2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

arada bende de çıkıyordu onlardan şükür bu yakında yok
bilirim sızısını
geçmiş olsun canım

sağol canım
bildiğimiz yok canım
allah olabilecek en yakın zamanda sana da yine bebişini kucağına alma şansı versin canım
güzel dileklerin için teşekkürler

başın sağolsun arkadaşım allah böle acılar göstermesin kimseye....4 sene önce bende 16 haftalık bebeğimi kaybetmiştim ne kadar zor olduğunu bilirim...ama yüce rabbim hiç planlamadığımız .bir şekilde bunu..denizimi bize hediye etti.......en içten duygularımla seninde başına gelmesini diliyorum......ancak başka bi evlat o acıyı hafifletiyo...bide sebebi neydi..

sudesıla canım başın sağolsun bitanem.çok üzüldüm.ama hayat devam ediyor.yine çocuğun olucak kötü günler geride kalıcaktır.tez zamanda kavuşursun inşallah bebişine

meraba kıslar...bizde tatile gidiyoruz ama bir komik şekilde....şimdi eşim ev tuttu ...bizde hadi kayınvalideleride götürelim dedik...çünkü hiç tatile gidemiyorlar....neyse k.valide eltimin oğluna bakıyor..aradık dedikk..egeyi alın biz tatile gidiyorz..o da demesinmi baktıracak kimse yok....kendi işi...izin alabilir....kaynım ben karımsız tatil yapamam o yüzden haftaya bizim izin dedi....eee eltimin anneleri marmara adsında tatily yapıyorlar oraya götürün dedik...yok işi varmış götüremezmiş....sanki kendi evladı değil...onu da götürelimmiş....töbe töbe....neyse sırf ailesi için kabul ettim çünkü ege gelmezse onlar gelemeyecek k.valikede gelmek istiyor..yani ege 3 yaşında benim oğlan tatile gidiyorz kaynanalarla....ayyy iyilik yapalım dedik....şimdi varya ağlayacağım sinirden....egede çok yaramaz...tabii ebni ilgilendirmez kaynana baksın ben onlar için tatil yerimi değiştirdimm....ve eltim oğlundan 10 gün ayrı kalmayı çok rahat kabul ediyor....yaniii bziii zorluyor....egeyede üzülüyorum annesi çok sorumsuz...gece 11 12 lere kadar çalışıyor ve çocuk k.validede hep....hala konuşamıyor...tabii konuşamaz....çocuklarını bu kadar rahat gönderebiliyorlar.....onlar haftaya izine çıkacaklarmışşşşştabi oğlullarıuını alıp rahat tatil yapacaklar.....varya sorumsuzluk başka hiçbir şey değil.

kızlar dun hastaneye gıttık kan ıdrar tahlılı ıstedı kanı verdık ıdrar torbası yzuunden dun butun gun bekledık tahlılı veremedık bugnde onun ıcın gıttık tahlıl verdık kanda grıp vırusu var ıdrar tahlılındede enfeksıyon belırtılerı var doktor ıdrar kulturu ıstedı 3 gun sonra sonuclr gelıcek doktorda ızınde bu hafta ıcın telefonla mutlaka goruselım dedı telını verdı sonucları alınca arıcam doktoru tedavısıne baslanıcak bakalım umarım cıddı bır durum dııldır .atesı dusmuo ara ara ateslenıo sureklı o kadar iğneden sonra gecmesı gerekırdı dedı doktor ya bugun dıdeyıa banyo yaptırdık banyo sonrası emme alıskanlıgı vardı verdık denemek ıcın emıo yawvrum ama sut yok bıde gluo emerken acaba pompa alsam sut gelırmı bıraz ya hıc yasadınızmı bole bısı yaklasık 10 gndur emmıo dıdee ınanılmaz uzuluyorum emmedıgı ıcın gecelerı emse yeter

geçmiş olsun canım.....sonuçlsr iyi çıkar inşallah

canım dide ye çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatır da .........anlamadığım sonuç için üç gün bekliceksiniz......o üç gün tedaviyede üç gün sonra başlasmak demek..........geç diilmi?.....önlem olarak bi antibiotik falan verseydi dr keşke..........süt içinse ewt sağıp verebilirsin sütün varsa sanırım akvaryum arkadaşımız da öyle yapıyo emmediği için......benimkide emmiyo ama sütüm de gitti zaten ...sağsamda gelmiyo

