2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

60 cc az bence yiyorsa 100 cc verebilirsin ama çok uanmıyorsa verme bence
gece bir kere uaynaıp emiyorsa bırak emsin anne sütü alsın gündüz zaten kahvaltı meyva derken fazla emmiyordur tabi bu benim fikrim yine en iyisini sen bilirsin canım

elif sadece gece ve sabah emdiği için bende başka şey vermek istemiyorum varken emsin diye ama
işte o da tok tutmuyor demekki

sen çok uyanıyor dediğin için ben önerdim canım gece mamasını
aslında evet süt varken emsinler ama bir gecede 3-4 defa uyanıyorsa oda sana
eziyet olur çalışmayada başlıcaksın

kardelen gece kalkmıyor 10 gibi 180 cc mama içip yatıyor
sabah 7 bazen daha geç saatte kalkıyor ama benimkinde tuhaflık
mama içse bile bukadar saat tok tutması imkansız uaynmıyor
mesela bugün 11 gibi mama içti 1 de uykusu gelmiş yatırsam uyucaktı
ama ben meyvasını yedirdim öyle yatrıdım yani uykusu açlığını unutturuyor

kızlar selam yaa ben dün cok feci bir şekilde grip oldum gözlerim acılmıyo yaaa
maske takıyorum evde kızıma gelmesin diye:1ninca:
inşallah gelmez ya

saat 11 gibi 60cc den mama yapıp içine gece tahılı koyuyorum işte ama 2 saatte bir uyanıyor bende ondan dedim acaba az mı diye bakalım bu akşam 90cc den yapayım bi değişiklik olcakmı:icecream:

selmacim gecmis olsun cnm dikkat et

bende iki saat sonra arkadasimla disaari cikicam cocuklari babaya biakiyorum tabi :))
bi eglence varmis oraya gidip bakicaz evi temizliyorum cikmadan daha dusa giricemm offffff cok az zamanim var cok isim var :sinifsinif:

sen çok uyanıyor dediğin için ben önerdim canım gece mamasını
aslında evet süt varken emsinler ama bir gecede 3-4 defa uyanıyorsa oda sana
eziyet olur çalışmayada başlıcaksın
evet canım ya işte o yüzden bi formül arıyodum size danıştım gece mamasını deniycem bakalım
kızlar selam yaa ben dün cok feci bir şekilde grip oldum gözlerim acılmıyo yaaa
maske takıyorum evde kızıma gelmesin diye:1ninca:
inşallah gelmez ya
geçmiş olsun selmacım
bu arada daha önce sormuşsun atladım galiba batıkente taşınıcaz kısmetse
bende iki saat sonra arkadasimla disaari cikicam cocuklari babaya biakiyorum tabi :))
bi eglence varmis oraya gidip bakicaz evi temizliyorum cikmadan daha dusa giricemm offffff cok az zamanim var cok isim var :sinifsinif:
canan bakıyorum gecelere akmaya başladın kaydirigubbakcemile3 helal sana
çocukları da kocaya bırak oooooohhh sefan olsun :teytey:
benim kocam bebiş yokken gönderirdi arkadaşlarımla takılmaya da
şimdi heralde sen bak ben gidiyom desem yollamaz :umursamaz: kocanın kıymetini bil maaşallah.

opuyorumnanaktan gercekten baska 2 saat sonra bulusucam arkadassimla
isin komigi ben cikiyorum geziyorum sinamaya cafeye falan gidiyorum cocuklara esim bakiyor ama nedense o hic gitmez öyle sinamaya falan sen gidebilirsin istedigin zaman dedigimde ben senin gibi gezme meraklisi degilim diyo sakayla karisik kaydirigubbakcemile3

gecenn haftalarda bi aksam esimin is arkadasiyla ciktim sinamaya gittik geldik gece 3 e kadar muhabbet ettik cok yakinda oturuyor
ona biraz kiskanclik yapti ama sonucta arkadasim ,zaten baskasiyla asla yollamazdim o farkli oldugu icin bisey demedim dedi

zaten oda güvenilir oldugunu gösterdi yol boyunca esimi övdü bana
ayni zamanda benimde cok yakin arkadasim ailecek görüsüyoruz

bana güvendirdigini hissetirdikce ben onu daha cok seviyorum Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar ben geldim kimsecikler yok burda
cok güzeldi afrikanlarin eglencesi vardi oraya gittik cok kalamadik arkadasim yüzünden :))

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kerçektenmiiiiiiiiiiiiiiii
ayy bizede gelirsin dimi canımmmmmmmmmmmŞeniz

inşallah canım sen metronun ordaydın dimi bizim taşıncağımız yerde metroya 3 durak mesafede
pazartesi işe başlıyorum ben şimdiki kadar müsait olamıycam ama hafta sonu falan
buluşuruz kaynaşırız artık opuyorumnanaktanzemuszemus

pazaretsimi başlıyorsun deniz yani yarından sonra hadi hayırlsı kim bakıcak bebişe

babannesi bakacak ona daha yakınız hemde annemden daha genç mecburen onu tercih ettik
aman zaten annem anneannesiyse oda babannesi yabancıdan daha iyi bakacağı kesin
şükürler olsun onlar var bi sıkıntısı rahatsızlığı olursa kayınvalidemin annem devreye girecek o zaman
hayırlısı bakalım
işte taşınamadık bi türlü o yüzden bizde kalacak 1 hafta 10 gün falan
öyle olunca ben sıkılıyorum ama bebiş için az sebredicez
zaten taşınma sebebimde kalmasını istememem yoksa oturduğum yerden memnunum ben.
taşınınca biraz yakın olacağımız için sabah gelip akşam evine gidecek (inşallah yani)

ya çok gerrrrrginim sanki hayatımda hiç çalışmamış gibiyim sıkıntılıyım
halbuki sadece 7 ay ara verdim
ama ilk uzun aram oldu 11 yıldır çalışıyorum ben sadece senelik izin kullanarak
bünye kaldırmadı tabi bu kadar kopukluğu kaydirigubbakcemile3

esimle tartistik azcik sinir oluyorum
hic bisey olmamis gibi uyumasida yokmu gidip uykusunda bogasim kurtulasim geliyorrrrrr:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…