2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

esencen canim gecmis olsun
onlar agladigi zaman cok kötü oluyoruz umarim ateslenmemistir bebisin

derin hanimin sayfasi nekadar güzel olmus öyle özlemcim o büyüdükce fotograflarda cogalir güzel bi ani olur derine :))

kizlar ben kendimi cok dislanmis hissetmeye basladim (
esim xbox 360 oynuyor pc oyunu gibi bisey iste ,onu oynarken tek basina degil baskalarina karsi oynuyor kulakligi var oynarken konusuyorlarda
heraksam oturup oynuyorlar ben yanliz gidiyorum zaten aylardir yataga
beraberde uyumuyoruz hic o hep ayri bi yatakta tuan kendini yanliz hissetmesin diyeymis iste

neyse aslinda esim benimde tanidigim bi arkadasiyla oynuyordu hep ama gecen günden beri iki kisi var kari koca onlarlada oynuyor hani oynamayi birak 5 kisi konusuyorlra oynarken
adam karisiyla oynuyormus ..... kadinlara göre bi oyun degil vurmali öldürmeli igrenc bi oyun
esim ilk duydu sasirdi sonra bunu benimde tanidigim arkadasina anlatti oda sasirdi

gecen gün ben bebegin altini alip onla oynuyordum icerdede esim arkadaslariyla konusuyor kulakliktan
gülerek falan aa negüzel biz besimiz nekadar iyi gurup olduk falan senağlama
adam bile almis esini yanina onla oynuyor bense icerde tek basima bebekle ilgileniyorum
nekadar zavallisin tek basinasin canan dedim oturdum agladim senağlama

gittim yanlarina sakasina esime bende istiyorum oynamak dedim
sen oynuyamazsin kendine WII al dedi
WII biliyorsunuz spor oyunu tenis oyunu falan var
sonra iceri gittim uyudum

bu sabah cok güzel bi kahvalti hazirladim kaldirdim hic havasinda degildi
dünden beri cok degistin dedim sana öyle geliyor dedi
neymis neden bukadar erken kahvalti hazirlamisim ( saat 9 bucuk)
zaten bi hafta sonumuz var oglumla beraber kahvalti yapiyoruz

simdi oynuyorlar oturma odasinda
bende orda uyuyakalmisim
uyandim bunlar konusuyorlar hemde oynuyorlar......

esime bisey sordum cevap vermek icin ilk önce kulakligi kapatti senağlama
neden kapattin dedim konustuklarimiz karisiyor dedi
kendimi cok dislanmis hissettim
niye o adam karisiyla oynuyor bunlarda onun hakkinda woww bizi bile yendi cok iyi falan diye anlatiyorlarrrr esim kiskancagaimi tahmin edemiyormu kötükedihüso :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bugün anneyim ben diye bir programda bebek hemşiresi tarif etti önce altı kere göbek deliğinden aşağıya bastırmaktan kormadan ovucaz sonra ayaklarını havaya kaldırıp 10 a kadar sayıcaz sonra göbeğin çevresinde saat yönünde diğeride ters yönde ovucaz ardından tekrar ayakları 10 kadar sayaycaz havada bekletecez ben denedim baya işe yaradı diyebilirim

gene kafanizi sisirdim ben böyle degildim hic aglamazdim hic biseyi kafama takmazdim
ama hayla agliyorum oysa oynuyor senağlama

o kadar rahatki anneliğin sadece bebeği emzirmke ve altını değiştirmek olduğunu falan mı düşünüyorlar ne kbana senin karnın niye böyle yırtık yırtık olmuş dedi geçen düşünebiliyor musun zaten kilo da veremiyorum özgüven sorunu yaşıyorum dışarı bile çıkmayı canım istemiyor tombiş tombiş dolanıyorum ortalıkta bilgisyar başında oturduğunda uykusu gelmiyor aama zeynep gaz sancısından kıvrandığında bir süre sonra benim gözlerim kapanıyor biraz gözlerimi dinlemdireyim diyor ve sabaha kadar uyuyor aşı sonrası kızım biraz ateşlendi saat başı 2 saatte bir saat kurup ateşine bakalım dedim bana sabah bakarsın diyor bunu diyen de öğretmen

gene kafanizi sisirdim ben böyle degildim hic aglamazdim hic biseyi kafama takmazdim
ama hayla agliyorum oysa oynuyor senağlama

canım nolur üzülme.sütün gitmesin.eşinede o nasıl davranıyosa öyle davran.bu erkeklere bu gerek.kötükedihüso benimkide dahill

canım cok haklısın bizimkide pc deyken ykusu gelmiyor.bebiş dedimmi sabah işe gidecek oluyor.ama hakkını yemiyim gece kaldırırım kalkar ve 2 dk kucanda tutar berruyu uyur hemenÇok üzgünüm çoook erkekler işteeeeee hepsi aynı zımbırtı
:enbuyukkk:

cnm çok güzel olmuş güzel bi anı vede hatıra derin bebişe

canancım takma kafana bu donemlerde ne onlar nasıl davranmaları gerektığını tam bılıo nede bız ne kadar yırtınsakta erkeklerı adam edemıcemızı o yuzden sadece kendı canını sıkmıs olursun burdakı kadınların nerdeyse hepsı bu ılgısızlıkten yakınıodur benımkıde ole bende calısmaların sıklıgından goremıyorum artık kocamı eskısı kadar benle aman aman ilgili dııl ama dide kustu dıye sabaha kadar nobet tutuyo basında hakkını yemım benden daha cok dusunuyo ve yardımını hıc esırgemıyo benden temızlık bulasık bıle yıkıo yerı geldıgınde ama suda bır gercek hamılelıkte ve lohusalıkta eslerımızın bızden uzaklastını dusunuyoruz belkı onlarda duygu karmasası yasıolardır .sabır sabır sabır bebeklerımız ıcın cok canın sıkıldımı ıkı tane yakısıklın var kucakla gecer canım

