2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ıyi gecelr kızlar uzun uzun okurum diye girdim ama sanırım kalamıcam çok fazla .
Sizlere iyi haberlerim var çarşamba günü ortezimizden kurtulduk nihayet dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum .Artık rahatız sadece 3 ay sonra kontrolümüz olacak .Dr.a sordum artık sorum ok dedi ben bale eğitimi almasını çok istiyordum Derin'in onu sordum sakıncası yok hayatına normal şeklide devam edecek dedi.Sevinçten hıçkıra hıçkıra ağladım bir önce ki gece nerdeyse hiç uyumadım çünkü .
Allah kimseyi evladıyla sınamasın .
Eşim askerde biliyosunuz az evvel telefon açtı iskenderundan Muğlaya gidiyor ona çok moralim bozuldu yine çok uzak gidip gelmek çok zor olacak .Sinir oldum ya insan bu kadar şanssız olabilirmi dedim .Bir sevindik bir üzüldük yanii kalırım bu gece burda diyordum ama keyfim kaçtı açmaz muhabbetim hepinizi öpüyorum .

özlemmm cok sevindim canım yaaaa cok şükür kurtuldunuz o aletteeeennnnnnnnnnnn
kocanda askerdeymiş cok sevindim inanki bir an önce yapsın gelsin yaa
benmkinin gitmeye hala niyeti yok yaa cok üzülüyorumm artık hakkımızda hayırlısı olsun diyelim

sevgi geçmiş olsun
didecim sanada geçmiş olsun
Allah tüm hastalara şifalar versin

Özlem gözünaydın çok sevindim ortezden kurtulmanıza

kızlar bende haftaya işe başlıyorum hala taşınamadık bir belirsizliktir gidiyo hayırlısı bakalım
çok gerginim 7 ay sonra işe dönüyorum hem heyecan hem stres bi arada
bide taşınsaydım çok iyi olacaktı ama bidahaki haftaya kaldı bitakım sebepler dolayısıyla
neyse geç olsund güç olmasın

aaa yazdım yazdım bi baktım bi ben kalmışım topikte
neyse az geziniyim bende yatıcam size iyi geceler öpüldünüzzzz.

denizcim cnm gözünüz aydin cok sevindim
sevgicim sizdende bekliyoruz söyle güzel bi haber tatlim

Allah kavustursun cnm esinle seni tüm askerlerimizi korusun rabbim

denizcim cnm isin hayirli olsun

Çocuk Psikolojisi bende bu sayfayi sizlerle paylasmak istiyorum devamli okuyorum cok faydasini gördüm akliniza gelen hersey yaziyor kizlar burda girip bi kurcalayin sayfayi derim :ecrin_bebek:

özlemmm çok sevindim derin nasıl rahatlamıştır sere serpe yatsın şimdi
canancım bizim ortez çıkalı 1 ayı geçti kontrol altında tutluyoruz
3 ay sonra yine kontrol var

özlemmm çok sevindim derin nasıl rahatlamıştır sere serpe yatsın şimdi
canancım bizim ortez çıkalı 1 ayı geçti kontrol altında tutluyoruz
3 ay sonra yine kontrol var

:kedi: :kedi: gözümden kacmis cnm ozaman
cok sevindim cok sükür :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey:

özlemcim çok gecmıs olsun kurtuldunuz artık ortezden derın nsl sevınmıstır yavrum
bnm kardesımın bebegındede klca gelısım problemı cıktı onunda gelecek ay kontrolu var sadece 3 bez kullan demıs doktor kontrol altında tutucaz demıs ınsallah ondada sorun cıkmaz gercekten cok zor evlat baska hıcbıseye benzemezmıs dunya yansa umrumda dııl ama bır damla gozyası yakıp kavuruyo benı

Sevgili Şubat Anneleri,

Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.

