kızlar aptamil aryi aldık nasıl mama öyle yoğurt gibi baya koyu
tabi benim nazlı kızım içmedi bende normal mamasını az az vermeyi
düşünüyorum 120 cc vericem belki ozaman kusmaz az yesin sık yesin napıyım
180cc içiyordu normalde ama miydeyi birden doldurunca kusuyor bide böyle deniyelim
nestlecım bana ddedı kızlr bı kursunmu doktursen acaba son donemde bır suru olumsuzluk basımıza geldı dıye ama sanada lazım galıba geldımı ust uste gelıo allah beterınden korusun artık buyuduler ne zamn ne yapcakları bellı olmuo gecmıs olsun cnm bebısını allah korumus
benimkide aynı canım kurulu saat gibiler ama en sinir bozucu kısmı sabah 6 bidada uyumuo yaaa..:bbo: valla akşam yatış saatlerine kadar aynı hemde hatta bizimki extra gecede EN AZ 2 kere kalkıo(daha ek gıdaya geçmedik anne sütü acıkıo tabicokacimcoook hoş ben kendimi bole avutuoda olabilirim ek gıdaya geçince gece kalkması kesin bitecekkaydirigubbakcemile3) bende benimki sadece bole diodum acaba erkek bebeklermi bole oluo? çünkü arkadaşımın kızının maşallahı var
ıyı haftasonları arkadaslar.....canımmmmmmmmmmmmm tatıl ıstıyor,kesıntısız uyumak ıstıyorum....İŞİ dusunmeden....bebgımde yanımda olsun saatınde uyusun,hİÇ aglamsın yesın İÇsİn hİÇ hasta olmasın kocam ben dınlenırken hepcocuguma baksın ben sadece oynayayım onunla kocamla basbasayken oglum mısıl mısıl uyusun gık bıle demesın....yyıyıp yıyıp zayıf kalayım,havuz kenarında en fİt vucutlu ben olayım hİÇ selİlÜİtİm olmasın..İŞlerİm tıkırında gıtsın magzaya gelen her musterı canta canta kıyafet alsın..cırolarım tavan yapsın...elemanların sorunsuz olsun bende arkadaslarımla laklak yapayım...vs.vs..vb.vb..
ıyı haftasonları arkadaslar.....canımmmmmmmmmmmmm tatıl ıstıyor,kesıntısız uyumak ıstıyorum....İŞİ dusunmeden....bebgımde yanımda olsun saatınde uyusun,hİÇ aglamsın yesın İÇsİn hİÇ hasta olmasın kocam ben dınlenırken hepcocuguma baksın ben sadece oynayayım onunla kocamla basbasayken oglum mısıl mısıl uyusun gık bıle demesın....yyıyıp yıyıp zayıf kalayım,havuz kenarında en fİt vucutlu ben olayım hİÇ selİlÜİtİm olmasın..İŞlerİm tıkırında gıtsın magzaya gelen her musterı canta canta kıyafet alsın..cırolarım tavan yapsın...elemanların sorunsuz olsun bende arkadaslarımla laklak yapayım...vs.vs..vb.vb..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?