2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aylincim 6. ayda düzene girdiğini kim söyledi???
ben değilim di mi P

zira çınar her geçen gün canavar oluyor
önceleri gece kesintisiz uyuyan sadace sabah 6 gibi uyanıp emip geri uyuyan çocuk 1 haftadır falan 4te 6da 7de uyanmaya başladı
ben yine gündüzleri sersem gibi dolaşmaya başladım

geceleri 7 tahıllı vermeye çalışıyorum ama geçen hafta yiyen çocuk bu hafta yemiyor
yiyince iyi uyuyor ama yedirebilene bravo

adım belkıs daa aybuke desen de olur o da adım çünkü, zzamanla herşey oluyor yaa, inan bak emeklediğinde de off bir dursa da dinlensem diyeceksin, biz şimdi dişini bekliyoruz heyecanla, gerçi daha belirtisi yok da

hayırlı olsun nestle 6. ayınız yalnız bu aşıyı benim kızım çok zor atlattı 3 gün ağladı baya ağır oluyor 3 bacaktan 1 ağızdan yapıyolar, sıcakta bebk perişan oluyor

ben de yazdım ya canım bizimki gerçekten erkek bebek gibi, ben doktora sordum hiperaktif bebek olur mu diye, dalga geçtiğimi sandı sanırım gülümsedi, doktor muayene ederken bile ayaklarını yatağa çırpa çırpa durmadı, sanki sırtüstü yüzüyor sanırısın,

aaaaayy gerçekten onu eller bunu eller hiçbişey yapamzsa ellerini dizlerine koyar bır ıhhhhh der iç geçirir sonra elbisesini tutar ağzına götürür , onu yaparken başka bişey görür ona saldırır, aaaalaelaelaelaelae hızına biz yetişemiyoruz babasıyla birbirimize bakıp gülüyoruz artık tam cadı yaaa

erkek fatma yetiştiriyorumm milleeettt sizin oğlanlara rakipp:lepi:

kızlar bugünden itibaren sütümü artırma mücadelesine giriştim, 2 saate bir sütümü sağıyorum o iğreeeennçç rezene çayından tüketiyorum bulgur pilavı yiyorum ve bol bol su içiyorummmm bakalım artacak mı?

size bir fıkraaa...:))

AHiRETTE 2 KADIN

- Selam, benim adım Wanda .
- Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün?
- Donarak öldüm.
- Ne kadar korkunç.
- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.
- Peki sen nasıl öldün?
- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.
- Sonra ne oldu?
- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım. Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.
- Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık.

merhaba kızlar bugün aşı günümüzdü ama yeni idrar yolu enfeksiyonu olduğunu daha dün antibiyoti tedavisinin bittiğini söyledim haftaya getir dediler vücudu dinlensin azıcık dediler

yarın tıp fakültesine gidiyoruz saat 4 te randevumuz ne olur kızlar dua edin bizim için

ben burada zeynebe 1 hafta uğraştıkda idrar tahlili veremedik şimdi orda nasıl her istediklerinide vericez kara kara düşünüyorum eşimle şimdi netten bulduğumuz daha önce başka bir arkadaşın geliştirdiği beze monte edilen bir sistem var onu yapıyoruz bir kaç tane yanımıza

zeynepten alacakları kanları sondaları falan düşündükçe çok acıyorum yavruma ya

ne olur dua edin kızlar bizim için umarım herşey yoluda gider

görüşen dek kendinize ve bebişlere iyi bakın ben bu aralar pek giremem ama gene fırsat bulunca girmeye çaışcam sizi ve bebişlerinizi öpüyorum

kızlar özel mesaj kutusundaki mesajları nasıl siliyoruz bileniniz varmı yüzde 92 si doluymuş mail geldi boşaltın diye

Bazen herkesten sıkıldığın oluyor mu
Fişi çekip dükkanı kapatasın geliyor mu

AYNEN BU MODDAYIM OKUYORUM SİZİ YAZAMIYORUM
YAZASIM GELMİO OFFFF. İYİKİ VARSINIZ.

herkese ıyı aksamlar hasta olmasın bebıslerımıs yaa cok uzuluom ben allah beterınden korusun demek en guzelı ama yurek dayanmıo artık bnm kızım tamda kuzenımın nısanının oldugu gun ateslendı sabah kadar basında bekledık hastaneye gıttık malum ıdrar yolları enf.vardı ama surupları ıcmedıgı ıcın gecmedı dıye dusunuodum bu seferde solunum yolları enf.dedı doktor bogazı sısmıs ıgne verdı 6 tane sabah aksam yapılıcak huysuzluk huzursuzluk dız boyu yenı yenı huylar edınıo zaten sureklı aglıo uzuluorum bı yandan bı yandan sınırlerım cok yıprandı guya kafa dınlemeye dınlenmeye geldım ama ıyıce bzuldu sınırlerım nese sağlık olsun dıdomun canı sagolsunda baska bısey ıstemıyorum kılo almısmı dıye beklerken bı darbede tartıan yedım 200 grm vermıs bu ay dıde 6300 e dusmus nese ya hepınızı cok sevıorum kndınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın

çiğdem ne diyosun canım ya gemiş olsun allah beterinden korusun inşşllah bir an önce atlatır

evet canım maalesef ole en cokta bu kılo kısmı canımı sıkıo bu ayda guzel yıyo dıye hesaplıodum ama 60 cc mamayı bıtıremıo hala cok az ne zamn duzene gırıcek yemesı bılmıorum:çok üzgünüm:

ben resmen bittimm, misafirim yeni gitti, saat 5,30 da gelmişlerdi pilim bitti, nisa da hiç durmadı huysuzlandı durdu yabancıyı gördü ya ağla babam ağla... çıldırdım resmen, nisa hanım daha yarım saat önce uyudu offffffff ne zor bir gündü

bugün temizlik yaparken koltuğu ayağıma düşürdüm, ayağımın baş parmağının tırnağı ortadan ikiye çatladı, nasıl kan fışkırdı nasıl acı çektim bir bilseniz, ağlaya ağlaya içim çıktı şimdi iyiyim çok şükür ne sakarlık amaaa..

zuhal ve çiğdem çok çok geçmiş olsun, dualarım sizlerle, Allah bebişlerinize acil şifalar versin ne zor şeyler yaşıyorsunuz tahmin bile edemiyorum , Allah size güç bebeklerinize derman versin inşallahh sıkmayın canınızı güel düşünün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…