2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıım herkese.
sibelcim çok geçmiş olsun canım dikkat edin bebişlere.
bende 2 gündür giremiyorum. misafirlerim vardı şimdide hastayım kendimi hiç iyi hissetmiyorum:1no2:

kızlar merhaba..ben tatilden döndüm..ne kadar tatil denebilirse tabi...bayağı kötü günlerden sonra şimdilik biraz daha iyiyiz..biliyosunuz babam böbrek kanseriydi böbreğini almışlardı...metastaz yapmış..akciğere / mediastene..adama ömür filan biçtiler..tatili yarıda kestik tabi..detayları anlatıcam sonra..dünde çınar yataktan düştü...doğru hastaneye tabi...17-18 saat gözetim altında kaldık...yeni geldik hastaneden..detayları müsait zamanda yazacağım..hepini öpüyorum...

MErhaba bende valla nezamdır bu topiğe bişiler yazmıyorum okumak için açıyorum kimse muhabbet etmiyo yaz bi geçsin dolar taşar şubat anneleri artıksırnaşık şey
Canım geçmiş olsun acil şifalar babacına Sibelin Çınar da düşmüştü hatırladığım kadarıyla sizede geçmiş olsun bu veletleri başetmek çook zorlaştı artık ya Allah korusun bebişlerimizi
Bu arada benim oğluşunda incisi çıkıyo teyzeleri gözle görünmüyo fazla ağzını açmıyo belkide açsa görebilcez ama ele gelio batıyo dişi ilk görende ananesi oldu ama diyorum başkasına damı göstersek :roflol: diğer diş çıkaranların da gözü aydın darısı bekleyen annişlerin başına artık

gecmiş olsun ..bende bılırım o duyguları benımde babam mıde ca gecırdı o yendı allaha sukur.bebekle tatıl zormuydu ?ben cocugu hasta ederım dıye kararsız kalıyorum..cınarada gecmiş olsun bu dusme ısınden bende korkuyorum .suanda yazlıktayız orda erdeme oda yapmadım mısafır ıcın cıftkısılık hazır odam vardı orda yatırıyorum etrafına yastıklar koyarak..cok hareketlendıgındede kışlıga taşınmış oluruz zaten...bu arada topıcte yoklugun anlasılıyor..

günaydıım herkese.
sibelcim çok geçmiş olsun canım dikkat edin bebişlere.
bende 2 gündür giremiyorum. misafirlerim vardı şimdide hastayım kendimi hiç iyi hissetmiyorum:1no2:
canım geçmiş olsun ne oldu neyin var?
aylin canım çok zor durum anlıyorum seni allah acil şifalar versin babacığına.çınarımada çok üzüldüm sibeliminde çınarı düştü benimde kabusum oldu zaten benimkide durmuyor çok hareketli.

canım dişiniz hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah en çok dişten çeken benim kaç kere hasta oldu habire jelleri sürüyoruz ama icraat yok

geçmiş olsun aylincim hem babana hem de bebişine Allah esirgesin

kızlar geçmişi okuyamıyorum zeynep bugün antibiyotik tedavisinin 6.gününde ve hala ateşi var
bugün tam 14 gündür ateşli

idrar tahlilinde kum çıktı antibiyotik alımının 3.günüydü salı günü prof.a gün aldık antalyaya götürcem 12 sinded de çocuk nefrolojisine böbrek taşına asıl o bakıyormuş ama ben ürolojiyede götürcem çünkü çocuk nefrolojisinde proflar bakmıyormuş ne bileyim içime sinmedi işte

bakalım ne diyecekler çok korkuyorum eskiden yavruma kara gözlerine kurban olurum diyordum şimdi küçücük böbreğine kurban olurum diyorum ve burnumun direği sızlıyor sanki o an anlatamam bu hissi size

dün arkadaşalrla antalyaya gittik üzerime giyecek bir tane pantolonum yok okul açıldığında şimdilik kapri falan idare ediyoruz neyse faik sönmezden 2 pantolon 2 de tshirt aldım tabi onların fiyetı da baya yüksek ama hepsi 240 tuttu indirimle eşim bu kadarına ne gerek var çok para tuttu biz tabiki tasarruf yapamayız sen böyle çabuta düşersen dedi ben de üstüme giyecek bir şey yok dedim dolaplar kapanmıyor dedi o da bana
ben de onlar üstüme olmuyor dedim veeeeeeeeee tabi o arada ipler gerildi bana varil gibi olursan olmaz tabi dedi ağlamdım sızlamadım dün akşamdan beri konuşmuyorum bir evim olsa yemin edrim boşanırım ondan

neyse özür diledi aslında senin mutlu olduğundan ben de mutlu oldum ihtiyacın vardı tabi güle güle kullan falan ama ben hiç konuşmadım eskiden darıldığımız zaman zeyneple ilgili konularda birbirimize kısa cümleler kuarardık ama şimdi o da yok Allahım maaşım olmasa da eline baksam demekki beni çok hakir görecekmiş

sabah ballı elma sirkesine başlaıdm ne zamandır erteliyordum sütümü etkilemesin diye ama ben de bu lafı ona yedirtmrk için zayıflıcam kızlar

