2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım zamanın az kalmış yoksa bu kadar gözü paradan başka birşey görmeyen karıya muhtaç olma derim.böyle insandan herşey beklenirlmaz:

neyse kızlar ben yatayım malum benim oğlan erkenci ayrıca sahura falan kalıkıcam uykum bölüncek.hepinizi öpüyorum iyi geceler....

ay asiyecim çok üzüldüm canım yaa
insan sinir oluyor böyle planlar bozuluverince (
nasıl da denk gelmiş

iyi geceler sabahların sultanı :)

iyi geceler kızlar ben geldim herkes çıkmış
inşallah herkes iyidir

eşimin etekleri zil çalıyor eeeee salı günü Allah nasip ederse işe başlıyoz ikimiz de
bugün zeynebi ne yapsak acaba diye düşünmeye başladı bakıcı mı bulsak yoksa ablanlar mı gelse acaba dedi ben de ablamlar gelemez kızı kayıt ettirecekler üni.ye dedim bakıcı bul araştır dedim 2 ay önce ben bakarım programımı ona göre ayarlatırım annenin gelmesine gerek yok diyen adam bugün çok düşünceliydi ben de bak işte öyle tepeden konuşmakla olmuyor bu işler ddim annem gelemez herhalde dedim dizlerinden perişan dedim ama gerçekten hasta annem zaten iyice tutuştu nasıl yapsakki falan demeye başladı ben de bir gün sen götür okula bir gün ben dedim nasıl götüreyim toplantılara dedi

annem mis gibi bakarken iyiydi tabi annem gitti çarşıya bile gitmedi göndermedim o bu işleri kolay mevzular zannediyordu ben de anneme dedim 2 gün geç gel değerin anlaşılsın ama fazla da geçikme kzızım perişan olmasın sırnaşık şey

coşmunuz gene oku oku anca bitti

sevdicim geçmiş olsun dikkat et bebişe geçmesin

çiğden siz de geçmiş olsun canım bence de bir hayır versen ben de pek anlamam bu işlerden ama az sadaka veriri annem hep hastalıklarda

özlemcim size de hayırlı olsun derin artık özgür özgür yatsın uyusun eşinin yeri iyi bir yer canım varsın olsun uzak olsun ama güvende olması daha önemli

sibel asiye o dentoks denilen ilacı diş çıkma sürecinde ağrıyı azaltması için mi yoksa ağızdaki yaralar için mi kullanılıyor anlamadım

GÜNAYDIIIIN
mutlu huzurlu bol bol dinlenebileceğiniz eğlenebileceğiniz bir haftasonu diliyorum zemuszemusopuyorumnanaktan

kızlar şimdi kontrolden geldim doktor dişler çıkabilir her an dedi.2 tane aşı oldu oğluşum.
ben 1 hafta yokum hakkınızı helal edin.annemlerle beraber gidiyorum yazlığa.kociş evde ben ordamafoldumben

herkese merhaba asiyecim üzülme canım dinlen biraz zaten artık yavaş yavaş havalar soğucak bir daha tatil imkanın omucak bari yazlığın keyfini çıkar kayınvalidenede geçmiş olsun canım inşallah atlatır

selam arkadaşlar
irem bugün daha iyi çok şükür dr ilaç verdi onu veriyorum şimdi ama akşam yine hiç uyumadık 3 ten sonra uyuyabildikmirmirmirmir çoook uykum varr

geçmiş olsun nisan84 bebişe
şimdi iyi olmasına sevindim

uykusuzluk çok fena oluyo
elif gece hiç uyanmazdı
bu aralar 2-4 ve 6 da olmak üzere 3 kere uyanıp emmeye başladı
tamda işe başlayacağım sırada
ya insanın uykusu bölününce bişey anlamıyo uyuduğundan
nasıl kalkıcam sbahın köründe ben böyle yaaa.

artık büyüdü çabuk acıkıyordur belki yatmadan önce mama versen

asiyecim hayırlı yolculuklar
nisan iremin iyi olmasına sevindim canım
deniz gece kaşık mamalarından ver yatmadan önce süt tutmuyo artık ondan uyanıyodur ben gece vermeye başladığımdan beri rahatım

ama beni emmeden uyumuyo mama verirsem karnı doyarsa emmez dolayısıyla uyumaz
o işi nasıl yapıyosunuz mama verip uyutup sonra gecemi anne sütü ver diyosunuz.
bi de en güzeli hangisi bu gece mamalarının sizce?

sağolun arkadaşlar umarım bu akşam rahat uyurda bende uyurum
ben gece yatarken milupanın gece tahıllarını veriyorum ama yinede uyanıyor emmek için acaba az mı veriyorum 60 cc mama ile yapıyorum siz nekadar mama ile yapıyorsunuz

ama beni emmeden uyumuyo mama verirsem karnı doyarsa emmez dolayısıyla uyumaz
o işi nasıl yapıyosunuz mama verip uyutup sonra gecemi anne sütü ver diyosunuz.
bi de en güzeli hangisi bu gece mamalarının sizce?

biberon mamalşarınında gece olanları var yani sorun emmek istemesiyse
yani biberon farketmiyorsa biberon mamalarının gece olanlarından verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…