- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
merhaba arkadaşlar,
biraz canım sıkıldı ama çabuk geçti kızıma sarılınca herşeyi unuttum
biraz dertleşmek, sitemimi dile getirmek istedim
ben burada hepinizi ayırtetmeden aile gibi gördüm, sevdim.
hiç kimseye ama hiçkimseye art niyetle yaklaşmadım, yeri geldi şakalaştım, yeri geldi üzüldüm yeri geldi sevindim, beni bilen bilir
ama ne olursa olsun hiç kimseden hakaret duyacak bişeyi hakettiğime inanmıyorum
evet söylediğim şeyler yanlış anlaşılmış olabilir, yanlış anlatmış olabilirim, ama hiç kimse burada kötü sözü haketmiyor
herşeyin güzel ifade şekli vardır bu zor yoldur .
insanlar o yolu seçmektense daha kolay yolu kalp kırma yolunu tercih ederek kendilerini rahatlatıyorlar.
Ama ezip geçtikleri koca bir yüreği görmüyorlar, kii bir yürek kazanmak çok zordur, kaybetmek kadar anlık değildir..
1 yıldır aranızdayım daha aranızdan hiçbirine hakareti bırak en ufak kötü bir söz bile söylemedim, aranızda yaşanan tartışmalarda bile hep ılımlı oldum arayı bulmaya çalıştım
içimde söyleyecek çok şey var ama söylemek istemiyorum, ne kendimi ne kalbimi yormak istemiyorum, değeceğini bilsem devam ederdim ama gerek yok
bu kadarını da söylemezdim aslında ama beni başka arkadaşların yanlış tanımasını istemediğim için küçük bir açıklama yapmak istedim
ben yine tartışmıyorum tartışmayacağım da canım sadece çok kırıldığımı belirttim o kadar,hakaret edip kötü söz söylemeyi ben bilmem, tarzım değil ne olduğunu herkes elbet öğrenir gizlisi saklısı yok.. omazsa sonra msn de konuşuruz, kızı uyutayım da..
canım mesajın üzerıne tıklayıp önce mesajı ac en alta ın orda sıl kutucugu var onu ısaretle altındakı sılı tıkla.
noldu hayırdır ne hakareti ben en başından beri hep bunu düşünüyorum bizim topikteki insanlar çok farklı kimse birbirini kırmıyor gereksiz yere tartışmıyor oyüzden seviyorum sizi canın niye sıkıldı canım
noldu canım sen nıe doldun bu kadar annat bakem uzme kndını bu kadar yaww
çok geçmiş olsun canım 6-7 aylarda diştir demek adet olmuş belki dişin çıkıcağı yer ağrıyodur gerçektende ateşini kontrol et sürekli uyurken bile,neyseki uyutabilmişin tekrar geçmiş olsun canım umarım gece sorun yaşamaz rahat uyur kıyamıyorum ben bu bebeklerin ağlamasına yaa..
tesekkür ederim hayatım cok saolun sizede cok geçmiş olsun...öp dideyi benim için...durucum gecmıs olsun enfeksıyon ısı sakat dıkkat etmek lazım bende en ufak bıseyde doktora kosuyorum hastalık hastası dıyolar ama ne gerek var durup beklemeye bısı varsa oğrenmek ona gore hareket etmek en guzelı bızım atesede hep dıs cıkarıo ondn dedılar ama 1 ay oldu hala ıyılesmedı dide beklesem sımdıye hala dıs cıkarıoo ates ondan dıcektık
saol canım benim...herkese merhaba durucum geçmiş olsun canım işşşallah iyileşir biran önce noldu yine bu şubat bebeklerine böyle ya bu ateş işi benimde kafamı karıştırıyor ben makkattan ölçüyorum ama geçen arkadaşım geldi makkattan yüksek çıkar koltuk altından ölç dedi doktor öyle söylemiş ona bana pek mantıklı gelmedi tabi bide kızlar kaç dereceden sonrası ateş sayılıyor ya
merhaba arkadaşlar,
biraz canım sıkıldı ama çabuk geçti kızıma sarılınca herşeyi unuttum
biraz dertleşmek, sitemimi dile getirmek istedim
ben burada hepinizi ayırtetmeden aile gibi gördüm, sevdim.
hiç kimseye ama hiçkimseye art niyetle yaklaşmadım, yeri geldi şakalaştım, yeri geldi üzüldüm yeri geldi sevindim, beni bilen bilir
ama ne olursa olsun hiç kimseden hakaret duyacak bişeyi hakettiğime inanmıyorum
evet söylediğim şeyler yanlış anlaşılmış olabilir, yanlış anlatmış olabilirim, ama hiç kimse burada kötü sözü haketmiyor
herşeyin güzel ifade şekli vardır bu zor yoldur .
insanlar o yolu seçmektense daha kolay yolu kalp kırma yolunu tercih ederek kendilerini rahatlatıyorlar.
Ama ezip geçtikleri koca bir yüreği görmüyorlar, kii bir yürek kazanmak çok zordur, kaybetmek kadar anlık değildir..
