2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar mrb dün çok gezdik sanırım avm falan Eymen bey gezmelerde bi uslu bi keyfi yerinde sormayın ama ewe gelince çocuğa bişi oluyo kurt giriyo sanki içine yaa deli etti babasıyla beni ben pes ettim artık ona pasladım gaz damlasını vermediğim için böyle oluyo farkındayım ama inat ediyorum bakalım..
Hülyacım benim kuzuda bugün 2 aylık oldu Efeciğimin de 2 ayı hayırlı olsun bi bakıcazkiii yaşına gircekler
Cananımm canım benim takma kafana tokadan başka bişiii ya boşver bi süre sonra anlar tatlım eşin de hata yaptığını seni bukadar ihmal ettiğini sen bebeğinle ilgilen zaten ne hormonlardırki ilgilense de ben bişiler buluyorum hep :))) Tan bebişimin de 40 ı uçmuş bugün gözün aydın şekerim öpüyorum

Kızlar ben kanguru almamıştım şimdi ewden tek başıma çıkmak işkence çok zor oluyo battaniyesine sarıp şapka giydirince bizimki başlıo çığlık çığlığa ağlamaya bebek arabası da zor gelio kanguru alcam ama kararsız kaldım ya çalışcağım için sadece haftasonları işimi görcek bişi istiyorum çok pahalı bazıları ben şöyle orta karar iii bişi almak istiyorum kullanan ve memnun kalan tavsiye edebilecek varsa yazarsanız sevinirim

saol özlemcim sizinde 2 ayimiz dolmus sizinde hayirli olsun
eee sekerim hamileyken okadar cok gezdin ki
Eymen beyde anasi gibi gezici oldu baksana

saol özlemcim sizinde 2 ayimiz dolmus sizinde hayirli olsun
eee sekerim hamileyken okadar cok gezdin ki
Eymen beyde anasi gibi gezici oldu baksana

Saol hayatım valla doğru diosun bebe kalabalığa bayılıo millet ne güzel duruyo işte ağlamıo dio varya bikeresinde misafir gelmişti anlatıyorum işte ben çok huysuz gazlı die yaaa dedi kadın baksana melek gibi uyuyo çocuk nazar değmesin diemi öle diosunuz demez mii ne alakası var dedim durmuyo işte inandırmak zorunda deilim yani akşam başlıo apartmanı inletmeye
Benim eski ewimde üst katımda oturan kadının bebeği vardı görmedim ama hiç bilmiyorum kaç aylık olduğunu gece devamlı ağlıodu çok rahatsız oluyodum ofluyodum gene başladı die ama nasıl ağlamak bağırıo aynı Eymen gibi heralde kadın uyuyo almıyo bebeği kucağına alsa susar diodum eşimee meğersemmm illa kucağa alınca susmuyolarmış şimdi eşim dio sen çok kınadın kadını sölendin şimdi kesin senin içinde uyuyo bakmıo çocuğa diolardır dioosenağlamasenağlama Bilmezdimmm başıma geldi anladımmm :çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

Canancım bizimki agulamaya başladı hele sbahları uyandığında bi keyifli oluyor,nasıl gülücükler atıp aguluyor ama henüz bizimkide oyuncaklara bakmıyo şimdilik sadece annesine bakıo:)) çok güzel bi duygu ya başkaları seslenince bakmıyor ama benim seimi duyunca hemen çevirior kafasını gülmeye başlıyor:)

Özlem canım ben geçen haftalrda kanguruyu denedim evin içinde ama bizimki rahat edemedi,kangurudan kaynaklanaan bişey değil ama efeden kaynaklanıo sorun sıkıntıya gelemiyor,eller ayaklar kıpır kıpır kafasını dışarı doğru çevirmeye çalışıo tabi kanguruda bunu yapamayınca çığlık atıyor:)) heralde biraz daha büyümesi lazım 1-2 hafta snr tekrar denicem bakalım.

