evet canım benimkininde emme sıklığı baya azaldı,ama uyurken çok fazla emmek istiyor,acaba oynarken falan farketmiyorda yeterince doymuyormu diye düşünüom bazen uykuda bu kadar çok emince,resmen bırakmıo memeyiherkese günaydın ek gıdayay başlayan arladaşlar gündüz emzirmeleriniz nasıl aynı şekilde emiyormu azalıyormu
slm kızlar önce aklıma bu arada:)
ben öldüm resmen kocamla beraber bugün temzilik yaptık ev mis gibi oldu nihayet:lepi:
seviyorum bu adamı ya :asigim:
gelcem canım az kaldı 15inde dönüyorum,buluşalım valla artık bi biz kaldık buluşamayan.allah yardımcın olsun hülyacım ama kocişin yardım eder diğer seferde yardım etmişti yanlış hatırlamıyorsam.gel artık be ramazan gelmeden istanbul şubat annaleri buluşsak diyordum ramazanda ben emzirmedğim için tutucam oruç dışarı çıkmam zor olur çünkü.sonrada kış gelcek:bbo:
arkadaşlar deprerööi oldu ya ben baya sllandım
merhaba kızlar lütfen bana yardımcı olun kafam o kadar karışıkki kızım yaklaşık 3 haftadır emmeyi reddediyor sadece derin uykusunda mırın kırın emzirebiliyorum.ama eğer tam dalmamaışsa açıyor gözlerini ve ağlamaya başlıyor bütün günüm evde onu uyutup emzirmeye çalışmakla geçiyor doktor dişten yapıyordur zorlama bırak 8 sattte bir emsin dedi şaşırıdım bende bıraktım 6 saat sonra emdi kendi isteğiyle ama 5 dk oda diğer memeye geçmedi hal böle olunca doktor ek gıdaya başlattı 5 ayı bitiyor yarın gündüz isterse emsin istemesze zorlama gece ve sabah emer dedi ama benim içim rafat etmedi verdiği ek gıdanın yarısını veriyorum beni emsin diye ama emmiyor uykusundada emzirmeye çalışınca uyanıyor ne yapıyım sizcee offff
Benim oğlumda emmeyi istemiyor. gece uykuluyken emiyor sadece emerkende hemen uyuyor zaten. gündüzleri emmek istemiyor. Ek gıdaya başladığımızdan beri bu böyle.Dişide çok kaşınıyor. Çok az beyazı görünüyor dişinin. Gündüzleri sağıyorum sütü kaşıkla veriyorum .Giriş tarihi: Jun 2008
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
canım o kadar az emmesine rağmen yinede gereken kiloyu aldı doktor bırak emmesin diyo bıraktım 6 saat hiç istemedi sonra zoraki 5 dk böle olunca ben çok bunaldım doktorda yavaş yavaş başlayalım dedi meyveden felan başladım kaıkta çok güzel yiyiyo şimdide işine gelince emiyor napçam yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?