İyi geceler. Allah bağışlasın.

canım geçmiş olsun.
benim oğlumdada ağız yarası olmuştu geçen ay hatta damağı yaradan gözükmyordu o derceydi muskoril diye bir damla benzeri solüsyon kullandık bir işe yaramadı sonra doktor diş jeli vermişti bize o diş jelini doktor diline sürün o ağazının her yerine dağılacak ve o yarayı iyi yapacak dedi ve hakikaten 2 gün sürmeden o feci yara iyileşti. istersen sende dene tatlım adı DENTİNOKS hemde ağrıyı kesiyor ya rahatlar dide...

canan malesef bazı insanlar senin kadar hassas değil canım keşke hepimiz duyarlın olabilsek.kimn ne olacağı hiç belli olmaz

sibelcim cnm gecmis olsun

sağol canım

asiyecim seninle aynı yollardan geçtik biliyorsun ben de teyzemi kanserden 4 ay içinde kaybettim
daha acınız çok taze canım ama ben hala aklıma geldikçe evde yalnız kaldıkça ağlıyorum
en kötüsü de göremeden kaybettim onu en son 2008 mart başında görmüştüm aralıkta kaybettik
ama biraz o ortamdan uzaklaşmak kesinlikle çok iyi bir fikir

bel ağrısı için hamilelik öncesinde, sırasında ve doğumdan sonra beyin cerrahına gittim canlar ama şu anda ameliyat olmanı gerektirecek boyutta değil diyorlar farklı bişey de yapamıyorlar malum emziriyoruz ilaç da kullanamıyoruz
çınarı uzun süre taşıyamıyorum işte ancak uyuturken , gaz çıkartırken falan
yoksa anında yapışıyor ağrı
çürük elmayım ya
ne kalitesiz bir yaşam sürüyorum ben böyle PP

çiğdemcim geçmiş olsun yaa
bi kurtulamadınız şu hastalıklardan
bi hayır falan mı dağıtsan
pek anlamam o işlerden ama hep öyle derler ya

nası yani curly?? kendi resimimimizi koymakmı yasak anlıyamadım da

sanırım takvimlerimze eklediğimzi resimlerden bahsediyor
başka nereye resim ekliyoruzki

Merhaba,

Evet takvim (çizelge) alanına konulan resimlerden bahsediyorum. BU alana takvim ve çşizelge dıında resim koyan üyelerimiz oluyor. Uyarı bu konuda idi. Sizlerinkinde sorun yok.

İyi geceler.

dentinoks hakikaten çok etkili
lokal anestezi yapıyor sürünce
deneyin bakın bir miktar dilinize dudağınıza falan sürüp
uyuşturup acıyı duymalarını engelliyor
fazla kullanmamakta fayda var ama

Herkese iyi geceler kızlar
bugün çok ötü bir gün geçirdim hatırlayacağınnız gibi bir bakıcı buldum içime ısındı iyi dedim ama kadın bugün telefon etti kızını dershaneye kızını göndermek için bu işi yaptığını söylüyordu. Bana telefonda dedki senin verdiğin para dersaneyi karşılamıyor ben vazgeçtim dedi. Kafayı yiyecem salı işe başlayacam ne yaparım ben dedim. Ben bulana kadar öylesine bakayım dedi. Ben bozuldum sonra başka dersanelerede bakmaya gitii bugün sonra dediki tamam bakacam dedi. Bu kadın bence 250 para istemişti bende kabul ettim 15 tatili verip vermeyeceğimi araştırdı. Öffff ne yapacam

evet canım çok iyi geldi yoksa ben ilaç ismi paylaşmaktan hoşlanmıyorum ama o feci yarayı geçirdiğine göre dedim mucizevi birşey.zaten diş etlerine sürmüyorum şuan acayip şiş yakında çıkacak gibi bir hali var eğer ağlayıp durmazsa o zaman kullanıyorum.bakalım ne zaman çıkıcak diş.

Bu arada aynı yoldan geçmişiz Sibel .kırk yılın başında tatil yapalım dedik zehir oldu tatil kayınpeder aradı kaynanayı hastaneye yatırmışlar pazartesi ameliyat olacak.zaten aramız iyi değil arada bahsediyorum ya aynı sokakta oturuyoruz ama hiç gelmiyor falan diye.eşimde izin aldı izni onaylandı iptal edemiyor.etse annesi ameliyat olcak diye zaten 3 gün resmi izni var.şimdi o haktan mahrum kalıyor hemde bizim tatilin içine edildi.az önce çok ağladım.tamam bu sağlık ama sanki benim mutlu olmaya hiç hakkım yok gibi.geçen sene hamileyim diye tatile gitmedim sadece annemlerin yazlığına gittim bütün gün evde pinekledim bu sene o bile olmuyor.böyle işte bir dokun bin ah işit.yanlız gidicem eşim senin çocukla bir faydan olmaz git diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…