aaa canım ne güzel.yıldönümünüz kutlu olsun.nice mutlu mutlu senelere efe ile beraber inşallah..
kızlar kardelen yine isal gibi bugün sabahtan beri 5.kez kaka yaptı
ve dışkısında siyah siyah ip gibi küçük bişeyler var anlamadım neden farklı bişeyde yemedi
aaaaaaaaaaaaaaaa kimsecikler yookkkk
internet hevesimi kursağımda bıraktınız resmen yahuuıuu
bir fıkra paylaşayım da neşemizi bulalım bari
Temelin hiç evlenmemiş kızı ölüyor temel mezar taşına şunların yazılmasını istiyor:
- Bakire doğdu bir döne, bakire yaşadı çok sene, bakire öldü fakire, temel kızı fadime.........
Mezarcı bu yazıyı çok uzun buluyor ve uğraşmamak için şunları yazıyor:
- Temel kızı fadime açılmadan iade....................:)lülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
canım muz veryormusun?ben muz verince öyle siyah ip gibi şeyler oluyor.
evet bu sabah muz yemişti ama isal yatana kadar her bezi kakalıydı
ateşide var biraz şimdi uyuyor
canım ishal olması muzdan değildir büyük ihtimalle başka bişilerdendir ama muz yiyince öyle siyah şeyler deniz de de oluyor tabi ishal olduğu için öyle belirgin ishal olmasaydı görünmezdi o siyah şeyler.bence çok fazla karıştırma beslenmesinde. havalar sıcak malum.yiyecekler ağır gelebiliyor sıcak havalarda.bizler bile çok karıştırınca rahatsız oluyoruz.mesela ben bazı arkadaşlarda okuyorum kahvaltı olarak pekmez yumurta tereyağı peynir vs.karışımı veriyorlar bebişlere.hep merak ediyorum rahatsız etmiyormu acaba bebişleri diye?çünkü onları ben bile yesem bu sıcakta çok fena olurum valla.ben o tarz ağır karışımları havalar daha serinleyince düşünürüm valla.bence rahatsız edici olabilir.geçmiş olsun kardelene canım inşallah hemencecik geçer ishali ateşide düşera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?