cimcime 40 nız hayırlı olsun vidicim sizin de 2.ayınız hayırlı olsun benim kız da bugün tam 67 günlük
kızlar size tarifini yaptığım şekilde gazını çıkarttınız mı bebeişlerin inanın çok etkili oluyor masaj yaparken daha pıt pıtlar çıkıyor tatlı elma yağı ya da bebek yağıyla yapın
SıZıN BEBıŞLER DE BEŞıĞıN ıÇıNDE KAYIYOR MU BENıM KIZ KAYIYOR YORGANIN ALTINA GıRıYOR ALLAH KORUSUN FARKETMESEN BOĞULUR YANı ALLAHTAN AĞLIYOR DA DÜZELTıYORUM .
KIZLAR ZEYNEP ÇOK CıDDı YA HıÇ GÜLMÜYOR AZICIK AĞZINI YAMULTUYOR BAZEN BANA O KADAR
BıR DE ARKADAŞLAR BEN KIZIMA TAKILAN ALTINLARI FALAN BOZDURUP KIZIMIN ADINA BANKADA HESAP AÇTIRMAK ıSTıYORUM HANı FıLMLERDE OLUR YA 18 YAŞINA GELıNCEYE KADAR DA HER AY ORAYA PARA YATIRACAĞIM 50 OLUR 100 OLUR AZ AZ BıRıKıR GıDER ıYı FıKıR DEĞıL Mı BU ŞEKıLDE HESAP AÇTIRMAK MÜMKÜN MÜ ACABA BıLENıNıZ VAR MI MEMUR ADAMIN BANKAYLA PEK ıŞı OLMADIĞI ıÇıN PEK BıLMıYORUM

Kızlar kÜÇÜk bır Şey daha soracaĞım ben araba almadım henÜz kullananlar yazsınlar markalarını memnunlar mı pahalı olmasın ıstıyorum bır de kızlar dıŞarı arabaya koyup gezdırmeye baŞladınınz mı bız balkona bıle Çıkrtmadık daha havalrın pek tadı yoktu yavrum sadece aŞıya doktora bır de gezmeye gıtsekte battanıyeler ıÇınde gıttı
kÜÇÜk bır not daha doktor bana bebeĞınızle bebek dılınde konuŞmayın demıŞtı eŞınızle arkadaŞınıla nasıl konuŞuyorsanız Öyle konuŞun dedı ama bazen ınsanın aĞzı ıster ıstemez kayıyor
bır de eldıvenlerı Çıkarttık bız ellerını keŞfetmesı tutma reflexının gelıŞmesı ıÇınmıŞ

symslow benım mesela bu bankalrın actığı bıreysel emeklılık hesabım var her ay 55 yatırıyorum ıkı yıl oldu onu kızım ıcın devam ettırıcem belkı ole bısey yapabılırsın en uzel yanıda sıkıssanda o paraya bellı sure dokunamıyosun orda bırıkıyo ve fonda deger kazanıyo bı arastır ıstersen 10yıl sonra ıstersen cekıosun ıstersen devam edıyosun

sağol canım akıllıca istesende çekemezsin iyi akıl bir araştırayım bakalım

symslow bende o bahsettiğin gaz çıkarma yöntemini gittiğim kursta öğrenmiştim,sanırım tvde çıkan hemşirede aynı hemşire ama hiç denemedim unutmuşum bile bizimki uyanınca deniyeyim bi.bebek arabasında gezme konusuna gelince biz 1-2 kez çıktık ama kapalı mekanlarda dolaştık,alışveriş merkezlerinde bi sorun olmadı.araba markası öneremicem çünkü bizimkinide bilmiyorum ben kardeşimden almıştım onlar kullanmıyor diye.bu arada efede yatğın içinde ileri geri yana falan çok kıpırdıyor bizimkide kendini battaniyenin içine doğru çekiyor.zaten kafasını karanlığa gömmeye bayılıyor kereta,kucağımda yatarkende hemen koltuk altıma doğru sokuyor kafasını:))

özlemcim haklisin wallaaaa aynisi bana oldu ordan biliyorum
ilk hamileligimde üvey görümcemin cocugunu cok kinadim yaa nebicim cocuk hic durmuyor kadin bakmasini bilememis vs... tuanda ayni seyleri yapti sonra

hülyacim TAN da ana bakiyor gülüyor cok tatli oluyor ya inanilmaz bisey
ama agular hic yok daha tek sesler cikartiyor kendince :))

symslow saol hayatim ,benim bebegimde besigin icinde kayiyor ama ben kesinlikle örtü battaniye yorgan kullanmadigi icin rahatim
dedigin gibi Allah korusun
yaa kizlar siz niye bebegi tulum icinde yatirmiyorsunuz ?? belki defalarca söyledim ama ben cok korkuyorum kesinlikle örtü kullanmiyorum sizde kullanmayin
herdefasinda uyarmadanda edemiyorum kendimi suclu hissederim
hem TUAN bir defasinda boguluyordu tamamen kapanmisti üstü ben fark etmedim esim fark etmisti Allah korudu
bunu bana iki ebemde söylemisti cocuk doktorumuz bile örtüye yorgana karsi .......

