2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadar çabuk unutuyorum ben herşeyi ya gene b12 eksikliği var herhaldekaydirigubbakcemile3 sağol belkısımyerimseniben

Ay ewe geldim kendimi mutfağa attım otursam kalkamazdım çünkü ewet yemeklerimi koydum şekerler Canan patatessiz olurmu koydum haşlanıo islim kebabı patates püre mercimek çorba pilav dünden var zaten ohh ii bi sofra çıkacak yarın rahat olurum yemek derdim olmaz başka bi güne yapıcam artık fırında makarna Aybuke birazdan yazarım gayet lezzetli oluyo

Yaa benim veet dün pc nin ayarını bozmuş klavyeyle oynarken araç çubukları adres yazılan yer falan görünmüyo fareyle yukarı çıkarınca gözüküo nasıl yapılcağını bilen varmı???

evet canım yaz ya benimde şöyle adam gibi fırında makarna tarifi bulmam lazım ...yaptıklarım hep kuru oluyormafoldumben

Severek yaptığım fırında makarna
Spaghetti yarım paketini haşla
Ayrı bir kapta 1 su bardağı kadar beyaz ufalanmış peynir 1 su bar. süt yarım çay bar. sıvı yağ 2 yumurta isteğe göre maydonoz bunların hepsini karıştırıcaksın içine haşlanmış spaghettileri ekleyip karıştırıcaksın.
Borcamın içini margarinle hafif yağlayıp bu karışımı döküceksin sonra üzerine kaşarları serpip önceden ısıtılmış fırında bi güzel kızarana kadar kalcak sonra afiyet bal şeker enerji olsun

Son düzenleme:
asiye hayırlı olsun tickerın, oh bee şööle rahat rahat görelim ömeri özlem anlatamıyorum ben keşke orda olsaydım şipşak çözerdimm bilgisayarı anlatarak yapamıyorum, illa elimin değmesi gerek yardımcı olamıyacam üzgünüm

özlem benden de bir fikir içine haşladığın tavuğun 1 çay badağı belki de daha az suyunu ve haşlanmış tavuk parçaları da katarsanız mükemmel oluyoorr tavsiye ederim, ben beyaz peynir koymuyordum, peynir le tavuk yakışır sanırım dimi? yakışması lazım bir d eben spagettiden değil, bildiğiniz düdük makarnadan yapıyorum, yemesi daha kolay::))

Valla tavuk fkri süper bi seferde öle denerim tabi canım istenilen makarna çeşitinden yapılabilir bi sakıncası olmaz cokacimcoook

ayy kızlar saat geçmiyo diye size bakayım dedim naptınız ayol oruçlu oruçlu cokacimcoook
şaka biyanada allah affetsin çok susadım yaaa 5 den sonra acayip susuzluk çekiyorum
özlem bravo işten geldin birsürü yemek yaptın hemde zahmetli yemekler ben hayatta yapamam
hemde aç karnına akşamdan pişiriyordum çalışırken yoksa eve yemek yapmaya diye gelip
kendimi ekmek arası yerken buluyorum eşimde yemek konusunda hiç seseni çıkarmaz önüne
ne koysam yer hatta çoğu zaman tok gelir okadar uğraşırım yemek yaparım adam tok gelir
yemek yapmam aç gelir ymurtayı yer oturur sinir eder beni

eşim bugün elektirik faturasını ödemeye gitti, 35 liraydı 46 ya çıkmışşş, zam gelmişşş geç ödediğimizden değil,elektriğe zam gelmişşş şaştık kaldık bir de 2 gün oldu mutfak tüpü alalı 46 ya aldık, diğer firmalarda 38 e düşmüş, iyi kazık yiyoruz bu aralar hayırlısı bakalım

Benim koca yemek seçer ama girer mutfağa yaparda yemek yokmu demez bana da eser bazen böle yoksa hergün böle deilim kız Sevgi can mı dayanır buna yoksa benim kocişte ben ewde deilsem kendi kendine ziyafet çeker en favori yemeğide yumurtalı patates kızartması yada kıymalı yumurta ben pek yaptırmam tencere yemeği ye die arada bayram edio yani şaka maka benim yemeklerde bitmek üzere:lepi:

Ben de işten geldiğimde gördüm elektrik faturası gelmiş 40 küsür bişidi valla kışın okadar ufoyu yaktık 100 geliyodu en fazla off bu zamlar maaşa da gelse ya

kızlar çok fena bişey olduu

bugün evi temizledim, gerçi yarım yamalak oldu kızım izin vermedi, salonu temizlerken,onu da koridora koymuştum beni izliyordu, derken elektirik süpürgesini çalıştırdım, sesine çok fena korktu kaçmaya başladı ağlayarak, ben de süpürgeyi kapadım, gittim kucakladım, sakinleşti

derken, temizlik bitiversin dedim, kızımı kucağıma aldım, süpürgeyi çalıştırdım, bu kez yine korktuu, tişörtümü sımsıkı kavradı, ııııhh ııhhh diye sesler çıkardı ben de alışır diye süpürmeye devam ettim

sonra süpürgeyi kapadım, silmem gerekiyor ya, kızmı süpürdüğüm yere oturttum, mümkün değil oturmak istemedi, süpürgeyi, görünce bastı çığlığı,

Allah alaahh dedim kucağıma aldım, silmeye devam ettim, işimi bitirdim, şimdi çocuğu salona sokamıyorum, korkuyoooo

elektirik süpürgesini koridora koydum, şimdi orada görünce başlıyor ağlamaya..

babası da çarşıdaydı biz bunları yaşarken, o geldi, ona da göstermek amaçlı bir daha çalıştırdım süpürgeyi, aynı tepkileri verdi, ben gülüüyorum bbabası kızıyor, çocuğun psikolojisini bozarsın diyor,

meğerse çok haklıymışş, az önce uyuttum 10 dakka sonra çığlık çığlığaa hıçkıra hıçkıra uyandıııı sanırım rüyasında gördüüüü, kucağıma aldım 15 dakka zor sakinleştirdimmm, çocuğum kucağımda nasıl hıçkırıyordu yaaa içini çekiyordu yavruummmm

bebek deyip geçmemek gerekir ooffff nasıl yaptım bunu ben

aybukecim cnm kiyamam ben bebisseeeeeeee
cok korkuyorlar hayatim gercekten tuanda asiri korkardi .. bide esim inek sesini taklit ederdi baslardi aglamaya bi süre ara ver istersen yada babasi evde oldugu zaman ayri odadayke yaparsin belki öyle alisir

bizimkide ütüden korkuyodu önce poffff diye buhar çıkınca canavar sanıyodu heralde
baktıki bişey yapmıyo alıştı şimdi
elekt. süpürgesinden korkuyor ama ilginçtir o uyuyorken çalıştırıyorum sesine uyanmıyor
ninni gibi geliyo heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…