arkadaşlar şu an neyle uğraşıyoruz eşimle biliyor musunuz hemen söyleyim
google a kız bebeklerde idrar tahlili vermek diye yazın çıkan ilk linke tıklayın
orada bir arkadaş kendi geliştirdiği bir sistemi anlatmış
bugün biz uğraşıyoruz Allah uğraştırmasın ama bilginiz olsun okuyun siz de çünkü gerçekten kız bebeklerden idrartahlili almak çok zor
yarın için bezler hazırlıyoruz o arkadaşın anlattığı gibi
bugün eşim 20 tane çeşit çeşit idrar tahlili poşeti almış
bugün benim topike yazan bir arkadaşla görüştüm özel msaj atmış onlar da natalyada ve tıp fakültesinin çok iyi olduğunu ama işlerin çok yavaş ilerlediğini yazmış
onlar ant.merkezdeki bu sorunları yaşamış biz hergün manavgattan gidene kadar yavrum perişan olacak klimalı otbüslerde en aşağı 10 gün sürer gibi geliyor bana tüm tetkikler Allah yardımcımız olsun
bu arada tüm iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar
çiğdemcim dideye de geçmiş olsun geldi mi üst üste geliyor herşey ama Allah beterinden esirgesin bebişler hiç hasta olmasınlar inşallah
ben şimdi eşimin yanına gideyim de şu işi bitirelim daha sonra zeynebin çantasını hazırlıcam
ya bişey soracağım bizim sağ üst köşede ruh halim vs.. var ya, onun altında puandan bahsediyor, o puanı neye göre alıyoruz
,
birde, itibar puanı diye bişey var, o puanı kim nasıl veriyor, ya da itibar puanını nasıl kazanıyoruz?
bir dee,
mesajlara alıntı olarak cevap veriyoruz yaa, bazı arkadaşlar farklı farklı arkadaşların mesajlarını birleştirip bir kerede cevaplıyor yaa, onu nasıl yapıyorsunuz? yani aynı cevaplama alanına farklı farklı arkadaşlardan alıntı nasıl yapılıyor?
ammmaa çok bilmediğim varmış yaaa
çiğdem sen dah önce nasıl almıştın idrarı bir anlatsan ya otururken ve yatrken almak çok zor çiş beze kayıyor[/QUO
cnm bız hastanede taktık torbayı bellı suresı var ve hastane uzaktı eve
once gıderken takalım gıdene kadar yapar dedık ama bezı ustune kapatınca yapıskanlı olan agız kısmı yapısıo ve kapanıo halıyle fıyasko
bnde orda yenısını yapıstırdım ve altını acık tuttum bı sure zaten mama falan vermıstım yapıstırdım guzelce bıraz bekledım ve aldım ıdrarı obur turlu olmuo cunku poset yapısıo bezleyınce
canım puanı oluşturan birçok nokta var sanırım açtığın konular, ne kadar izlendiği, verdiğin cevaplar, teşekkürler ......
çoklu alıntıyı yapabilmek için ceavp vermek istediğin mesajın alt kısmındaki NQya basıyorsun en son mesajda alıntı yap dediğinde öncekiler ile birlikte çıkıyor
çınarın resmini değiştirmeyi ben de sabah düşündüm ama üşendiydim
şimdi kocişten resimleri alıyorum kısmetse yarına falan değiştiririm
bu arada sinir geldi
bugün anneme msnden çınarı gösterirklen çınar klavyeye atladı ve nasıl becerdiyse ş harfinin tuunu çıkarttı bir türlü takamadım
yarın gündüz gözüyl ilgileneceğim atladığım ş olursa siz eklersiniz canlar
ya arkadaşlar bu idrar yolu enfeksiyonunun belirtisi nedir yazarmısınız? yine kusma falan mı oluyor benimki çok az ıslatmaya başladı bezini suyuda pek içmek istemiyor çok zorluyorum susuz mu kalıyo acaba??
ya arkadaşlar bu idrar yolu enfeksiyonunun belirtisi nedir yazarmısınız? yine kusma falan mı oluyor benimki çok az ıslatmaya başladı bezini suyuda pek içmek istemiyor çok zorluyorum susuz mu kalıyo acaba??
kızlar peki doktorunuz ıslak mendil kullanmayın dedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?