2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın ek gıdayay başlayan arladaşlar gündüz emzirmeleriniz nasıl aynı şekilde emiyormu azalıyormu
evet canım benimkininde emme sıklığı baya azaldı,ama uyurken çok fazla emmek istiyor,acaba oynarken falan farketmiyorda yeterince doymuyormu diye düşünüom bazen uykuda bu kadar çok emince,resmen bırakmıo memeyi

slm kızlar önce aklıma bu arada:)
ben öldüm resmen kocamla beraber bugün temzilik yaptık ev mis gibi oldu nihayet:lepi:
seviyorum bu adamı ya :asigim:

ohh asiyecim ne güzel valla güle güle kirletin:)) benide şimdiden dönüşte yapacağım temizliğin derdi sardı valla.1aydır evde yokuz kimbilir ne haldedir(

allah yardımcın olsun hülyacım ama kocişin yardım eder diğer seferde yardım etmişti yanlış hatırlamıyorsam.gel artık be ramazan gelmeden istanbul şubat annaleri buluşsak diyordum ramazanda ben emzirmedğim için tutucam oruç dışarı çıkmam zor olur çünkü.sonrada kış gelcek:bbo:

gelcem canım az kaldı 15inde dönüyorum,buluşalım valla artık bi biz kaldık buluşamayan.

arkadaşlar deprerööi oldu ya ben baya sllandım

nerde olmuş sevilay baktınmı?iyki ist değilmişim korkuyom ben depremden ya

günaydın,iyi pazarlar herkese
biz bugüne yataktan düşme açılışı yaparak başladık teyzeleri.yani koskoca yatağa sığamadık oğluşla.
çift kişilik yatak bi tarafı duvara dayalı efeyi o tarafta yatırıyorum kendim diğer tarafında,gecede sanki hissetmiş gibi yatağın ayak ucunu büyük yer minderleriyle kapattım.sabah uyanınca efe çünkü biraz kendi kendine oyalanıyor tepiniyor falan.
ben daha gözümü açmamıştım onun agulamaları geliyodu birden küt diye bi ses o kadar yastığın minderin arasından kendine sıyrılcak bi yer bulmuş,allahtan yatak yüksek değildi ve halı vardı boşlukta.yüzüstü düşmüş alnı kızarmıştı buz koydum hemen.bi cıyaklama faslı yaşadık yani sabah sabah.

slm kızlar nasılsınız hulyacım gecmıs olsun cnm bundan sonrada dusmesınler dıye beklıcez bunları
hakkaten ya cok fena durumda bızım topık gelen gıden yok son gunlerde

merhaba kızlar lütfen bana yardımcı olun kafam o kadar karışıkki kızım yaklaşık 3 haftadır emmeyi reddediyor sadece derin uykusunda mırın kırın emzirebiliyorum.ama eğer tam dalmamaışsa açıyor gözlerini ve ağlamaya başlıyor bütün günüm evde onu uyutup emzirmeye çalışmakla geçiyor doktor dişten yapıyordur zorlama bırak 8 sattte bir emsin dedi şaşırıdım bende bıraktım 6 saat sonra emdi kendi isteğiyle ama 5 dk oda diğer memeye geçmedi hal böle olunca doktor ek gıdaya başlattı 5 ayı bitiyor yarın gündüz isterse emsin istemesze zorlama gece ve sabah emer dedi ama benim içim rafat etmedi verdiği ek gıdanın yarısını veriyorum beni emsin diye ama emmiyor uykusundada emzirmeye çalışınca uyanıyor ne yapıyım sizcee offff

herkese merhaba ben son günlerde çok uyuşuğum felaket oldum
yataktan kalkasım gelmiyor sabahları erken kalkmayı seven ben
11 lere kadar uyuyorum kardelen de uyuyor işin garibi bişey oldu bize
evin işi bitmiyor gwç kalkıncada hala ev toparlamayla uğraşıyorum
şimdi kardelen kalkar çorbasını içir banyosu üstü başı derken akşam olur
hülya geçmiş olsun canım ben çok korkuyorum düşmesinden bizim yatak ortada
yanıma alıyorum sabahları genelde öbürtarafına yastık koyuyorum ama şimdi seni
okuyunca iyice korktum almam artık yanıma bizimki baza baya yüksek allah korusun

cnm sutun yetmıo olabılırmı coğumuzun bebegı aynı belırtılerden sonra emmeyı bıraktı sut gelmedıgı ıcınn bebekler emmek ıstemıo eger ek gıdayı severek yıyosa ve emmeyı ıstemıosa bence sutunun az gelmesınden olabılır.benım kızımda aynı sekılde sadece gecelerı emıodu sutum yetmedıgı ıcın ama sonra onuda ıstemedı kolay olanı sectı cok kotu oluo ınsan emzırmekten vazgecmek hıcte kolay dııl anne ıcın genede sıkma canını demekkı ac kalıokı emmek ıstemıo karnı doysunda napalım mama yesınler