evet 3 gunluk gecıkme demek ama antıbıyotık tedavısı yenı bıttı zaten zaten ılgınc olanda ığnelerden sonra hala ateslenmesı bakalım ısre 3 gun sonra ne olucak canm benım sutum zaten az ama bırden bırakması cok tuhaf dıılmı bnm kız o kadar duskundukı memeye ama bır gunde vazgectı azda olsa sonuna kadar emsın ıstıyorum azda olsa sutum var hala

ha ewt antibiotik aldığını bilmiodum canım..ama niye hala grip görülmüşki...üstüste antbotik ağır gelir zaten..emme işini benimkide çok seviyodu ama öyle birden bıraktı......umarım seninki iyileşince alır tekrar..

çiğdem geçmiş olsun kıyamam ona umarım kısa zamanda iyileşir dide. nazar değiyo bu şubat bebişlerine ya. bu arada o idrar verme mevzusunu geçen bizde yaşadık ne zormuş ya bi torba kayıyo bi yapmıyo derken akşamı etmiştik neticede veremedik
aynı gün kan tahlili vermiştik bide çok şükür kanda bişe çıkmadı ama demire başladık demiri düşükmüş biraz. dr. normalde 6.ayda başlanıyo dedi sizlerden başlayan varmı?

çiğdem bence gece uyku arasında ağzına sokuşturmaya bak
bebeğin emmesi daha iyi pompa o kadar yeni süt üretimi sağlamıyo
benim bi kere göğsüm tıkanmıştıda süt gelmesede bebek emsin pompayla sağarsan azalır demişlerdi. bi de kırmızı et balık ve bulgur pilavı ye yoğurtla su iç bol bol biraz arttırırsın belki bende ara ara işe yarıyor.

benimde sütüm azaldı zaten ha gayret diyorum şu 6.ayıda bi atlatsaydık sonrası önemli diil zaten.

cigdemcim cnm gecmis olsun
zuhalcim cnm cok saol :)

bebiscimkayra cnm üzme kendini gercekten sorumsuz bi anne onlar baksin ben rahat ediyim seklinde düsünmüs
seninde bebegin var gerci kayinvaliden bakar ama kolay degil yaaa tadini cikart tatilinin kiyamam ben o yavruyada 3 yasinda minik daha annesini özlicegini hic düsünememismi bu kadinnn !!!
bikac gün hadi neyse ama 10 gün nekadar rahat yollluyor
size iyi tatiller askincim ins. iyi gecer tatiliniz
sarisin mavi gözlümüde öpüyorummmmm

canım doğduğunda solunum sıkıntısı yaşadı konjenital kalp rahatsızlığı polıkıstik böbrek varmış biz bilmiyorduk anne karnındayken görülememiş.kalbi durdu dayanamadı.çok sagolasın.

slm kızlar bugün kendime vakit ayıramadım sabah geç kalktım eşim ömer yusufu oyaladı sağolsun.biliyorsunuz ben her sabah 6 da kalkıp gün içinde hiç uyuyamıyorum bir hafta sonum var yani uyumak için.koca gün evdeydik.yarında herhalde evde geçecek zamanımız.bunaldım ama elden birşey gelmiyor senağlama
birde kızlar ben huggies marka bez kulanıyorum oğluşa çokta memnunum ama bel kısmı lastikli biliğiniz gibi sanırım sıcaktan tahriş etmiş banyo yaparken farkettik dün ve şok oldum resmen kıpkırmızı olmuş oğluşumun beli ve delinmiş gibi resmen yara açılmış.annemde başka bir çocuk olsa acısından ortalığı kaldırırdı bu nasıl dayandı dedi bizde krem sürdük oraya bepanten vardı evde gazlı bezle kapatıp öyle bezledim.ne yapıcam ben ya ya daha kötü olursa ne sürsem ne yapsam acaba senağlama

Son düzenleme:

başın sağolsun canım allah tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah ve evlat acısını birdaha yaşatmasın mevlam...

çiğdem çok geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi çıkar...bence pompa alıp sağmayı dene emmediği zamanlar sütün tamamen gitmesin canım.geçici bir süreç olabilir didenin yaşadığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…