İnşallah Asiyecim bulursun kafana göre bir iş mesleğin ne senin ?
İyi akşamlar Sibel naber ?Sana ne sorucam Çınar da 5.ayında emme ve iştah sornu yaşamışmıydı canım ya Derin artık 6 dakika falan emiyor normalmi çok az değil mi ?
İyi akşamlar Sevgi .çok sevindim canım dr. un iyi geçmesine aşıları için gittikçe de sık sık kontrol etmiş olursun .Bu arada üzerimde kalmasın söyleyeyeim bugün dilekle konuştuk Zuhalin zeynebi söyledim o da dediki aslında Sevgi de bir tahlil yaptırsa idrar için belki bir sorun vardır idrar yolu enfeksiyonu gibi falan diye o da iştahsızlık yapıyormuş çünkü .
Hım güzel ama yorucu gerçekten hafta sonları falan sana hiç vakit kalmaz hele ömer yusufa hiç kalmaz .icra olayından bende çok ürkerim .Şöyle 9dan 5 e masa işi bulursun inşallah canımcanım ben 4 sene kadar bir alışveriş merkezinde muhasebeci olarak çalışıyordum çok şubeli mağazaları bilirsin evkur tarzı bir yerde.
ama şimdi normal şirket muhasebesi bakmam lazım yada bilgi işlem falan .çünkü mağazacılık sektöründe iyi kazanıyordum ama geç saatlere kadar artık çalışmam.eski iş yerim haber yollayıp duruyor ama saatler uymuyor . birde icra falan olaylarınada ben bakıyordum can sıkıcı oluyor
Rica ederim canım ne demek burda birbirimizin sıkıntılarına da çözüm bulmak için varız sadece hadi geyik yapalım kim ne hali varsa görsün değil o yüzden çok seviyorum burayı :enbuyukkk: Aşkolsun kız ne uyuzluğu hiç uyuzluğunu görmedim bu zamana kadar vallateşekkürederim canım ikinizede onu bende düşündüm aslında ama kardelenin şimdiye
kadar çok şükürki ne ateşi çıktı nede öyle acılı bir şekilde ağlaması oldu uykuları düzenli neşesi yerinde maşallah oyüzden pek ihtimal vermedim sadece iştah sorunumuz var oda genetik sanırım bende küçükken yemek konusunda çok uyuz bir çocukmuşum annem çok pataklamıştır beni bu konu yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?