2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aman canım geçmiş olsun
benim en korktuğum şeylerden biri bu yaa
yanığın acısı hiçbirşeye benzemiyor
ben çok yakardım sağımı solumu ordan biliyorum :bbo:

deniz biz de ferrum kullanıyoruz canım 2 ay oldu sanırım başlayalı

sevgicim mutfak konusunda ben de dertliyim ya
durmadan oğluşun bulaşıkları çıkıyor sinir basıyor beni o uyuduğunda toplayabiliyorum ama o süre içerisinde resmen batıyor bana o birkaç parça şey
her seferinde mama sandalyesinin masa kısmını yıkamak başlıbaşına sinir bozucu zaten
ilk zamanlar en uzak kısmına koyunca çınar yetişemiyordu kaplara şimdi kolları mı uzadı ne oldu bilmiyorum bir anlık bir boşluğuma gelse anında kabı yan yatmış ya da ters dönmüş çınarı da dökülenleri mıncıklarken buluyorum

asiyecim kolay gelsin sana da

hoş geldin hülyacım
ay maşallah efeye ya
incililer kervanına o da katılıyor desene
inşallah ağrısız sızısız ve eziyetsiz çıkartıverir hepsini
susuzlukta hiç çekilmez yaa
neyseki artık geldi sanırım

bende sizi özlüyorum canım ya,teşekkür ederiz inşallah hepimiz o günlerini görürüz bebişlerimizin.

kızlar ya ben şimdi tatil dönüşünde efeye öğlene kadar meme vermeden tutmaya alıştırmam gerekiyor okul açılınca zorlanmayayım diye ama aksi gibi tatilde bizimki aşırı memeye düştü.
gündüzleri memem ağzında yanında yatarak uyuma huyu çıktı.gerçi bu biraz benden kaynaklandı malum kalabalıkta yer sıkıntısı olunca benimle beraber yattı alıştı.
biberon almıyor,doğduğundan beri 2 kere biberonla süt içti.suyu bile bardaktan içiyor nasıl olcak şimdi bilmiyorumCADIARZU

dışarda süper yağmur başladı ben gidip biraz izliyim sigara eşliğinde
sonrada banyo yapıp yatarım artık iyigeceler size
öpüyoz kızımla sizi va yakışıklı oğluşlarınızı :))

hoşbulduk sizbelcim,teşekkür ederim.ewet canım ya bu sıcakta susuzluk işkenceydi.bugün geldi ama..
bu arada çınarın videolarını izledim süper valla.hatta eşim artık soruyo bizimki önümüzdeki ay napcakmış bakbakalım çınara diye:))

valla hülyacım hazırlan koşturmacaya felaket bir tempo sizi bekliyor :))
yeni hareketlerini de videolardan dolan hafıza kartlarını eşim aktardığında çekip koyarım

bende bi ara akliim diyorum ama çok nzor geliyor valla:))
neyse kızlar herkes kaçmış sanırım iyi geceler hepinize..

arzucum valla tam tersi benimde gözümden uyku akıyor,şimdi efeyi uyuttum sanırım bende yatıcam tekrar.

yat hülyacım yat tabi inşallah hazır uykun varken uzun uyur efe paşa benim kaan gibi önce uykunu kaçırıp sonra uyumasındakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydıııııııııııııııııııııııın
çooook güzel bi hafta sonu geçirmeniz bol bol dinlenmeniz
ve bebişlerinizle kaliteli zaman geçirmeniz dileğiyle....

biz beş ayımız dolunca başladık ek gıdaya . eskisi gibi emmiyor gündüzleri . baya azaldı. hatta bazen ağlıyor istemiyor memeyi. Bende sağıp kaşıkla veriyorum.

canım ya çok geçmiş olsun allah dha büyük kazalardan korusun bebişlerimizi:Saruboceq:
canım benim inşallah sorunsuz ve rahat bir şekilde çıkar efemin işi
biz beş ayımız dolunca başladık ek gıdaya . eskisi gibi emmiyor gündüzleri . baya azaldı. hatta bazen ağlıyor istemiyor memeyi. Bende sağıp kaşıkla veriyorum.

canım kaşıklada olsa ver sonuçta senin sütün nerden içtiği önemli değil...

slm kızlar önce aklıma bu arada:)
ben öldüm resmen kocamla beraber bugün temzilik yaptık ev mis gibi oldu nihayet:lepi:
seviyorum bu adamı ya :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…