bu arada hala 96yım zeynebe üzüntüden abur cubur yedim veremedim
kendimi kötü hisssediyorum

canım benim ya zeyneple ilgili gelişmeler olumlu olacak ben buna inanıyorum çünkü en başında farkedildi.ve bencede kesinlikle ürolojiye götür.
eşinle olan konunda sen haklısın canım alttan falan alma. sonuçta maaşın var istersen hepsini harca.o senin paranı yönetemez ki.ama şimdi şöylede bir gerçek var uzun zamandır zeynebin rahatsızlığı yüznden beri eşinde gergin olabilir ya ne bileyim ama kırmasının da alemi yok seni.bende kilomla ilgili eleştiri hiç kaldıramıyorum....:gitme:
bu arada eğer emziriyorsan soğan sarımsak sirke gibi gıdalar alındığında bebeklerin bazıları etkilenebiliyormuş.

canım dişiniz hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah en çok dişten çeken benim kaç kere hasta oldu habire jelleri sürüyoruz ama icraat yok
Teşekkür ederiz canım bizim belirtiler çok erken başlamadı ama baya bi süredir çok iştahsızdı heralde dişindendir bende alsammı jel ya ne kullanıyosun sen

Canım boşver ya erkek milleti işte ne anlar kadınların giyim kuşamından onlara göre dolap dolu ama olmuyo işte napıcan hııı bide iş yaşamında adam stres falan zor kazanılıyo para sonuçta belki fiyatı duyunca sinirle söylenen bi laftır kesinlikle ama tabi zoruna gitmesi normal senin eşine verceğin en güzel cevap zayıflamak hayatım sana diyom ama bende bi icraat yok valla zayıflama adına klava:
Zeynebine de Allahtan bol şifalar canım tedavi ii gider inş.en kısa zamanda düzelir bebişinn

canım benim kullandığım jelin adı dentinox sürerken biraz gaddar davran dedi doktor bende bastırarak sürüyorum öyle bir rahatlıyorki görsen . gece yatmadanda sürüyorum rahat uyuyor ağrısını alıyor

hosgeldin hayatım..özlettin kendini...çok geçmiş olsun babana acil şifalar diliyorum....en yakın zamanda insallah saglıgına kavusur...allah eşine evlatlarına bagıslasın....pozitif düşün kötü şeyler getirme aklına...
çınarada cok gecmiş olsun...nasıl durumu suanda iyimi...umarım bişeyi yoktur kuzumun...
bu zamanlarda dikkatli olmamız lazım..hareketleniyorlar artık...
iyi bak kendinede çınar'da canım...öpüyorum iyi aksamlar...

Kızlar derın'ınde az Önce ateŞı 38,3 e Çıktı....bugÜn ara ara ÖksÜrÜyordu....sanırım ÜŞÜttÜk bıraz.....dr umuzu aradık...bıtane Şurup sÖyledı onu aldık neysekı ıyı geldı dÜŞtÜ ateŞı...Şımdıde uyuttum meleĞımı...ay Çok korktuk babıŞıyle..annelık cok zor...

