kızlar merhaba..ben tatilden döndüm..ne kadar tatil denebilirse tabi...bayağı kötü günlerden sonra şimdilik biraz daha iyiyiz..biliyosunuz babam böbrek kanseriydi böbreğini almışlardı...metastaz yapmış..akciğere / mediastene..adama ömür filan biçtiler..tatili yarıda kestik tabi..detayları anlatıcam sonra..dünde çınar yataktan düştü...doğru hastaneye tabi...17-18 saat gözetim altında kaldık...yeni geldik hastaneden..detayları müsait zamanda yazacağım..hepini öpüyorum...
kızlar merhaba..ben tatilden döndüm..ne kadar tatil denebilirse tabi...bayağı kötü günlerden sonra şimdilik biraz daha iyiyiz..biliyosunuz babam böbrek kanseriydi böbreğini almışlardı...metastaz yapmış..akciğere / mediastene..adama ömür filan biçtiler..tatili yarıda kestik tabi..detayları anlatıcam sonra..dünde çınar yataktan düştü...doğru hastaneye tabi...17-18 saat gözetim altında kaldık...yeni geldik hastaneden..detayları müsait zamanda yazacağım..hepini öpüyorum...
canım geçmiş olsun ne oldu neyin var?günaydıım herkese.
sibelcim çok geçmiş olsun canım dikkat edin bebişlere.
bende 2 gündür giremiyorum. misafirlerim vardı şimdide hastayım kendimi hiç iyi hissetmiyorum:1no2:
aylin canım çok zor durum anlıyorum seni allah acil şifalar versin babacığına.çınarımada çok üzüldüm sibeliminde çınarı düştü benimde kabusum oldu zaten benimkide durmuyor çok hareketli.kızlar merhaba..ben tatilden döndüm..ne kadar tatil denebilirse tabi...bayağı kötü günlerden sonra şimdilik biraz daha iyiyiz..biliyosunuz babam böbrek kanseriydi böbreğini almışlardı...metastaz yapmış..akciğere / mediastene..adama ömür filan biçtiler..tatili yarıda kestik tabi..detayları anlatıcam sonra..dünde çınar yataktan düştü...doğru hastaneye tabi...17-18 saat gözetim altında kaldık...yeni geldik hastaneden..detayları müsait zamanda yazacağım..hepini öpüyorum...
MErhaba bende valla nezamdır bu topiğe bişiler yazmıyorum okumak için açıyorum kimse muhabbet etmiyo yaz bi geçsin dolar taşar şubat anneleri artıksırnaşık şey
Canım geçmiş olsun acil şifalar babacına Sibelin Çınar da düşmüştü hatırladığım kadarıyla sizede geçmiş olsun bu veletleri başetmek çook zorlaştı artık ya Allah korusun bebişlerimizi
Bu arada benim oğluşunda incisi çıkıyo teyzeleri gözle görünmüyo fazla ağzını açmıyo belkide açsa görebilcez ama ele gelio batıyo dişi ilk görende ananesi oldu ama diyorum başkasına damı göstersek :roflol: diğer diş çıkaranların da gözü aydın darısı bekleyen annişlerin başına artık
geçmiş olsun aylincim hem babana hem de bebişine Allah esirgesin
kızlar geçmişi okuyamıyorum zeynep bugün antibiyotik tedavisinin 6.gününde ve hala ateşi var
bugün tam 14 gündür ateşli
idrar tahlilinde kum çıktı antibiyotik alımının 3.günüydü salı günü prof.a gün aldık antalyaya götürcem 12 sinded de çocuk nefrolojisine böbrek taşına asıl o bakıyormuş ama ben ürolojiyede götürcem çünkü çocuk nefrolojisinde proflar bakmıyormuş ne bileyim içime sinmedi işte
bakalım ne diyecekler çok korkuyorum eskiden yavruma kara gözlerine kurban olurum diyordum şimdi küçücük böbreğine kurban olurum diyorum ve burnumun direği sızlıyor sanki o an anlatamam bu hissi size
