saol özlemcim sizinde 2 ayimiz dolmus sizinde hayirli olsun
eee sekerim hamileyken okadar cok gezdin ki
Eymen beyde anasi gibi gezici oldu baksana
symslow benım mesela bu bankalrın actığı bıreysel emeklılık hesabım var her ay 55 yatırıyorum ıkı yıl oldu onu kızım ıcın devam ettırıcem belkı ole bısey yapabılırsın en uzel yanıda sıkıssanda o paraya bellı sure dokunamıyosun orda bırıkıyo ve fonda deger kazanıyo bı arastır ıstersen 10yıl sonra ıstersen cekıosun ıstersen devam edıyosun
Canancım bizimki agulamaya başladı hele sbahları uyandığında bi keyifli oluyor,nasıl gülücükler atıp aguluyor ama henüz bizimkide oyuncaklara bakmıyo şimdilik sadece annesine bakıo:)) çok güzel bi duygu ya başkaları seslenince bakmıyor ama benim seimi duyunca hemen çevirior kafasını gülmeye başlıyor:)
Özlem canım ben geçen haftalrda kanguruyu denedim evin içinde ama bizimki rahat edemedi,kangurudan kaynaklanaan bişey değil ama efeden kaynaklanıo sorun sıkıntıya gelemiyor,eller ayaklar kıpır kıpır kafasını dışarı doğru çevirmeye çalışıo tabi kanguruda bunu yapamayınca çığlık atıyor:)) heralde biraz daha büyümesi lazım 1-2 hafta snr tekrar denicem bakalım.
canancım haklısın aslında tulum en mantıklısı ama biz niye böyle inatla örtü kullanıyoruzklava: babannesi bi tulum almış ama şuan için büyük ve yazlık burda bulamam ama eve dönünce biraz daha kalın olanından alayım bende.
kızlar bide efe hep yüzüstü uyuyor,ilk 2 haftasında sırt üstü yatmıştı sonra kafasını çevirebildiğini farkedince yüzüstü yatırdık bi alıştı şimdi sırt üstü hiç yatıramıyorum,
gerçi böyle daha iyi oluyor kusunca falan hiç yutmuyor,ama bi taraftanda tedirgin oluyorum çoğu doktor sırt üstü yatırın diyor.
geçenlerde tvde de bi doktor şöyle demişti''dikkat ederseniz doğadaki hiç bir canlı sırtüstü yatmaz,bir tek insan oğlu inatla bunu değiştirmeye çalışıyor,bebeklerinizi doğasında olduğu gibi yüzüstü yatırın''
biri öyle biri böyle diyor aklım karıştı benimde siz nasıl yatırıosunuz:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?