Son düzenleme:
kızlar bu hafta dünya emzirme haftası hepimizin kutlu olsun ama sanırım çoğumuzuun sütü azlıyo artık oysa 1 sene emselerdi en iyi olurdu ama bunada şükürler olsun .benimkide artık falza ememiyo sütümde baya azaldı

canım o kadar az emmesine rağmen yinede gereken kiloyu aldı doktor bırak emmesin diyo bıraktım 6 saat hiç istemedi sonra zoraki 5 dk böle olunca ben çok bunaldım doktorda yavaş yavaş başlayalım dedi meyveden felan başladım kaıkta çok güzel yiyiyo şimdide işine gelince emiyor napçam yavvv

kızlarr selammm herkese kocaman
sizleri cok özledim.1 hafta olduk memleketten geleli ama pc arızalanmıs ben yokkene gene garantiye gitmiş :bbo:şimdi arkadastan yazıyorum
ay ne zormus be netsizlik öfff
neyse efendime söliyim tatilimiz nasıl gecti kısaca özetliyim
berru hava değişiimine ugradı hastalandı grip oldu öksürük bogazları şişti gözü şişti aman nasıl hastalandı
şuruplarla atlattık cok şükür
bende annemde kaldım 2 hafta boyunca cok rahattım.doya doya hasret giderdim akrabalarımla.kayganaya da istersem gittim istemessem gitmedim sevdim ben bu işi.kocişsiz gidince artık annemdeyim hep artık bu böyle :icecream:

Benim oğlumda emmeyi istemiyor. gece uykuluyken emiyor sadece emerkende hemen uyuyor zaten. gündüzleri emmek istemiyor. Ek gıdaya başladığımızdan beri bu böyle.Dişide çok kaşınıyor. Çok az beyazı görünüyor dişinin. Gündüzleri sağıyorum sütü kaşıkla veriyorum .

hoşgeldin selma geçmiş olsun berruya desene sen pc gelene kadar yine yoksun valla buralar iyice tenhalaştı kimsecikler yok artık

günaydın kızlar
hülya canım geçmiş olsun bizde geçen ana kucağından yüzüstü düştük bzimkinin dudağı alan şişmişti ama 2 güne kalmadı birşeyi.
selmacım hoşgeldin canım.
sevgi erkencisin anacım uzun zamandır geç giriyordun.

kizlar günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayy sonunda alabildim sifremi ya nasilsiniz ? umarim hersey yolundadir ... kac defa sifremi istedim sifre yerine baska bi mail geldi ......... en sonunda biktim artik msn de bi arkadasimdan yardim istedim saolsun o yardimci olduda yazabiliyorum simdi :))))

kisacasi anlatiyim bende neler oldu yokken

bundan 2 hafta önce falan canim oglumun sayesinde duman icinde kaldik
bizim ocak elektirikli camli olanlardan tuan firini acmak istemis ekmek falan koymus firina ....ama firin yerine tüm ocaklari acmis üstündede benim yeni aldigim alisveris poseti cikolata paketleri falan vardi
bi baktim ev birden duman icinde kaldi pencereleri actim hemen komsum geldi vs...

c.tesi aksami alt komsumla beraber kahve icmeye ciktik alisveris merkezinin catisinda cok güzel bi cafe var .. komsum fotografci makinasinida aldi bol bol fotograf cektik :)) alisveris merkezinden asagiya inerken araba par yerine girip orda bile fotograflar cektik baya eglendik :)

dünde bi erkek arkadasimla sinamaya gittik geldi aldi beni evden aksam filmi izledik süper komediydi :))) dönüste eve kadar yürüdük konusa konusa :)) dönerciden biseyler aldik kocisle onun icin yemegimizide yedik saat gece 3 gibi gitti baya güzel eglenceli bi gün gecirdik onlada :))

uykum var hayla dün sifremia ldim hemen girip bakiyim dedim sizlere

cok öpüyoruz sizleriii ve bebisleri :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…