2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zuhalcim çoklu alıntı yapmışsın fakat cevapları ayrı ayrı alıntıların arasına yazman gerekiyor sadece ilk deneme için gayet başarılı :)

noldukı cnm senın kızdadamı cıktı enfeksıyon
bnmkınde ates kusma ve ınanılmaz derecede ıstahsızlık yaptı
bıde çişinin rengi ve kokusu değişti ilk belirtisi buydu zaten

benim kızda o şekilde yapıyor bu ara korktum şimdi bak allah korusun iki gündür kafama takıyorum bu durumu ben bi dr götüreyim neslihanı o söylenen şeklde çok basitmiş tahlil almakta sorun hastaneler bize çok uzak

zuhalcim arkadaın bebişi ne kadarlık ki??
yani 5 lt de az değil
hani mama hazırlamak için falan kullanılanları sayarsak belki o kadar olur da sadece su olarak çok da olası gözükmüyor yani
çınar da 200 cc civarı içiyor ancak ya eksik ya fazla standardı yok yani

neee :1shok: kaç aylık bebeğe o kadar suyu içirmiş??

benimkide içmiyor biberon vs ile ama ben normal suluk başlığıyla alıştırdım birde az şeker atıyorum maksat tadı değişsin diye daha fazla içmeye başladı. daha önce hiç içmiyodu. sende öyle dene canım belki faydası olur...

bizimkilerle aynı canım bebeği
ama mam için kullandığını da mı işin içine katıyor bilmem bugün kk da tanıştım onun bebişinin de böbreğinde taş varmış zeynep sadec su olarak 200 içiyor benim zorumla ağlaya ağlaya da olsa

canım idrarı en geç yarım saatte ve en az 1 cc olarak götürmen lazım az olursa yetmiyormuş bir de geç olursa içindeki mikroplar çoğalıyormuş

200 cc nerdeee..... benimki onun yarısının yarısını içmiyor gerçi doktorumuz bize daha ek gıdaya başlatmadı hala emziiriyorum arada yoğut meyve püresi veriyorum ondan mı içmiyor acaba

birde aranızda bir tek benmi kaldım ek gıdaya başlamayan kızlar

sibel ya milupanın sütlü gece tahılını sen de veriyormusun çınara zeynep onu ve heronun sütlü pekmezlisini ve yine milupanın sütlü mısırlısını yiyince ağzını kenarları müthiş kızarıyor 10 dak.sonra falan geçiyor ama siz de öyle bir şey oluyor muaynı şey kendi mayaladığım yoğurdu yedirdiğimde de olmuştu sanırım benim kzın süte karşı alerjisi var yarın onu da söylicem prof a alerji testi de yapsınlar olmazsa

şirincek senin adın neydi canım ya kusura bakma zuhal ben

benim kzım da 200 cc değil 100 cc bile içmiyordu böbrek taşı olayını öğrenen kadar şimdi ben zorluyorum zaten doktor biraz şeker at 10 damla da limon suyu dedi sanırım idrarında kum çıktı ya atılımını hızlandırıyor ya da taşı mı parçalıyor artık ne

ya yarın bizi çok yorucu bir gün bekliyor ama huzursuzluk merak şimdiden çöktü içime uykum kaçtı resmen hala idrar tahlili bezi yapıyoruz
aynen sınav öncesinde yaşadığımız gerginliği yaşıyorum ama bu sefer sınavım zeynep

ismim rezzan canım aynen bende su hiç vermedim şimdi havalar sıcak diye veriyorum sütte artık eskisi gibi karşılamıyor tabi ama bizimkiler suya baştan alışsaydı şimdi çok güzel içerlerdi keşke bende verseydim bende annemi dinlemedim kızım nane kaynat ver devamlı su içir vs derdi ama ben inatla vermedim.

günaydın kızlaaarr biz yine erkenciyiz 6 dan beri ayakta nisa hanım,

bizimki sabah yerde oynarken ayağını koltuğun altına sıkıştırdı, çıkarmayı beceremedi başladı ağlamaya, ben de süt sağıyordum, bıraktım koştum yanına, ben de uğraştım ben de çıkaramadım, artık bir panikle babasına seslendik, o geldi, koltuğu kaldırdı da çıkarabildik, iz kalmış azıcık,

sibel ben çokulu alıntıyı yapamadım yaa, bahsettiğin NQ alıntı yapın yanındaki değil mi? basıyorum açılmıyor o...

kızlar çok geçmiş olsun yaaa, ne oldu bu bebişleree çok üzülüyorum vallahi

smyslow sen manavgattaymışsın bize yakınsın ben bilmiyordum daha yeni duydum, hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönersin

sen de öğretmensin sanırım, bizim okuldan bir arkadaşta manavgattan gelip gidiyor...

ayy bugün d eiliçi tayinler açıklanacak heralde, bakalım tayinim çıkacak mı çok merak ediyorum