yeniden slm kızlar...oku oku 50 sayfa anca bitti...dediğim gibi tatilin ilk 6 günü gayet iyiydi ama geçtiğimiz cumartesi babamdan aldığımız moral bozucu haberle epey çöktük...kayınvalidemlerin erdek teki yazlığına gitmiştik biliyorsunuz...kayınvalidem de annem de orda olduğu için açıkçası bir sorun yaşamadık tatilde...genelde 3 den sonra denize götürdük...üstü tenteli simitlerden aldım ona..suda pek keyifliydi..güneşte tutmadım hiç..geceleri arabasında uyudu..araba için sinekliklerden almıştım onda da sorun çıkmadı...yeme düzeninde-uyku düzeninde filan değişme yaşamadık..yalnız sokaklarda çok gezdiğinden şimdi evde olmaktan sıkılıyor sanırım..huysuzlanıyor epeyce...sonra işte cumartesi babam aradı..kontrollerde mediastende 1.5 cm lik kitle görülmüş..cerrahi-redyoterapi-kemoterapi filan yapılamazmış..immünoterapi uygulanacakmış...onla da ortalama yaşam süresi 24 ay demişler...ama çalışma hastası (denek) olmayı kabul ederseniz amerika da kullanılan bir ilacı burda sizde deneyerek sağ kalım süresini 6-7 katına çıkarmaya çalışırız filan denmiş..9 eylül üni. ye gidiyordu babam...tabi tahmin edersiniz ki adam çökmüş..haberi duyunca bende çöktüm tabi..hemen doktor araştırmasına filan başladık...bu pazartesi günü istabul da cerrahpaşa nın bir medikal onkoloğunun özel muaynehanesine götürdük...doç dr.mustafa özgüroğlu..adam tam bir buzdolabı...doğru düzgün fizik muayene bile yapmadı..bir de demezmi tadaviye cevap vermez bu tip tümörler diye...iyice çöktük tabi...artık adam helalleşme safhasına geldi yani..bir umudu o çalışmada denenecek yeni ilaçlardı...salı sabahı da aramazlar mı 1 saat içinde 9 eylül e bekliyoruz diye..eee adam istanbul da...yalvardık yakardık yok başka hasta alıyoruz yerinize diyip kapattılar telefonu...arka arkaya kabus gibi haberler gelmeye başladı yani..bu arada sağ olsun eş dostta çabalıyor tabi...salı gününe cerrahpaşa medikal onkoloji prof.dr.süheyla serdengeçti ye bir randevu ayarlandı...gittik ama ümitsizis...anam kadın bir şeker...bir pozitif...en az 10 dakika fizik muayene yaptı...genel durumunuz gayet iyi dedi...bu tümörler yeni nesil ilaçlara cevap veriyor dedi...benim eski ilaçlarla 8-10-12 sene yaşayan hastalarım vardı dedi...ve asıl öyle birşey söylediki kızlar...tahmin ediyorum bir ihtimalde bu kitle kanser değil dedi...bir enfeksiyon sonrası genişlemiş bir lenf nodu da olabilir dedi...size elinizdeki tetkiklerle kansersiniz denemez...ancak "mı acaba" denebilir dedi..bunun için 9 eylül de detaylı tetkikler yapılmalı eğer yenide kanser çıkarsa o zaman alacağınız ilaçlar bu tümörü epey hırpalayacaktır...ayrıca 1.5 cm cidden küçük bir ölçü dedi...tabi ne kadar sevindik inanamazsını..hani derler ya kötü doktor iyi hastayı öldürür, iyi doktor kötü hastayı yaşatır işte o oldu...bu arada 9 eylül aradı tekrar ilk yatak boşalır boşalmaz sizi tekrar çağıracağız dediler..bu da iy haber oldu...tabi içimizde hep soru işaretleri var hala...ama görseniz adamın en ufak bir fiziki şikayeti yok..nasıl olurda siz bitmişsiniz, ölüyorsunuz denir hiç anlamadım...allah ne eksikliklerini göstersin ne de ellerine düşürsün doktorların...hele kanser o kadar sömürüye açık bir hastalık ki..oğlan ağlıyor kızlar...devamı az sonra...

ıyi geceler kızlar.
Dişelri çıkanların gözü aydın hatır hatır ısırsınlar sizi küçüçük incileriyle .
Hasta olanlara ve yataktan düşenlere geçmiş olsun .Ben bazen aman şu ortez iyiki var diyorum neyseki bu zamana kadar yaşamadık böyle birşey .Ama ne derler düşe kalka büyüyecekler.
Hayaletorka canım bendede vardı aynı şikayetler bol bol limonlu ve ballı ıhlamur içtim .Birde ballı limonlu pastil aldım emzirenler için onu kullandım ve vicks biraz geçte olsa atlattım umarım seninki benimki kadra uzuzn sürmez.
AYLıN canım çok büyük geçmiş olsun iyi haberler almaya başlamışsınız inşallah daha güzle haberlele döner babacığın izmirden .Allahım şifa versin dermansız dert vermesin.Sabır ve dayanma gücü diliyorum tüm ailene .
Bizde pek bir gelişme yok pazartesi günü balıkesire gidiyoruz sınav için .Asker yemekleri başladı yarın gece eşimin ailesi geliyor bir yandan hazırlık yapıyorum .Derin de çok huysuz hele geceleri elimi tutup kopartacak neredeyse diş telaşları sanırım .Bu arada birde benim için güzel haber artık arabayla çıkmaya başladım .Biraz geç oldu ama kimseler tutamaz beni artık tek rakibim Türk Hava Yolları heheyettttt

ii aksamlar herkese hasta olanlara gecmıs olsun nestlecım babana allah sıfa versın ınsallah kısa zamanda ıylesır
gırıorum ama okuyuncaya kadar ya dıde uyanıo yada bırılerı gelıo burası ınanılmaz kalabalık cunku pazar gubu kuzenımın nısanı var ona hazırlanıoruz sehır dısından gelenlerde var bı haylı kalabalıgız vakıt bıle bulamıorum pazartesıden berı kndıme kıyafet almaya calısıorum hıc bısey bulamadım desme yerıdır kılodanmı banamı bısı oldu annamadım begenmıom bugunde ole ufurukten gomlek aldım artık yeter dedım cunku fethıyeye doner donmez spor salonuna gıdıcem doktor kontrolunde ne kadar spr yapabılıcemı oğrendıkten sonra tutmasın kımse benı kılo cok fena bısımıs yyaaaaaaaaaa

iyigeceler kızlar nerden başlasam
aylin geçmiş olsun hem oğluşuna hem babana inşallah tez zamanda daha iyi haberler alırsınız
özlem senin oğluşununda dişi hayırlı olsun hayatım darısı bize inşallah
derinin annesi özlem :) aferin kıs sana azmin elinden hiçbişey kurtulamazmış kızınla gezer tozarsın artık
çiğdem valla bende başladım artık boğazımı tutmaya olmuyor ya herkez çıtır çıtır dolaşıyor ben maşallah besili sütte kalmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…