2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben kullandım ama gögüsü küstüyorla dediler diye artık kullanmıyorum

Canım bende kullanmayı hiç istemiyorum ama çok kötü çatladı gögüslerim ve iltihap akıyor dr antibiyotik verdi, bi süre sağıp biberonla vermemi söyledi, çok canım sıkkın yavrum deli gibi meme istiyo kıvranıyor resmen benimde içim parçalanıyor

canım benim 2 aylık bir oğlum var ilk güden beri göğüslerim anormal derecede çatladı kanadı seninki iltihap oldu bende karft ın makinasını aldım ama hiç memnun kalmadım göüğslerimi daha çok yara yaptı acısından emziremedim bu sefer hastaneden kiraladım büyük makina onunla 3 hafta kadar sağdım ama sağmak çocuğun çekmesine benzemedi 2 haftadır çocuğum sırf mama yiyor yani senin anlayacağın süt müt kalmadı.göğüslerim iyileşti ama ne fayda.dilerim kolay atlatırsın.ama almışken madela falan al bence.ve 2 saatte bir sağ ki sütün gitmesin.benim elimde olmasada yaşadıklarım bebğpime karşı suçluluk duygusu taşıyorum.ki evlenirken hep çok çocuğum olsun isterdim şimdi sırf bu emzirme olayı yüzünden 2, bir çocuğu asla düşünmüyorum.hayllaerim kırıldı anlayacağın.kusuruma bakma çok canım sıkkın bu yüzden içimi sana döktüm.allah şifa versin.

canım benim coook üzüldümm :çok üzgünüm: allahım senin yardımcın olsun ve inşallah bol sütün olur bunu tüm kalbimle diliyorum.bebeğine süt verememek cok üzücü biliyorum bunusenağlama

Olur mu canım niye kusura bakayım burda hepimiz içimizi döküyoruz biraz olsun rahatlarsın yazdıkça,bende dün akşam pompayla denedim busefer ucu morardı o kadar cnm yandıki anlatamam üstelik sütün hepsini boşaltamadığım için sabaha kadar iyice süt birikti ve gögüm sertleşti bende dişimi sıktım sabah emzirdim çok zordu, antibiyotik e başladım inşallah geçer arada dişimi sıkıp emzircem napıyım, sen yinede canını sıkma çok zor biliyorum ama artık mamalarda çok sağlıklı hem boşta olsa emzir istersen süt bebek emdikçe gelir diyorlar

Kızlar aranızda gögüs pompası kullanan varmı? kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz

merhaba nılocan,ben ılk gunden beri aventin pompasını kullanıyorum benımkı manual kullanmadan once goguslerımın ucuna lasınoh krem kullanıyorum ,ama bebegım biberona alıştı memei zor alıyor cıglık cıglıga kalıyor bende pes edıyorum sagıp mamasını verıyorum.

canlarim benimde bilegim agrimaya basladi 3 gündür
öyle abarti bi agri yok ama hareket ettirirken cok agriyor
bas parmagimin kemik hisasinda bi agrim var
doktora gidiyim diyorum ama kücücük bi agri yüzündende komik duruma düsmek istemiyorum

bendede vardı canan hamileyken başlamıştı şimdiler de yok bazen geçici olabiliyomuş çok şiddetliyse git ama benim çok ağrımıyordu ondan gitmedim

kızlar dün gece çok zor bir geceydi gece 12ye doğru bir başladı kızım ağlamaya sabah 7 ye kadar gaz sancısıyla kıvrandı sabah biraz pırtladı rahatladı birde midesi ağzına geliyo ağlamaktan halsiz kaldı miniğim rezene verdim 3 çay kaşığı ondan rahatladı şimdiye kadar hiç vermemiştim

sirincek gecmis olsun cnm cok zor bi gece gecirmissiniz gercekten
benimkide simdi basladi

kızlar bu rezeneyi verebilirmiyiz peki bunun zararı yok mu bebişlere gaz damlalırını kestik yada ben alsam içsem bir faydası olurmuki

şimdi baktımda hem humanın hemnde milupanın var veren varmı kızlar damlalar gibi buda zararlımı yaa fikir verin

slm kızlar dün bende çok kötü bir kaç saat geçirdim..oğluşumun 2.ay aşılarını yaptırdım iki bacağına aşı oldu özelde doktor kendisi vurdu BCG aşısı mı ne onun içinde sağlık ocağına yönlendirdi ama biz gidemedik yengem hemşire zaten ocakta ona sordum sorun değil ya aynı gün olmalı yada bir ay sonra dedi öyle rahatladim ve bir ay sonraya erteledim...tabi tuğram eve gelince iyiydi aşıdada pek ağlamadı ama bir iki saat sonra bir başladıki kesintisiz 2-3 saat ağladı kuzum taki ağrı kesici şurup etkisini gösterinceye kadar..Allaha şükür bugün iyi gecede fitil verdim ateş olmasın diye,sizlerden aşılarını yaptıran oldumu??

Selam kızlar bugün hava güzel diye kimseler yok herhalde .Bizde bugün 40 uçurmaya gittik teyzeme ay iki değişik muhabbet iyi geldi valla .Birde dün gece ben kızıma site yaptım günlük gibi herşeyini anlatmayı planlıyorum vakit bulabilrsem tabii sizlerede yazayım güzel kızımın adresini ziyaret edin teyzeleri Derin

Canım prensesin sitesi çok güzel olmuş ellerine sağlık

Canım geçmiş olsun umarım iyidir şimdi bebeğin
kızlar bu rezeneyi verebilirmiyiz peki bunun zararı yok mu bebişlere gaz damlalırını kestik yada ben alsam içsem bir faydası olurmuki
Canım zararlı dedikleri müdahale ile tuvaletlerinin yapması sakıncalı anladığım kadarıyla ben ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum sakinleşiyor iyi geliyor ama çok sıkışırsan ver biraz rezene
Canım prensesin sitesi çok güzel olmuş ellerine sağlık
:)) cok teşekkür ederim canım

canım benim de ağrıyodu ama geçti çok şükür ilk ay ağrımıştı son ra azaldı 10 gündür hiç yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…