1 yıldır aranızdayım daha aranızdan hiçbirine hakareti bırak en ufak kötü bir söz bile söylemedim, aranızda yaşanan tartışmalarda bile hep ılımlı oldum arayı bulmaya çalıştım
içimde söyleyecek çok şey var ama söylemek istemiyorum, ne kendimi ne kalbimi yormak istemiyorum, değeceğini bilsem devam ederdim ama gerek yok
bu kadarını da söylemezdim aslında ama beni başka arkadaşların yanlış tanımasını istemediğim için küçük bir açıklama yapmak istedim
slm kızlar belkısım ne oldu canım sana ya kıyamam.
benimde moralim sıfır.sabah buraya girdim benim oğluş bir ağlamaya başladı sanki 6 ay bu gün için biriktirmiş göz yaşlarını elim ayağım kesildi ne uyudu ne sustu.doktoru aradık ağrısı olabilir calpol içir geçmezse getir dedi.eczaneye çocuk kucağımda gittim kollarım koptu tabi.yollarda biraz bakındı falan dönüşte bizim ev sahibi bahçedeymiş onunla biraz oyalandırdım.en son ilacı içirip zar zor uyuttum.şimdide mız mız bakalım bu gece nasıl olcak olmazsa doktora götüreyim bir ya offffffff
asıl sana geçmiş olsun senin kızda hastaymış canım benimki idare eder ama huysuz oylayıp duruyorum
mrb arkadşlar hayırlı olsun yeni mekanınız, ben aranıza yeni katıldım yardımcı olursanız sevinirim. Mesala bebişlerin fotolarını nasıl eklediniz
slm kızlar belkısım ne oldu canım sana ya kıyamam.
benimde moralim sıfır.sabah buraya girdim benim oğluş bir ağlamaya başladı sanki 6 ay bu gün için biriktirmiş göz yaşlarını elim ayağım kesildi ne uyudu ne sustu.doktoru aradık ağrısı olabilir calpol içir geçmezse getir dedi.eczaneye çocuk kucağımda gittim kollarım koptu tabi.yollarda biraz bakındı falan dönüşte bizim ev sahibi bahçedeymiş onunla biraz oyalandırdım.en son ilacı içirip zar zor uyuttum.şimdide mız mız bakalım bu gece nasıl olcak olmazsa doktora götüreyim bir ya offffffff
mrb arkadşlar hayırlı olsun yeni mekanınız, ben aranıza yeni katıldım yardımcı olursanız sevinirim. Mesala bebişlerin fotolarını nasıl eklediniz
hoşgeldin canım iyi yaptın aramıza katılmakla,
ben sana nasıl yapıldığını tarif edeyim
ama şimdi bebeğimağlıyor müsait olunca bakayım
sibel ya milupanın sütlü gece tahılını sen de veriyormusun çınara zeynep onu ve heronun sütlü pekmezlisini ve yine milupanın sütlü mısırlısını yiyince ağzını kenarları müthiş kızarıyor 10 dak.sonra falan geçiyor ama siz de öyle bir şey oluyor muaynı şey kendi mayaladığım yoğurdu yedirdiğimde de olmuştu sanırım benim kzın süte karşı alerjisi var yarın onu da söylicem prof a alerji testi de yapsınlar olmazsa
günaydın kızlaaarr biz yine erkenciyiz 6 dan beri ayakta nisa hanım,
bizimki sabah yerde oynarken ayağını koltuğun altına sıkıştırdı, çıkarmayı beceremedi başladı ağlamaya, ben de süt sağıyordum, bıraktım koştum yanına, ben de uğraştım ben de çıkaramadım, artık bir panikle babasına seslendik, o geldi, koltuğu kaldırdı da çıkarabildik, iz kalmış azıcık,
sibel ben çokulu alıntıyı yapamadım yaa, bahsettiğin NQ alıntı yapın yanındaki değil mi? basıyorum açılmıyor o...
kızlar çok geçmiş olsun yaaa, ne oldu bu bebişleree çok üzülüyorum vallahi
smyslow sen manavgattaymışsın bize yakınsın ben bilmiyordum daha yeni duydum, hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönersin
sen de öğretmensin sanırım, bizim okuldan bir arkadaşta manavgattan gelip gidiyor...
ayy bugün d eiliçi tayinler açıklanacak heralde, bakalım tayinim çıkacak mı çok merak ediyorum
MEHABA ARKADASLAR...MORALİM BİRAZ BOZUK...DERİN GECEN HAFTA ATESLENMİŞTİ...DR ARADIK SURUP VERDİ ATES DÜŞÜRÜCÜ...BİZDE ACEMİLİK YA DÜŞTÜ DİYE GİTMEDİK DR A...BU SABAH Bİ KALKTIK YAVRUP HEM HAPSURUYO HEMDE COK FECİ ÖKÜRÜYORDU..HEMEN DR GİTTİK..MUAYNE ETTİ...ÜŞÜTMÜŞ ENFEKSİYON KAPMIS DEDİ..KÖTÜ Bİ ÖKSÜRÜK DEDİ....çok cabuk iyileştirmemiz gecirmemiz gerek bu öksürüğü ciğerlere inmeden bitirmeliyiz dedi....antibiyotik surup....2 tane daha nefes acıcı ve soguk algınlıgı için surup verdi birde burun spreyi.....hepsini veriyorum birde ıhlamuru yıkayıp içine elma kabugu 1 dilimde limon koydum kaynattım verdim...
umarım biran önce atlatırız...allahım bütün yavrularımızı korusun....
birde ateslenince fitil surup verip te beklemeyin tamam verin atesini düşürün ama hemen dr götürün acaba ates neden kaynaklanıyor dimi...
bu arada diş cıkarma dönemindeki ates yüksekliği 38 i gecmiyormus 38 i geciyorsa ateşi baska nedenden kaynaklanıyormuş...
neyse derin aglıyo devamını ek gıdalarımızı yazarım sonra bye bye
iyiakşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?