özlemmm çok sevindim derin nasıl rahatlamıştır sere serpe yatsın şimdi
canancım bizim ortez çıkalı 1 ayı geçti kontrol altında tutluyoruz
3 ay sonra yine kontrol var
canım geçmiş olsun.selam kızlar ben ve dıdo ıkımızde cok hastayıs grıp salgınından kurtulamadık maalesef son ıkı gun annmlerde hastalık baslamıstı kactık sanıodum ama kacamadık ben neysede dıde daha agır gecırıo sesı bıle kısıldı aglayamıo zaten agız yarası o bu drken huysuzluk yapıodu sımdı hec susmuo sabah 5 te baslıo aglamya aksam yatana kadar aglıo off napcam ben yaa
sibelcim cnm gecmis olsun
ya benim sürekli aklıma geliyor ve ağlamaya başlıyorum gece de hepnkabuslar eşiliğinde teyzemi görüyorum rüyamda annem sürekli iki gözü iki çeşme galiba yarın yazlığa gitme ihtimalim var annemlerle 1 haftalığına.annemin biraz evden uzaklaşmaya ihtiyacı var gelen giden bitmiyor insanlarımızda anlayışsız kadının yarasını tekrar kanatıyorlar nasıl öldü şu nasıl oldu bu neden böyle abuk subuk sorular...
menü iyiymiş bendede un çorbası var az önce kabağı rendeleyip kavurdum sarımsaklı yoğurt dökücem üstüne.annemin komşusu var almanyada yaşıyor yazın 2-3 aylığına türkiyeye geliyor kadın karslı kete diye hamurdan birşey yapıyor benimde çok sevdiğimi bildiğimden allah razı olsun yollamış birde o var işte.olmazsa patates falan kızartıcam.zaten temzilik yaptım yoruldum.
hoşbulduk...
canım bir beyin cerrahına git ben hamileyken gitmiştim doğumdan sonra mutlaka gel fıtık bence demişti doktor.hala gidemedim fırsat bulup bel ağrısı çok kötü.anam sizinde gelen gideniniz hiç bitmiyorrrrrr
sibel bel ağrısı ben de yaşıyorum nisa yı taşımaktan, hele çalışmaya başlayınca oturamamak ta eklenecek, çok zor olacak , sen de çınarı mı taşıyorsun yoksa ondan mı oldu
git bir beyin cerrahına da erkenden tedbirini al.
canancım herşeyi takarsan kafana bu dünya zindan olur, bunlar benim için sinek vızıltısı, ben sevdiğim kişilerden bişey duyarsam kırılırım, üzülürüm, takarım. ama diğer kişler benii hiiiiçç enterese etmiyoorr sadece zevkine varıyorum, gülüp eğleniyorum işte...
kendimi hülya avşar gibi hissettiim, bir laf ettimm millet üşüştüü sazanlar diyor ya hülya avşar::))
bir de gerçekten sıkıldım yaaa..
burada kimse yok, diğer yerlerde kalitesiz insanlar var..
offf kendime yeni bir site bulmama gereks sanuruuumm
selam kızlar ben ve dıdo ıkımızde cok hastayıs grıp salgınından kurtulamadık maalesef son ıkı gun annmlerde hastalık baslamıstı kactık sanıodum ama kacamadık ben neysede dıde daha agır gecırıo sesı bıle kısıldı aglayamıo zaten agız yarası o bu drken huysuzluk yapıodu sımdı hec susmuo sabah 5 te baslıo aglamya aksam yatana kadar aglıo off napcam ben yaa
nası yani curly?? kendi resimimimizi koymakmı yasak anlıyamadım da
sanırım takvimlerimze eklediğimzi resimlerden bahsediyor
başka nereye resim ekliyoruzki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?