey yeni çıktı

canım b,zdede bazen oluyo ama gazını almamışsam yada o istememesine rağmen zorla ağzıan tıkarsam öğürtüyle gazıyla birlikte fışkırtıyo yani anlıcan biraz benimki zorlamadan ama sen emdikten 10 dakka sonra diyosun hepsinimi çıkaryı yoksa az birazmı

günaydın kızlar
Sevgi canım kusması az mı yoksa tüm yediklerini mi çıkarıyor hepsini çıkarıyorsa üşütmüş olabilir dikkat et ve midesini rahatlayana kadar bir süre boş bırak canım.

kızlar çoğunu kusuyor öyle gazı çıkmadığı için olan kusmalardan değil normal mama saatinde yediriyorum ilk gazdada değil sonradan gelen gaz da sonra öksürükle bearber çıkarıyor mamanın çoğunu bende öyle düşündüm asiyecim üşüttümü acaba diye ama huzursuzluğu yok ya nebilim

sıcak diye çorapsız filan sadece badiyle dolaştırıyorum heralde üşüttü ya
mamayı sürekli kusan bebek olsa mamadn dicem yoktu bişey 2-3 gündür böyle

günaydin kizlar
sevgicim gecmis olsun cnm eger bikac gündür böyleyse bi saglik ocagina göster tatlim baksinlar
üsütmüstür muhtemelen
su veriyormusun cnm veriyorsan onuda cikartiyormu ??

akvaryum cnm merhaba nasilsin ? ben yazip hemen cikmisttim yazini görmedim tatlim

sibelcim cnm gecmis olsun

su veriyorum canancım ama pek içiyo denemez ama ben yinede sürekli veriyorum ağzına damlayanlarla idare ediyor çok içse belki onuda kusar bugünde devam ederse götürücem doktora zaten gidicektik ama birtürlü fırsat bulamadım pazartesiye randevu bile almılştım

huhuu günaydın kızlar
ya bi türlü giremiyorum giriyorum bakıp cıkıyorum yazamıyorum ya
yarında nasip olursa gidiyoruz memlekete.gece cıkarız yola
cok özlicem sizi gene 7-8 gün yokum malesef

götür cnm mutlaka bizede yaz dok. nededi

selmacim cnm iyi yolculuklar size :)) özlicez kiss gene

saol canan bende özlicem valla ama napalım ailemide cok özledim
ya ben annemgile kalmak istiyorum koca beni bırakıp döndükten sonra ama annemde kal diyo
ya nalet kaygana neden kalıim orda dogumda yapmadıgını bırakmadı bana
afedersiniz şeyimin dikişleri iyileşmeden kalk evi süpür bulasık yıka diyen insan yane
kalmicam orda dedim.sen varken kalırım ama sen gittikten sonra ailemde kalıcam dedim.
gündüzleri giderim 1 kac saatligine ama o gidince annemde kalcam

aksam görümceyle konustu eşim
dedi işte biz geliyoz hafta sonu geliyoruz biz sen de gel göreyim filan dedi
gelirim dedi o da sonra ben gidincede gelirmisin dedi görümceme kocam
o da berruyu görmeye gelirim dedi
eşim de berru ananesinde olur filan dedi iişte bnm annemde kalıcamı belli etti yani
görümce de aaa 2-3 günde annemde kalsın diyo ama iyi niyetle degil bişey derler annesinde kalıyo filan diye dedi
ya ne pis insanlar ya hiç benim mutlulugumu düşünmüyorlar valla hep herkes memnun olsun
selmanın fikrini soran yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…