arkadaşlar bebeğimi dışarı çıkarmak istiyorum acaba erken mi üşütür mü
merhaba canım güzel haberlerinize sevindim, benim kızım 4 kiloyken ben başladım 3 numaraya büyük gelmiyor aslında senin öylene gelmiştir ilk bağladığımda bende öle hissettim ama bu bezde çok rahat etti yani 4.9kg lık olanda bence değiştirme bağla onu çocuğun daha rahat edicektir ben 2 numara yı 4 kiloya gelince bıraktım , senin bileceğin iş tabiki ama belirteyim dedim :)
bebişinde kokluyorumj en kokulusunddan
Selam kızlar Sevgicim çok sevindim bebeğinin kilo almasına mama işine son yani :))
Alışveriş delisi olarak bende varım bu takımı geçen gün internetten aldım malum giii gidi.... sitesinden bayıldım yaaa ama biraz büyük sonbaharda giyecek kızım
ohhh sevgicim cok sükür bak ne güzel kilo almis bebisin massallahhh kaydirigubbakcemile2
benim bebegimde birden cani yanmis gibi agliyor cok farkli bi aglama ne gazi olunca nnede acikinca böyle agliyor
cok üzülüyorum o öyle agladigi zaman :çok üzgünüm:
teyzeleri bebisi saat 11 e dogru emzirdim 12 gibi ciktim gittim aglarimi yaptirdim saat 2 gibi geldim eve benim geldigimi duymus gibi 10 dk sonrada bebis uyandi ohhhh rahatladim walla ya agda yaptirinca insan kendini nekadar iyi hissediyor
agdadan hemen sonra gittim kocisle kendime kiyafet aldim bir kot pantalonum bide kumas pantollarim oluyor ama göbek olunca yanlardanda cikiyor giyemiyorum simdi tunika ve lastikli tayt aldim bu yazi böyle atlaticam artik
bu son baska alisveris yapmicam artik ay sonuna kadar
cnm takımın çok tatlıymış bebişin onu saglıcakla giyinsinçok güzelmiş takımınız, güle güle iyi günlerde giyinsin prensesin
kızım çok huzursuz sürekli ağladı bugün :çok üzgünüm:gaz damlasını damlatmadım kanser yapıyomuş korktum ama nolucak böyle neden kanser yapmayan bebekler için zararsız bir damla üretilmiyor yada şimdiye kadar bu insanların aklı nerdeydi birsürü bebek kullandı bu damlalarınapıyosunuz kızlar gaz sancıları için yaa çok üzülüüyorum :çok üzgünüm:
cnm eşimde dün zingo almış bitkisel diyeSevgicim ben de o söylentiler başladıktan sonra damla vermiyorum bile bile de veremem masum yavruma Bebişcimkayra yazmıştı Benefiber die bağırsak hareketlerini düzenleyici içecek kendi içmiş bebeğe ii gelmiş ben de aldırdım bakalım inş. iii gelir ew gaz damlaları ve şuruplarla doldu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?