cnm takımın çok tatlıymış bebişin onu saglıcakla giyinsin
cnm ben kullandım ama gögüsü küstüyorla dediler diye artık kullanmıyorumKızlar aranızda gögüs pompası kullanan varmı? kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz
cnm ben kullandım ama gögüsü küstüyorla dediler diye artık kullanmıyorum
Canım bende kullanmayı hiç istemiyorum ama çok kötü çatladı gögüslerim ve iltihap akıyor dr antibiyotik verdi, bi süre sağıp biberonla vermemi söyledi, çok canım sıkkın yavrum deli gibi meme istiyo kıvranıyor resmen benimde içim parçalanıyor
canım benim 2 aylık bir oğlum var ilk güden beri göğüslerim anormal derecede çatladı kanadı seninki iltihap oldu bende karft ın makinasını aldım ama hiç memnun kalmadım göüğslerimi daha çok yara yaptı acısından emziremedim bu sefer hastaneden kiraladım büyük makina onunla 3 hafta kadar sağdım ama sağmak çocuğun çekmesine benzemedi 2 haftadır çocuğum sırf mama yiyor yani senin anlayacağın süt müt kalmadı.göğüslerim iyileşti ama ne fayda.dilerim kolay atlatırsın.ama almışken madela falan al bence.ve 2 saatte bir sağ ki sütün gitmesin.benim elimde olmasada yaşadıklarım bebğpime karşı suçluluk duygusu taşıyorum.ki evlenirken hep çok çocuğum olsun isterdim şimdi sırf bu emzirme olayı yüzünden 2, bir çocuğu asla düşünmüyorum.hayllaerim kırıldı anlayacağın.kusuruma bakma çok canım sıkkın bu yüzden içimi sana döktüm.allah şifa versin.
canım benim 2 aylık bir oğlum var ilk güden beri göğüslerim anormal derecede çatladı kanadı seninki iltihap oldu bende karft ın makinasını aldım ama hiç memnun kalmadım göüğslerimi daha çok yara yaptı acısından emziremedim bu sefer hastaneden kiraladım büyük makina onunla 3 hafta kadar sağdım ama sağmak çocuğun çekmesine benzemedi 2 haftadır çocuğum sırf mama yiyor yani senin anlayacağın süt müt kalmadı.göğüslerim iyileşti ama ne fayda.dilerim kolay atlatırsın.ama almışken madela falan al bence.ve 2 saatte bir sağ ki sütün gitmesin.benim elimde olmasada yaşadıklarım bebğpime karşı suçluluk duygusu taşıyorum.ki evlenirken hep çok çocuğum olsun isterdim şimdi sırf bu emzirme olayı yüzünden 2, bir çocuğu asla düşünmüyorum.hayllaerim kırıldı anlayacağın.kusuruma bakma çok canım sıkkın bu yüzden içimi sana döktüm.allah şifa versin.
Kızlar aranızda gögüs pompası kullanan varmı? kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz
Selam kızlar bugün hava güzel diye kimseler yok herhalde .Bizde bugün 40 uçurmaya gittik teyzeme ay iki değişik muhabbet iyi geldi valla .Birde dün gece ben kızıma site yaptım günlük gibi herşeyini anlatmayı planlıyorum vakit bulabilrsem tabii sizlerede yazayım güzel kızımın adresini ziyaret edin teyzeleri Derin
Canım geçmiş olsun umarım iyidir şimdi bebeğinkızlar dün gece çok zor bir geceydi gece 12ye doğru bir başladı kızım ağlamaya sabah 7 ye kadar gaz sancısıyla kıvrandı sabah biraz pırtladı rahatladı birde midesi ağzına geliyo ağlamaktan halsiz kaldı miniğim rezene verdim 3 çay kaşığı ondan rahatladı şimdiye kadar hiç vermemiştim
Canım zararlı dedikleri müdahale ile tuvaletlerinin yapması sakıncalı anladığım kadarıyla ben ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum sakinleşiyor iyi geliyor ama çok sıkışırsan ver biraz rezenekızlar bu rezeneyi verebilirmiyiz peki bunun zararı yok mu bebişlere gaz damlalırını kestik yada ben alsam içsem bir faydası olurmuki
:)) cok teşekkür ederim canımCanım prensesin sitesi çok güzel olmuş ellerine sağlık
canlarim benimde bilegim agrimaya basladi 3 gündür
öyle abarti bi agri yok ama hareket ettirirken cok agriyor
bas parmagimin kemik hisasinda bi agrim var
doktora gidiyim diyorum ama kücücük bi agri yüzündende komik duruma düsmek istemiyorum
şimdi baktımda hem humanın hemnde milupanın var veren varmı kızlar damlalar gibi buda zararlımı yaa fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?