Bazen herkesten sıkıldığın oluyor mu
Fişi çekip dükkanı kapatasın geliyor mu

AYNEN BU MODDAYIM OKUYORUM SİZİ YAZAMIYORUM
YAZASIM GELMİO OFFFF. İYİKİ VARSINIZ.
dün benimde oldu akşam girdim ama yazamadım canımCADIARZU
canım ya allah acil şifalar versin çok üzüldüm yavrucağın başına gelenler az şey değil allah sanada sabır versin allah büyük hastalık vermesin bular gelip geçici hastalıklar canım.
canım çok geçmiş olsun acısı çok kötüdür tahmin edebiliyorum

günaydın canımlülülülülülü

MEHABA ARKADASLAR...MORALİM BİRAZ BOZUK...DERİN GECEN HAFTA ATESLENMİŞTİ...DR ARADIK SURUP VERDİ ATES DÜŞÜRÜCÜ...BİZDE ACEMİLİK YA DÜŞTÜ DİYE GİTMEDİK DR A...BU SABAH Bİ KALKTIK YAVRUP HEM HAPSURUYO HEMDE COK FECİ ÖKÜRÜYORDU..HEMEN DR GİTTİK..MUAYNE ETTİ...ÜŞÜTMÜŞ ENFEKSİYON KAPMIS DEDİ..KÖTÜ Bİ ÖKSÜRÜK DEDİ....çok cabuk iyileştirmemiz gecirmemiz gerek bu öksürüğü ciğerlere inmeden bitirmeliyiz dedi....antibiyotik surup....2 tane daha nefes acıcı ve soguk algınlıgı için surup verdi birde burun spreyi.....hepsini veriyorum birde ıhlamuru yıkayıp içine elma kabugu 1 dilimde limon koydum kaynattım verdim...
umarım biran önce atlatırız...allahım bütün yavrularımızı korusun....
birde ateslenince fitil surup verip te beklemeyin tamam verin atesini düşürün ama hemen dr götürün acaba ates neden kaynaklanıyor dimi...
bu arada diş cıkarma dönemindeki ates yüksekliği 38 i gecmiyormus 38 i geciyorsa ateşi baska nedenden kaynaklanıyormuş...
neyse derin aglıyo devamını ek gıdalarımızı yazarım sonra bye bye

durucum gecmıs olsun enfeksıyon ısı sakat dıkkat etmek lazım bende en ufak bıseyde doktora kosuyorum hastalık hastası dıyolar ama ne gerek var durup beklemeye bısı varsa oğrenmek ona gore hareket etmek en guzelı bızım atesede hep dıs cıkarıo ondn dedılar ama 1 ay oldu hala ıyılesmedı dide beklesem sımdıye hala dıs cıkarıoo ates ondan dıcektık

herkese merhaba durucum geçmiş olsun canım işşşallah iyileşir biran önce noldu yine bu şubat bebeklerine böyle ya bu ateş işi benimde kafamı karıştırıyor ben makkattan ölçüyorum ama geçen arkadaşım geldi makkattan yüksek çıkar koltuk altından ölç dedi doktor öyle söylemiş ona bana pek mantıklı gelmedi tabi bide kızlar kaç dereceden sonrası ateş sayılıyor ya

aybuke alıntı yapmak istediğin her mesaja NQ basıcaksın en son hangi mesajı alıntı yapıcaksan ona alıntı yapp diceksin ozaman bütün mesajlar çıkıyor

merhaba arkadaşlar,

biraz canım sıkıldı ama çabuk geçti kızıma sarılınca herşeyi unuttum

biraz dertleşmek, sitemimi dile getirmek istedim

ben burada hepinizi ayırtetmeden aile gibi gördüm, sevdim.

hiç kimseye ama hiçkimseye art niyetle yaklaşmadım, yeri geldi şakalaştım, yeri geldi üzüldüm yeri geldi sevindim, beni bilen bilir

ama ne olursa olsun hiç kimseden hakaret duyacak bişeyi hakettiğime inanmıyorum

evet söylediğim şeyler yanlış anlaşılmış olabilir, yanlış anlatmış olabilirim, ama hiç kimse burada kötü sözü haketmiyor

herşeyin güzel ifade şekli vardır bu zor yoldur .

insanlar o yolu seçmektense daha kolay yolu kalp kırma yolunu tercih ederek kendilerini rahatlatıyorlar.

Ama ezip geçtikleri koca bir yüreği görmüyorlar, kii bir yürek kazanmak çok zordur, kaybetmek kadar anlık değildir..

1 yıldır aranızdayım daha aranızdan hiçbirine hakareti bırak en ufak kötü bir söz bile söylemedim, aranızda yaşanan tartışmalarda bile hep ılımlı oldum arayı bulmaya çalıştım

içimde söyleyecek çok şey var ama söylemek istemiyorum, ne kendimi ne kalbimi yormak istemiyorum, değeceğini bilsem devam ederdim ama gerek yok

bu kadarını da söylemezdim aslında ama beni başka arkadaşların yanlış tanımasını istemediğim için küçük bir açıklama yapmak istedim

kardelen sabaha karşı 5 de kalkıp mamasını içti sonra 9 gibi uyandı bende yanıma aldım 11 e kadar uyumuşuz o saatae kadar bişey yemedi erken yatmam lazım öğünlerini atlıyorum böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…