2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar burda benim bi komşum var daha doğrusu vardı taşındı bugün benden 6 gün önce doğum yaptı onunda kızı var bugün aşıya götrümüş zatüre aşısı yapmış doktor bize geçen ay sağlık ocağı bidahaki ay sadece takibi var aşı yok demişti 5 aylıkken aşı olan varmı zatüre aşısı

selma boşver sıkma canını ama çok büyük saçmalık valla okadar zaman sonra ailenle hasret gidermek annende kalmak senin hakkın kimse mani olamaz.elalem ne der diye ben niye kendimi mutsuz edeyimki.canları cehenneme ne derlerse desinler.

saol cnm iyiz biz özledik walla keratayi :)) dün aksam o uyuduktan sonra aradik nasil gecti diye dün gitmisler göle girmisler kumda oynamislar ohhhhhh massallah hic bizi sormamis aklina bile gelmemisiz kaydirigubbakcemile3 iyi ama aglasaydi anne baba diye tuttursaydi üzülürdüm böyle daha iyi egleniyor sevindim :))
tabii cocuk icin ilk defa sasirdi baya sevinmistir yavrum keske daha SIK yapsalar yollarim valla
bizim gidip tatil yapma imkanimiz yok suanda en azindan cocuk tatilini yapsin

selmacim bosver cnm takma kafana dogumda onlarda kaldin simdi annemde kalmak istiyorum de silah zoruyla kendi evlerine götürcekleri yok ya
unutma baskasinin dedigi degil senin dedigin istedigin önemli !!!
annende kalmak senin hakkin nerde kalicaginada sadece sen karar verebilirsin ,kal anneciginde gezin tozun sakin onlari takma kafana onlarda catlasinlarrr da patlasinlarr :jeyyar: sırnaşık şey

ayyyy canım eğlenmesine çok sevindm.onun içinde değişiklik oluyor ne güzel.kolay değil onun içinde aileye yeni bir birey tüm ilgiler bebekte falan değişikliğe ihtiyacı vardır yavrumun.önemli olan onların mutluluğu.

akvaryum adını bagıslasan da akvaryum demesek artık sanadasositososito
sanki balıık cagırıyomusuz gibi oluyo :roflol:
şaka kız küsme
ya kızlar haklısınız ama işte bazen konusamıyorum ama bu defa naletliyim kalmicam onlarda bıktım onlardan sevmiyorum istemiyorum
doguma gitttim canımdan can cıktı karı iş peşinde evi batasıca kötükedihüso
canan tuan tatildemi :1shok:

merhaba kızlar
sabah 7 den beri ayaktayım gece de 3 te yatmıştım
zeynebin ateşi var
37,9 sabahleyin
şimdi ölçtüm 37.1
doktoru aradım saat 3 buçuğa randevu aldım ama yükselirse beklemeyin getirin hemen dedi
ya anne olmak ne kadar zormuş
dün kaka sorunu bugün ateşi
gözümüzden sakınıyoruz anlamadımki niye ateşi var
diş mi çıkarıyor acaba
kızlar lütfen zeynep için dua edin iyileşsin
halsiz hiç keyfi yok yavrumun bir enayilik var işte bakalım doktor ne diyecek

kızlar selam..benim oğlan bi uyandı kolunda bacağında alnında kırmızı lekelerle..tahminim sinek ısırığı..dün yağmurdan sinekliğimiz uçmuş..camda açık yatıyoruz...kapalı yerlerinde yok çünkü..genelde açık kalan yerlerinde var..ama bu kadar da yenmez ki yahu...insaf çocuğun kanını bitirmiş pis hayvan..15-20 tane var yani vücudunda...bugün tatil öncesi kontrol olsun diye doktora götürecektim zaten..sorarım ben yine de ne olduğunu...spreyi de alıcam bugün bakalım...doktor dönüşü yazarım yine...

zuhalcim kıyamam ya ben ona
bence diştir bak bakalım agzına dertlik beyazlık filan varmı
aklında olsun diş ateşi 40 a varmazmış.38-39 da kalırmıs diş olsa gerek

bu arada kızlar dün milupa nın organik kavanoz mamalarından aldım...onların üzerinde "organik tarım..türkiye cumhuriyeti" diye bir logo var..ben sandım ki bizim memleketteki üretilen ürünlerden yapılıyor..anam sonra aklıma geldi bunlar ithal..çek den ve polonya dan..aradım milupa yı...bizdeki ürünlerden değilmiş tabi..o zaman o amblemi ne demeye koyuyorsunuz dedim..bir sürü gereksiz açıklama..bir de canan cım sana bir şey sorucam..kadına dedim ki bu türkiyedeki milupalar tüm dünyaya dağılanlarla eşdeğer mi? evet dedi..kavanoz mamaları sadece polonya da üretiliyor ve tüm dünyaya dağıtılıyor dedi..almanya da kavanoz üretimi yok dedi..sen alıyor musun milupa hiç? üzerinde üretim yeri neresi yazıyor? kafama takıldı şimdi...ordaki fabrika kapanıp polonya ve çek e taşınmış...öyle diyor hatun...yalnız tüm çeşitleri türkiye ye gelmiyormuş..burdaki annelere tadım yaptırılıyormuş daha ziyade bizim damak tadımıza uygun olanlar karışımlar getirtiliyormuş...satılması rahat olsun diye...eğer alıyorsan kavanoz üzerine baksana hayatım üretim yeri neresi diyor? çünkü yeğenim gelecek almanya dan..o geli,rken ordan isteyecektim..hani alman üretimidir daha özenlidir filan diye ama değil diyor kadın ısrarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…