2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet asiye bugün erkenciyim akşam 11:30da yattım çünki aslında her sabah erken kalkıyorum eşim 6da çıkıyor evden ama geri yatıyordum hep bu sefer yatmadım ondan yani :)))

bendensinyerimseniben sevgi ya benim oğlanda ağzını kapamayı öğrendi yemek yerken çok üzülüyorum ne tepk vermem gerektğini bilmiyorum kafamçokkarıştı

bendensinyerimseniben sevgi ya benim oğlanda ağzını kapamayı öğrendi yemek yerken çok üzülüyorum ne tepk vermem gerektğini bilmiyorum kafamçokkarıştı

güliyimmi ağlıyımmı bilemedim valla ben bu sorunu ek gıdaya
geçtiğimizden beri yaşıyorum dün sinir krizi geçiriyordum nerdeyse
ufacık bebek kızsan bağarsan anlamaz anlatsan anlamaz deliricem bigün
ona yemek yedirmeye çalışırken ağzını okadar ufak açıyorki sadece kaşığı sokabiliyoırum
kaşığın içinde ne varsa sağdan soldan akıyor yemekle beraber ağzına sokmayı başırırsamda bu sefer kendisi çıkarıyor bide yeni adet çıkardı oturarak yemek istiyor
önüne oyuncaklarını koyuyorum onlara bakıcam diye kafasını eğiyor tabi oşekilde yedirmekte işkence kaşığı ağzına sokmak için kafasını kaldırdığımdada sinirleniyor küçük hanım kendini kaydırıyor bi hışımla mızırdanarak yani sonum tmarhane böyle giderse laelaelaelaelae

canım karışmak gibi oldu ama oyuncaklarını accık yukarda olcak şekilde koyarak denesen madem oyuncakla yedrebiliosun kafası eğik olmaz en azından

canım karışmak gibi oldu ama oyuncaklarını accık yukarda olcak şekilde koyarak denesen madem oyuncakla yedrebiliosun kafası eğik olmaz en azından

onuda denedim canım yastığın üzerine koydum ama malesef çok cabuk sıkılan bir bebek
kan ter içinde kalıyorum ona bişeyler yedirirken kalmak istiyor yemememek için elinden geleni yapıyor

şu ana kadar bir zorluk yaşamamışız bundan sonrası beni korkutuyor.sanırım bizi yönetmeye çalışıyorlar kendi istedkleri zaman yiyeceler kuralları onlar koyuyorlar

kızlar ben henüz kahvaltıya geçmedim 6ayı dolunca başlıcam
diyorumki hani karışım şeklinde veriyoruzya tek tek ezip versem olurmu acaba ya
tek tek vermeye başlayınca bu seferde tadlarını yadırgıcak ne zaman verilebilir
1 yaşından sonramı daha rahat olur dişleri çıktığında ayrı ayrı veren varmı aranızda

canım illaki bereber vericeksin diye bir kaide yokki doktor ne şekilde tercih ederse o şekilde ver dedi bende öyle yapıyorum bazen karışık bazen ayrı ayrı veriyorum

bir soru daha :) demir ilacını hergün veriyormusunuz
kardelen mama yiyor mamanın içindede var demir
kayvaltıya başlayınca pekmez vericem yani çok gereklimi acaba
9 damla veriyorum ben tadı iğrenç gözleri sulanıyor resmen kuzumun verdiğimde
bir gün veriyorum bir gün vermiyorum ben ama doktorda sağlık ocağıda hergün ver diyor :uhm:

kızlar selam..hemen hafta sonu özetini geçeyim...cumartesi günü annemin evini yerleştirdik..oğlana kayınvalidemler baktı...kocişte sapancada ki yazlıktan koşu bandını getirdi...artık sportif günler bizi bekliyor..pazar günü de belgrad ormanlarına gittik..yürüyüş yaptık..yemek yedik...derken pazartesi oldu bile..oğlan yine karga kahvaltısını etmeden dikildi ayağa...işim var benim bu çocukla cidden...bu arada sevgicim bizim oğlanın kabızlık sorunu olduğu için ve mama/pekmez/et yediği için doktorumuz demir damlasını kesti...gerçi 9. ayda kan sayımı yapılıyor...belirleyici olan o olacak sanırım demir damlası için...şimdilik kullanmıyoruz ama kansızlık çekeceğine öyle böyle içirmekte fayda var...

