2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız gene tatılcıler var galıba
bn o kadar pısman oldumkı geldıme geldık gelelı dıde hep hasta bı atesı cıkar bı enfeksıyon dur durak yok cok uzuluyorum durumuna ıgnelerı bıttı yarın doktora goturucem hemde kalca sorunuyla ılgılı ort.doktoruna gıdıcem ınsallah hıcbısey kalmamıstır sınırımden agladım aksam annemde kızdı gıt rahat degılsen dıye ama neresı olursa olsun bebkle tatıl hecte mantıklı bısı dıılmıs onu oğrendım ucak bıletlerınıde taaaa 26 agustosa aldım off yaaaaaaaaaaaaaaaa

ahh cnm yaa
ins. yarin iyi haberler alirsiniz doktordan
üzülme nolur ins. bundan sonra bi sorun olmaz

çiğdem öel valla bırak tatili ben aynı gün içinde anneme gittiğimde bile rahat edemiyorum zor canım insanın kurulu düzni gibi yok bazen eşimle kavga ediyorum gidicem falan diyorum ama annemin evine gittğimdede anlıyrumki en rahatı en huzurlusu kendi evim rahat edemiyosun canım valla ben saatleri sayıyrum anenmdeyken he anenmi çok sevbiyorum oarası ayrı ama insanın kendi düzeni gibi uyok allah düzenlerimizi bozmasın

amin. bende katılıyorum sana. ben bebek olmadanda öyleydim
evlendiğimde çok düşünüyodum annemin evini özlüycem diye bi süre evet özlüyosun ama
sonra noluyosa Allah tarafından yuvana ısınıyosun heralde şimdi ne varsa evim evim güzel evim diyorum.

merhaba arkadaşlar bende şubat annesiyim hatta doğum sancılarımın başladığı gün üye olmuştum ve burda paylaşmak nasip olmuştu doğumum başladığını aradan 5 ay geçti hala inanamıyorum şimdi hepinizin bebişlerinin fotolarını takip ediyorum fırsat buldukça çünkü benim tatlı oğluşum hayatımın tümünü kaplıyo diyebilirim
oğlum efe sağlıklı çok şükür ama ben bu aralar saçlarımı kaybetmek üzereyim nerdeyse saçlarım tomar tomar ellerime geliyo ve kafamın ön kısmı iyice açıldı sizdede bu sıkıntıyı yaşayan var mı acaba ben biraz endişeliyimde

canım ben bunla ilgili hatta konu bile açmıştım benim saçlarım yomarı bıark parça parça geliyo malesef sanırsam bebişler vitaminleri bizden aldığı için saçlarımızı feda ediyouz ama ne zaman geçer bilmiyorum bende çok üzülüyorum ya aslında üzülmede değil ama evde her yerden devamlı saç toplamaktan gona geldi buna sinir oluyorum. bu arda oğunla mutluluklar aramıza hoşgeldin

canancım sağol canım neyseki ucuz atlattık

sevgicim 5. ay bitiminde aşı yok eğer rota aşınızın 2. dozu falan yoksa

zuhalcim geçmiş olsun mu desek hayırlı olsun şimdiden mi desek bilemedim :))

denizcim gözünüzaydın önemli bişey çıkmamasına sevindim canım
şu hemoroid dediğinle alakalı mı bilmiyorum ama ben hep şu yattığım zamandan sürgü muhabbeti zorunluluğunu takiben bir hassaslaşma olduğunun farkındayım
bazen tuvalet kağıdında hafif bi pembelik oluyor önce regl falan sanıyordum sonra dikkat edince farkettim ama drluk bişey yok bana bir eziyeti yok çünkü hafif tahriş gibi oluyor sadece

Çiğdemcim geçmiş olsun dideme yaaa (
burnunuzdan geldi gittiğiniz desene inşallah ortopedi muayeneniz iyi geçer de moral olur size canım
kilo durumu nasıl alabiliyor mu bari?

simurgx hoşgeldin tekrar canım efeyi güle güle büyüt :)
arada resimlerini de koy da görelim bızdığı
saç dökülmei benim de çok oluyordu bu aralar biraz azaldı
megadyn pronatal kullan vitamin eksikliği için belki fayda eder

ben de çok yorgunum kalamayacağım

canancım allah kavuştursun bu arada

selmaaa güle güle git gel tatlım bu mantığı da anlamıyorum kocan yokken annen dururken niye gidip kaynanada kalasın yaaa
saçma bir mantık git kendi annene bak keyfine gereksiz stres yaşama bencee

hülyacım en sonunda izmir izmir diyosun yani
bizim için de bir nefes çek deniz havasından

özleteceksiniz kendinizi

oğluş akşam uyutmadı bizi gece 3ten 5,5a kadar oyun oynamak istedi falan
çok uykum var yarın ancak bakabileceğim

öptük sizi canlar

demek herkeste oluyormuş bu saç dökülmeleri gınaa geldi nereye el atsam saç
bioxin kullanıyordum ara vermiştim ona bağlıyordum bende. tekrar başlamalı en iyisi kalanlarda gitmeden
herkes tatile çıkmış anlaşılan bizde yarın gidiyoruz bakalım 1 ay kadar yokuz.
bu arada dideyede geçmiş olsun canım, bişeyciği kalmamıştır inşallah.
öptüyorum hepinizi iyi tatiller...