haklisin cnm sende üzülme olurmu onlar cogu seyi anlayip düsünemiyorlar
esin eminim düsünmeden söylemistir canim,senin üzülcegini oan hesap edememistir
benimde tuandan kalma iki yanimda bi kac catlak var budefa göbegimden hic catlamadim ama bacaklarimin arka taraflarindan cok catladi
esime gösterdim bende igg dermis gibi bakti kiyafet bulamiyorum kendime diyince eee ya spor yapicaksin yada hic cikmicaksin disari dedi ...... solaryuma gidersem belki biraz kaybolur diye düsündüm beyaz tenliyim cünki
benimde daha cok kilom var verilcek artik bol tunikalar giyiyorum kilolarimi saklamak icin ... daha yeni dogum yapmisiz hem onlara saglikli bebisler vermisiz olsun okadarcikta
ne bekliyorlarki dogum sonrasi manken gibimi olucaz acaba ??
sen üzme kendini sakin cnm bak ne insanlar var bi bebegim olsun 100 kilo almaya ragziyim diyorlar
cok sükür Allah bize o sansi vermisde saglikli bebeklerimiz olmus
onlar bunuda düsünemiyorlar demiyorlar yeterki bebegim saglikli olsun diye

buarada gecmis olsun cnm kac derece oldu bebegin atesi nasil düsürdün ? :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
özlemcim 40 iniz hayirli olsun bizimde bugün 40 imiz cikti teyzelerii hihoyyyt
sali günü kadin doktoruna gidicem mirmirmirmir
keske gecmeseydi su losalik rahattim böyle neyseki doktora gittikten sonra yapabiliriz dedim saliya kadar uzattim zamanimi :sm_cool:

saol cigdemcim haklisin benimkide yardim eder evde ama illa benim dürtmem gerek ondan sonra kalakr yardim eder ..... oglum bisey yaptigindada söylenir ben bidaha bu evi temizlemicem bisey yapmicam diye :roflol: saki hep o temizliyormus gibi konusuyor ....
sabir sabir sabir bak sabahin 6 sinda yatti halandaha yatiyor nolurdu aksam benle erken yatsaydida sabah bi kalkip ailece kalvalti etseydik dimi
erkek milleti biz onlari adam edemicez hic

saol teyzesii hihoyyyt

sibel yok dünden beri haberiniz varmi ??
hülyacim hosgeldin cnm yüzünü gören cennetlik nerelerdesin cok özlüyoruz seni
bebis nasil ?

slm arkadaşalr,ay ben aslında ara ara giriyorum ama cvp yazamadan kalkmak zorunda kalıyorum.bide şimdi kayınvaldemlerdeyim ya gelen giden burda eksik olmuyor,birileri varkende pc başına oturmak ters oluyor.bide pcyi bebişle benim yattığım odaya kurmuştum ama bizimkiler bebek pcnin olduğu yerde uyumasın zararlı olur dediler ve biz bu yüzden bebekle beraber geceleri yatak odasında yatıyoruz,kayınpederimde pcnin olduğu odada yanhi geceleri odaları değişiyoruz:) ama bende esas geceleri fırsat buluyorum efe uyurken nete girmek için,ee adamcağızda ben oturuyom diye yatamıyor tabi.erkenden çıkmak zorunda kalıyorum( oturma odasına alalım istersen dediler ama ordada ben rahat edemiyorum,eşimle falan cam dan görüşüoz onların yanında şebeklik yapamıyorum tabi:))

canancım canım lütfen kendini üzme biraz daha zaman geçsin bak nasıl yoluna girecek herşey.bizimkide geri döndüğünüzde ben sadece bebişi severim gerisine karışmam diyor bakalım napıcak yok öyle sevip kaçmak dimi ama:)

özlecim derinin sayfası çok güzel olmuş,bende çok kez niyetlendim hamilelik sırasında başlıyım bi sayfa hazırlamaya diye ama kısmet olmadı bu gidişlede daha olmayacak,ay çok üşengeç bi karı olmaya başladım vallahiklava:

hülyacim özlemisiz walla seni :)
nezaman dönüyorsun evine ozaman daha rahat yazarsin bizlere artik
tabiiki bakicaklar bebislere marifet onlari sevmekde degil bakmakta asil :)))

bende camasir yikiyorum aksama kadar devamli yikicam sanirim
13 gün sonra sinavim var daha dogru düzgün oturup calisamadim bile
buarada bende bi isi zamaninda yapmama sendromu var -tatlicadiarzu-
herseyi son ana birakiyorum bi ögrenebilsem ama bugünden itibaren basliyorum artik herseyimi zamaninda yapicam

SIKILMASAM bari -tatlicadiarzu-

ayy kizlarrr güzel annisler ben yeni topik actim buyrun gelin delikafadulden

canancım ben daha 1 ay burdayım,eşimin işleri çok yoğun,denetlemeleri var o yüzden buraya geldim zaten yalnız kalmıyım diye.bu arada 40nızda hayırlı olsun canım.
ay kızlar ne zamn doğurcaz derken 40 larımız çıktı bile.Efede bugün 2 aylık olduhihoyyyt

saol cnm necabuk geciyor walla zaman ya massallah büyümüstür baya EFE
TAN da büyüdü ilk dogdugu zamanlar gibi degil artik baya cadilasti
artik konusup oyun oynamak istiyor beyefendi
oyuncaklarda ilgisini cekmiyor daha
nezaman baslar kizlar agulamaya yadaoyuncaklarin ilgisini cekmeye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…