meraba kızlar

canan hoşgeldin
selma hoşgeldin
sizleri burda görmek ne güzel

sevgicim daha öncede yazmıştım ferrosanol un tadı gerçekten kötü biz ferrum hausman kullanıyoruz elif tadını çok seviyor hemde günde 5 damla.
birde kardelen ek gıda verirken oturmak istiyo demişsin
biz daha geçmedik ama dr. mama sandalyesinde ve oturur vaziyette yiycek elinede kaşık verin dedi hatta yediği püresi yapılan şeyin orjinal halinden önünde bi tane dursun çocuk ne yediğini bilsin dedi. bilmiyorum napıcaz.

bizde ek gıdaya geçmedik diyorum ama ufaktan başladım ben
çünkü zaman zaman sütüm yetmiyor zaman zaman da elif emmek istemiyor öyle olunca
bir öğün elma rendesi veriyorum mama veriyodum bazen şimdi onuda istemiyo
bende mamanın içine 1 dilim bebek ekmeği karıştırıp kaşıkla veriyorum onu severek yiyor
sanırım 'artık ben büyüdüm yeter artık bu kadar sıvı gıdayla beslendiğim' demek istiyor
ama gece çok güzel emiyo memeyi maaşallah zaten bi gece emiyor adamakıllı.

sm kızlar benimde yüreğim hop hop dün hastaneye gittim çok kötüyüm dünden beri arada lafı geçmişti burda teyzem kanser ya şimdi durumu çok ağırlaştı hastaneye yatrdık o hali gözümün önünen gitmiyor annem yanında kalıyor.
bu arada her gören oğluşa çok kilo almış diyor ama bence zayıfladı bile eskisi gibi iştahı yok yada bana öyle geliyor çok bunaltıyorum galiba ömer yusufu.

insanların üzerinde bu ara kara bulutlar dolaşıyor asiyecim..kime dokunsan ya hasta, ya işsiz, ya bir derdi var...allah şifasını versin inşallah tüm hastaların..çocuğu da zorlama ye ye diye..biraz kendi haline bırakalım bebekleri..çok pimpirikleniyoruz galiba...ben de tutturdum gözü kayıyor diye..bakalım randevu alıcam bu hafta içine...bu internet çok iş açıyor başımıza valla....

valla öel nestelecim sana hak veriyorum tabiki takip edicez ama bu kadar üstüne düşmemek lazım.sakınan göze çöp batar misali çingeneleri düşün çoukları kirden tozdan çıkmıyo hastalanıyolarmı yoooo.ve yabancılarda öle canım ben çok büyük otellerde hep yabancıların çouklarını görüyodum bebekleri bile okadar üstüne düşmüyolar.saldım çayıra mevlam kayıra.ve dikket ettim sende çok düşüyosun canım suyu bile baktım florür falan hesaplıyosun tabiki dikket temek lazım ama çokta üstüen düşmek bunaltmak iyi değil.

iyigeceler hanımlar hayalet topik ilan ediyorum burayı
dokuzdan beri kimse bişey yazmamış inler cinler top oynuyor
asiyecim allah teyzene acil şifalar versin canım çok zor kimseyi çaresiz
bırakmasın çaresizlik insanı bitiriyor pimpiriklenme olayına bende katılıyorum
dengede tutmak lazım ama nasıl :S

selam kızlar
haftasonundan sonra ancak girebildim
haftasonu muğladaydık bahsetmiştim geçenlerde
gece geldik sabah yıka kurut ütüle ıvır zıvır derken zaman bulamadımzaten artık çınardan hiçbirşeye fırsat bulamıyorum
emekleme olayını aşıp bir de koltuğa tutunup ayağa kalkıyor yanından ayrılamaz oldum
hele bilgisayar başına geçersem iyice dellenip saldırıyor

bugün eski dra kontrole götürdük
8150 olmuş
kız boyunu 71 ölçtü ama yanlış ölçtü gibi yarın sağlık ocağına gidip kontrol ettirmeyi düşünüyorum
5 cm birden uzamış olamaz

beslenmeyle ilgili çok farklı şeyler söyledi kafamız karıştı
yumurta falan vermeyin erkenden karaciğerini zorlamayın idare edebildiğiniz kadar mamayla idare edin meyve falan verin dedi
cici bebe bebek ekmeği falan vermeyin dedi
ay kafayı yedirecek bu drlar bizlere

ay evet ya ben de ne yazacaktım diyordum tam
sevginin yazdığını okuyunca hatırladım
asiyecim allah ona da sizlere de kuvvet dayanma gücü versin

hülyacım efe de açılışı yapmış ha ?
geçmiş olsun canım
söyle ona abisinin izinden harfi harfine gitmek zorunda değil PP

sibel yumurta olayını bziide dotor dedi vermeyin diye alerjen hem hemde zararlı olbilir dedi meyve sebze ve mama ağırlıklı bide yoğurt tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…