2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sizce az mıyiyor bana az geliyor çünkü mama yemiyor
bir de şu devam sütlri varmış bazı mamalar onlarla hazırlanıyor

acaba o devam sütleri anne sütü almayan çocukara mı veriliyor nasıl oluyor

canım önemli olan anne sütü alıyor olması ne güzel zühalcim bence eğer sütün bolsa anne sütü verme aralığını biraz daha fazlalaştır.anne sütüyle toparlanır.sağlığı yerine gelsinde canım kiloyu sonrada alır.dediğim gibi anne sütünü alıyor olması çok güzel.şu kızarma olayını doktora sorsaydın keşke.ayy canım benim ya kıyamam ben ona.inan canım ilk duyduğumda okadar dua ettimki sizin için inşallah çok çabuk atlatırsınız bu sıkıntılı günleri zuhalcim.dayanamıyorum bebeklerin hastalanmalarına((canım bence birde püreleri falan evde kendin hazırlasan daha iyi olmazmı?

sizce az mıyiyor bana az geliyor çünkü mama yemiyor
bir de şu devam sütlri varmış bazı mamalar onlarla hazırlanıyor

acaba o devam sütleri anne sütü almayan çocukara mı veriliyor nasıl oluyor

canım benim bebiş ilk günden beri devam sütüde alıyor.sütüm azdı bebişim doymuyordu diye mamada veriyordum ve öylecede devam etti.şimdi hala veriyorum anne sütüde alıyor devam sütüde veriyorum.yoğurdunu falan onla yapıyorum hep.meyve pürelerini sulandıracağım zamanlarda devam sütü katıyorum içine.her alanda kullanıyorum.sütün yetersizse tabiki ver sende canım.biz aptamil 2 kullanıyoruz.

kendim de hazırlıyorum ama sebze püremi hiç sevmedi bebelacı çok sevdi

meyve suyu ve püresini yapıyorum

ama sütlaçtı meyveli muhallebi falanda hazır veriyorum

aslında çok hoşuma gitmiyor ama zayıf olduğu için tek yesin de durumundayız anlayacağın

bir tek kahvaltılıkları sevmedi yemek istemiyor bızdık

özlemcim sen hangi biberon ve başlığını kullanıyorsun ben mama da vericem de ama kızım emzik almadığı gb şimdi de biberonu reddediyor

zuhal çocukcağaz hastaymış zaten ondan yemek de istemiyodurki.zaten dediğin gibi kilo almamasıda böbreğinden kaynaklanıyormuş.canım şu taş kum meseleniz çözülsün bak nasıl iştahı artar kiloda alır:)hemencecik toparlanır.ona güzel güzel mamalar hazırlarsın oda anneciğini hiç üzmez hepsini siler süpürür.sen üzülme ama güçlü ol bebeğinin sana ihtiyacı var.

bizimkide sebze pürelerini sade olarak yemiyor ya,içine biraz yoğurt karıştırıp öyle kakalıyorum napiim.

ewet canım özlem haklı,zeynep önce bi rahatsızlığıı atlatsın bak nasıl kilo alacak,canını sıkma.hem daha öncede konuşmuştuk ya aşırı bi zayıflığıda yok aslında.çocukcağızın derdi varmış baksana iyi bile bu kadar kilo almış kolay değil canım böbrek rahatsızlığı

yarım mercimek çorbası denicem bakalım umarım yer

bir de şu biberon olayını çözsek hanfendi biberondan su bile içmiyor ona uygun bir biberon başlığı bulama lazım

belkıs damaksız kullanmamı tavsiye etti bir de kauçuk olamsın dedi orta akış olacakmış

canım ben chicconun geniş ağızlı orta akışlı biberonunu birde weenin dar ağızlı orta akışlısını kullanıyorum ama benimki weeyi(dar ağızlı olanı) daha çok benimsedi.canım belki biberonu ara ara çok zorlamadan versen alışır canım inşallah.

ya benim yaptığım sebze püresi harbi çok kötü oluyor sanırım ben yapamıyorum

valla hazırınıda tattım kendi yaptığımıda ikisininde tadı beni sarmadı doğrusu.efede yememekte haklı sanırım.tatsız tuzsuz yavan bişiy.
bizden iyi bu bebişlerin damak tadı,ağzına layık bişey oldumu nasıl atlıyo.geçen gün öylesine salata suyundan parmağıma sürüp diline dokundurdum,senmisin veren nasıl yırttı kendini devamını istiyor.ağzını öyle açınca hemen sebzeden verdim yüzünü bi buruşturdu sorma.

ben zeynebi bir emzireyim uyanmadan iyice tekrar döndüğümd burda olursanız konuşuruz
ben iyi geceler diyeyim de gene de sizi ve bebişlerinizi öpüyorum

:))))) ay yazık kız bebişe.verseydin çocuğa salata nolucak yanikaydirigubbakcemile3 şaka bir yana ağızlarının tadını çok iyi biliyor bu bızdıklar.

ben zeynebi bir emzireyim uyanmadan iyice tekrar döndüğümd burda olursanız konuşuruz
ben iyi geceler diyeyim de gene de sizi ve bebişlerinizi öpüyorum

iyi geceler canım

fırsat bulmuşkende takılayım dedim sizinle ama aslında benimde yatmam lazım yarın evlilik yıldönümümüz ve ben hiç bişiy alamadım,erken kalkıp bişiyler ayarlıyım diyorum

iyi geceler zuhalcim benimde denize mama vermem gerek zaten bende çıkıyım hülyacım sanada iyi geceler canım efeyi öp yerime.zuhal sende zeynbi:)iyi geceler hepinize.

:))))) ay yazık kız bebişe.verseydin çocuğa salata nolucak yanikaydirigubbakcemile3 şaka bir yana ağızlarının tadını çok iyi biliyor bu bızdıklar.

ya zaten içim gidio o öyle istiyo ben veremiyom diye,ama suç bende niye yiyemiceği şeyi tattırıonki çocuğa dimi

iyi geceler canım

fırsat bulmuşkende takılayım dedim sizinle ama aslında benimde yatmam lazım yarın evlilik yıldönümümüz ve ben hiç bişiy alamadım,erken kalkıp bişiyler ayarlıyım diyorum

aaa canım ne güzel.yıldönümünüz kutlu olsun.nice mutlu mutlu senelere efe ile beraber inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…