Son düzenleyen: Moderatör:
canancım haklısın aslında tulum en mantıklısı ama biz niye böyle inatla örtü kullanıyoruzklava: babannesi bi tulum almış ama şuan için büyük ve yazlık burda bulamam ama eve dönünce biraz daha kalın olanından alayım bende.
kızlar bide efe hep yüzüstü uyuyor,ilk 2 haftasında sırt üstü yatmıştı sonra kafasını çevirebildiğini farkedince yüzüstü yatırdık bi alıştı şimdi sırt üstü hiç yatıramıyorum,
gerçi böyle daha iyi oluyor kusunca falan hiç yutmuyor,ama bi taraftanda tedirgin oluyorum çoğu doktor sırt üstü yatırın diyor.
geçenlerde tvde de bi doktor şöyle demişti''dikkat ederseniz doğadaki hiç bir canlı sırtüstü yatmaz,bir tek insan oğlu inatla bunu değiştirmeye çalışıyor,bebeklerinizi doğasında olduğu gibi yüzüstü yatırın''
biri öyle biri böyle diyor aklım karıştı benimde siz nasıl yatırıosunuz:uhm:

Desene benim oğlan da kangurudan pek hoşlanmıcak bizimde kolumuz bacağımız pek hareketli tırmanacak resmen kucağmdayken biz hiç sıkı giyinmeye de gelemioz şapka taktığımda çığlık çığlığa baştan alıştırmadığım için belkideklava:
Aslında çift taraflı duranlardan almak mantıklı dışarı doğru bakmak ister bizim meraklı sıpalar
Bebişlerin hep sabahları keyifleri yerinde oluyor heralde benim oğluşta anneme yapıo cilveyi velett eee akıllı bebe ben 15 gün sonra işe başlıcam ananesiyle kalcak sırnaşık şeysırnaşık şey

bnde sırt ustu yatırıyorum normalde uyanıkken yuzustu yatırıyorum ama cok cabuk sıkılıo nefes alamıo tısır tısır sırt ustu doktor ıstedı o yuzdn yatırıorum ama her seste zıplıyoruz yataktan kusarsa dıye:)

Ayy aslında gerçekten tulum daha ii ama okadar battaniye aldık kullanalım dioz heraldedelikafadulden
Ben tulum almıştım ama şimdi büyük gelir heralde bi denesem ewe gidince merak ettim
Ben bi ara yatırdım yüzüstü kafayıda çevirdiğini gördüm bide gazını rahat çıkarıyodu hoşuma gitmişti ama bikeresinde bi baktım ki burun üstü yatmış klavandan beri sadece yanında olduğum zaman yatırıyorum bazenn

özlem bnede kangru alıcam yakın mesafelerde kullanmak ıcın arabayla tek basıma gıdemıyom merkez uzak bıraz mınubusede bınemem doktora sorcam once bnm kız babaannesınden tek kelımeyle nefret edıyo sesını duyunca gozlerını bı patlatıyo sonrada cığırıyo elınden geldınce anasına cekmıs nede olsakötükedihüso ama dun onun kucanda uyumus ben pazara gıttımde gıcık oldum hanı kucanda duruyon nıye uyuyon dımı bekle benı gecen gun kıskanma konusu gecmıstı ben esım ve annem harıs herkesten kıskanıom hemde delı gıbııı-tatlicadiarzu-

ben hep yan yatiriyorum hülyacim sirtini besige dayiyor
bi uyusunda sol tarafa diger uyuyusundaysa sag tarafa

bizdede iki tane cok güzel battaniye var onlari ben bebek söyle 3-4 aylik oldugunda yere halinin üstüne serip bebegide onun üstüne koyucam

Selam kızlar ooooo muhabbet sağlammış bugün benim misafirlerim vardı o yüzden ancak şimdi girebildim .
Sitemize yaptığınız ziyaretler için teşekkürler .
Symslow aynı birikimi bende düşünüyorum hatta ebn daha Derin doğmadan başlamıştım altın yapıyorum ama o da birikim sonuçta bankaya sorarım bir ara aslında daha iyi olur hiç dokunmadan durabilirsem tabii
Canan cım üzülme canım biraz rahat bırakmak gerekiyor eşleri onlar bizlerden de şaşkın

kızlar bişey sorucam doğum sonrası çatlaklarımız için krem veya başka bi şey kullanan var mı?ya şu sitedede reklamı olan rejene adlı keremi alsammı diye düşünüyom benim göbüş gevşek olmuş sinir oluyom vallaha sıkılaştırmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…