sizce az mıyiyor bana az geliyor çünkü mama yemiyor
bir de şu devam sütlri varmış bazı mamalar onlarla hazırlanıyor
acaba o devam sütleri anne sütü almayan çocukara mı veriliyor nasıl oluyor
zuhal çocukcağaz hastaymış zaten ondan yemek de istemiyodurki.zaten dediğin gibi kilo almamasıda böbreğinden kaynaklanıyormuş.canım şu taş kum meseleniz çözülsün bak nasıl iştahı artar kiloda alır:)hemencecik toparlanır.ona güzel güzel mamalar hazırlarsın oda anneciğini hiç üzmez hepsini siler süpürür.sen üzülme ama güçlü ol bebeğinin sana ihtiyacı var.
ya benim yaptığım sebze püresi harbi çok kötü oluyor sanırım ben yapamıyorum
valla hazırınıda tattım kendi yaptığımıda ikisininde tadı beni sarmadı doğrusu.efede yememekte haklı sanırım.tatsız tuzsuz yavan bişiy.
bizden iyi bu bebişlerin damak tadı,ağzına layık bişey oldumu nasıl atlıyo.geçen gün öylesine salata suyundan parmağıma sürüp diline dokundurdum,senmisin veren nasıl yırttı kendini devamını istiyor.ağzını öyle açınca hemen sebzeden verdim yüzünü bi buruşturdu sorma.
ben zeynebi bir emzireyim uyanmadan iyice tekrar döndüğümd burda olursanız konuşuruz
ben iyi geceler diyeyim de gene de sizi ve bebişlerinizi öpüyorum
:))))) ay yazık kız bebişe.verseydin çocuğa salata nolucak yanikaydirigubbakcemile3 şaka bir yana ağızlarının tadını çok iyi biliyor bu bızdıklar.
iyi geceler canım
fırsat bulmuşkende takılayım dedim sizinle ama aslında benimde yatmam lazım yarın evlilik yıldönümümüz ve ben hiç bişiy alamadım,erken kalkıp bişiyler ayarlıyım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?