gene kafanizi sisirdim ben böyle degildim hic aglamazdim hic biseyi kafama takmazdim
ama hayla agliyorum oysa oynuyor senağlama
o kadar rahatki anneliğin sadece bebeği emzirmke ve altını değiştirmek olduğunu falan mı düşünüyorlar ne kbana senin karnın niye böyle yırtık yırtık olmuş dedi geçen düşünebiliyor musun zaten kilo da veremiyorum özgüven sorunu yaşıyorum dışarı bile çıkmayı canım istemiyor tombiş tombiş dolanıyorum ortalıkta bilgisyar başında oturduğunda uykusu gelmiyor aama zeynep gaz sancısından kıvrandığında bir süre sonra benim gözlerim kapanıyor biraz gözlerimi dinlemdireyim diyor ve sabaha kadar uyuyor aşı sonrası kızım biraz ateşlendi saat başı 2 saatte bir saat kurup ateşine bakalım dedim bana sabah bakarsın diyor bunu diyen de öğretmen
cnm çok güzel olmuş güzel bi anı vede hatıra derin bebişeSelam kızlar bugün hava güzel diye kimseler yok herhalde .Bizde bugün 40 uçurmaya gittik teyzeme ay iki değişik muhabbet iyi geldi valla .Birde dün gece ben kızıma site yaptım günlük gibi herşeyini anlatmayı planlıyorum vakit bulabilrsem tabii sizlerede yazayım güzel kızımın adresini ziyaret edin teyzeleri Derin
o kadar rahatki anneliğin sadece bebeği emzirmke ve altını değiştirmek olduğunu falan mı düşünüyorlar ne kbana senin karnın niye böyle yırtık yırtık olmuş dedi geçen düşünebiliyor musun zaten kilo da veremiyorum özgüven sorunu yaşıyorum dışarı bile çıkmayı canım istemiyor tombiş tombiş dolanıyorum ortalıkta bilgisyar başında oturduğunda uykusu gelmiyor aama zeynep gaz sancısından kıvrandığında bir süre sonra benim gözlerim kapanıyor biraz gözlerimi dinlemdireyim diyor ve sabaha kadar uyuyor aşı sonrası kızım biraz ateşlendi saat başı 2 saatte bir saat kurup ateşine bakalım dedim bana sabah bakarsın diyor bunu diyen de öğretmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?