dün arkadaşalrla antalyaya gittik üzerime giyecek bir tane pantolonum yok okul açıldığında şimdilik kapri falan idare ediyoruz neyse faik sönmezden 2 pantolon 2 de tshirt aldım tabi onların fiyetı da baya yüksek ama hepsi 240 tuttu indirimle eşim bu kadarına ne gerek var çok para tuttu biz tabiki tasarruf yapamayız sen böyle çabuta düşersen dedi ben de üstüme giyecek bir şey yok dedim dolaplar kapanmıyor dedi o da bana
ben de onlar üstüme olmuyor dedim veeeeeeeeee tabi o arada ipler gerildi bana varil gibi olursan olmaz tabi dedi ağlamdım sızlamadım dün akşamdan beri konuşmuyorum bir evim olsa yemin edrim boşanırım ondan
neyse özür diledi aslında senin mutlu olduğundan ben de mutlu oldum ihtiyacın vardı tabi güle güle kullan falan ama ben hiç konuşmadım eskiden darıldığımız zaman zeyneple ilgili konularda birbirimize kısa cümleler kuarardık ama şimdi o da yok Allahım maaşım olmasa da eline baksam demekki beni çok hakir görecekmiş
sabah ballı elma sirkesine başlaıdm ne zamandır erteliyordum sütümü etkilemesin diye ama ben de bu lafı ona yedirtmrk için zayıflıcam kızlar
bu arada hala 96yım zeynebe üzüntüden abur cubur yedim veremedim
kendimi kötü hisssediyorum
Teşekkür ederiz canım bizim belirtiler çok erken başlamadı ama baya bi süredir çok iştahsızdı heralde dişindendir bende alsammı jel ya ne kullanıyosun sencanım dişiniz hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah en çok dişten çeken benim kaç kere hasta oldu habire jelleri sürüyoruz ama icraat yok
geçmiş olsun aylincim hem babana hem de bebişine Allah esirgesin
kızlar geçmişi okuyamıyorum zeynep bugün antibiyotik tedavisinin 6.gününde ve hala ateşi var
bugün tam 14 gündür ateşli
idrar tahlilinde kum çıktı antibiyotik alımının 3.günüydü salı günü prof.a gün aldık antalyaya götürcem 12 sinded de çocuk nefrolojisine böbrek taşına asıl o bakıyormuş ama ben ürolojiyede götürcem çünkü çocuk nefrolojisinde proflar bakmıyormuş ne bileyim içime sinmedi işte
bakalım ne diyecekler çok korkuyorum eskiden yavruma kara gözlerine kurban olurum diyordum şimdi küçücük böbreğine kurban olurum diyorum ve burnumun direği sızlıyor sanki o an anlatamam bu hissi size
dün arkadaşalrla antalyaya gittik üzerime giyecek bir tane pantolonum yok okul açıldığında şimdilik kapri falan idare ediyoruz neyse faik sönmezden 2 pantolon 2 de tshirt aldım tabi onların fiyetı da baya yüksek ama hepsi 240 tuttu indirimle eşim bu kadarına ne gerek var çok para tuttu biz tabiki tasarruf yapamayız sen böyle çabuta düşersen dedi ben de üstüme giyecek bir şey yok dedim dolaplar kapanmıyor dedi o da bana
ben de onlar üstüme olmuyor dedim veeeeeeeeee tabi o arada ipler gerildi bana varil gibi olursan olmaz tabi dedi ağlamdım sızlamadım dün akşamdan beri konuşmuyorum bir evim olsa yemin edrim boşanırım ondan
neyse özür diledi aslında senin mutlu olduğundan ben de mutlu oldum ihtiyacın vardı tabi güle güle kullan falan ama ben hiç konuşmadım eskiden darıldığımız zaman zeyneple ilgili konularda birbirimize kısa cümleler kuarardık ama şimdi o da yok Allahım maaşım olmasa da eline baksam demekki beni çok hakir görecekmiş
sabah ballı elma sirkesine başlaıdm ne zamandır erteliyordum sütümü etkilemesin diye ama ben de bu lafı ona yedirtmrk için zayıflıcam kızlar
bu arada hala 96yım zeynebe üzüntüden abur cubur yedim veremedim
kendimi kötü hisssediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?