günaydınnnn
anam dün sabah saat 9 da anneme gittim akşam 9 gibide geldik evimize.bizimki kalabalıkla ilgilenmekten yemek olayını salladı.evim evim güzel evim ya.en rahatı gene evim miş dedim.ben çalışıp annem bakarsa yavruya ben ne yapıcam ya.her gün sabahın köründe anneme yürüyüp götür iş dönüşü al.zor vallahi çalışan anneleri tebrik ediyorum..

kızlar kargoyla mama sandalyemiz geldi kurduk gece .comfy marka şu kampanyadakinden.saraçhanaede baktığım krafttan bir farkı yok hatta rengi falan çok şık turuncu gri puantiyeli.

hhuhuu kızlar günaydın
ben hazırlanmadım daha ya bu aksam üstü yola cıkıcaz ama sap gibi olturuyorum evde hala
kahvaltı bile yapmadım daha

kızlar selam..biz yarın tatile gidiyoz..o yüzden çok oyalanmadan yazayım hemen...dün doktorumuza gittik..kırmızıklar için sinek ısırığı dedi...kaşınma olursa diye bir merhem yazdı ama allahtan kaşıntı filan olmadı...sinek/böcek için cilde sürülen losyonları önermiyorum bebek cildi çok ince ve hassas bu yüzden de geçirgen olur dedi...ama evde sıvı olmayan sinek kovucu kullnabilirsiniz dedi..esemmat tablet gibi..oğlan 8060 gr olmuş..69 cm boy...demiri kestik...kabızlık sorunumuz var zaten..mamadan alıyor o gereken demiri dedi..anne sütü alsaydı devam ederdik ama şimdi gerek yok dedi...denize ayaklar sokulacak sadece..üzerinde hep ince/kısa kollu bir tişört olacak...dişler doğal akışında çıkacak..jel yok dedi...o son çare dedi...uyku rutini oluşturmanız lazım dedi...çocuğu hergün aynı saatte-karanlık bir oda da biberon vererek uyutmaya çalışın o koşullanacaktır dedi...o spreyi sordum..sizde yan etki yapabilir bence kullanmayın dedi..bende almadım..ama yine de denemek istiyorum aslında...çocuğun valizini filan hazırladım..şimdi sıra bizimkinde...oğlan uyanınca bizimkine başlıycam..inşallah sorunsuz bir tatil olur...şimdilik öptüm hepinizi...

arkadaşlar ben subatın 1 inde dogum yapdım fakat hale adet olmadım nerdeyse 6 ay oldu benim gibi olna varmı.

merhaba kızlar
umarım herkes iyidir
zeynebin ateşi sabah gene yüksekti saat 6 da bir tatlı kaşığı ateş düşürtücü verdim
anlamadığım şey doktor enfeksiyon yok dedi mikrobik bir şey de yok dedi geriye sadece dişler kalıyor ama onlar da henüz çıkmamış yani herhengi bir belirti yok ben de bakıyorum her nekadar anlamsam da
eeeeeeeee bu ateş neyin nesi ya acaba diş çıkmadı ama çıkartma sürecine girdi de ondan mı çıkıyor ateş ben zeynebin dişi geç çıkar zannediyordum çünkü akranlarına göre çok zayıf dün 6100 gr geldi düşünün yani 5 buçuk aylık çocuk ek gıdaya başlamayla 10 günde 200gr almış 10 gün önce 5900 gelmişti

ya kızlar dişlerin çıkmaya başladığını nasıl anlayacağız bir sertlik olacak dneiyor damaklarda
beyaz bir şey göremedim ben offffffff ne zor şey bunlar ya

çiğdemcim size de geçmiş olsun canım
tatile gidenlere bakınca ben de ben de diyorum ama düşününce en rahat yerin evim olduğunu otur oturduğun yerde diyorum çocukla rezil olma

canancım tan çok tatlı olmuş bu arada abisinin yokluğunda ev ona kaldı tabiistediği muzurluğu yapabilir

şu saç dökülmesi olayı bende de var malesef yerler eskiden eşimin saçıyıdı kılıydı batardı ama şimdi benimkiler daha çok dökülüyor aslında vitamin kullansak iyi olur

hemoroid olayına gelince doğum öncesinde olmuştum ben bayağı ızdıraplı birşeydi
hamileliğim sırasında kuyruk sokumu ağrısı çok çektim ben biliyorsunuz
şu anda da acayip ağrıyor eskisi gibi olmasa da ama uzun süreli sandalyede ya da yerde oturduysam kuyruk sokumum çok ağrıyor belki kiloyla da alakalıdır

kilo deyince bugün 96 geldim bir iki haftadır veremiyordum valla sevindim üstelik bugün regl de oldum yani şişim var

emelcim regl olayına gelince ben 3 ayımda oldum doktorum 6 aya normal olduğunu hatta bazı kadınların 1 yıla kadar olmadıklarıı söylemişti canım sen bu konuyu kadın doğumcunla paylaş bence

arkadaşlar ben subatın 1 inde dogum yapdım fakat hale adet olmadım nerdeyse 6 ay oldu benim gibi olna varmı.

sürekli emziren anneler diğerlerine göre daha geç adet görür..ben emzirmediğim için 3. ayda adet gördüm..eltim 8. ayda gördü..1 yıl görmeyen var..sorun yok yani..ama süt korumaz doğum kontrolü elden bırakma derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…