2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sümüksü oluyor kardeleninde bazen ama beyaz taneli olmadı hiç
olmazsa doktoruna telefon açıp sor canım ona göre haraket edersin

selam kzıalr iyi günler
nestle ben tarhanayı ölçüyle yapmıyorum göz kararı su koyuyorum biraz ılıyınca bir tatlı kaşığı tarhana ekliyorum öyle sürekli karıştırarak pişiriyorum ocaktan alıncada bir tatlı kaşığı zeytinyağı koyuyorum bu kadar canım
bugün dünden et suyu suyu vardı biraz su ve et suyuyla tarhanayı pişirdim birazda tavuk eti didikledim içine afiyetle yedicokacimcoook

beyaz taneler pirinçli bişi yediriyosan olabilir..bizimki muz yediğinde iplik iplik oluyo havuç yediğinde rengi değişiyo..pirinçli tavuk suyu çorbası yaptığımda aynen öle oluyo ..ilk bende korkmuştum.

kizlar umarim herkez iyidir
denizcim tatlim massallah ins. he böyle uslu durur bebisde sende rahatca ise gidersin :))
gece 4 e kadar esim arkadaslari oyun oynadik
sabah 8 de uyandik tuani biraktim anaokuluna sonra tanin idrarini cocuk doktoruna götürdüm yürüyerek... doktor acmamis bi baktim bozuk para yok bankada yok yakinda tekrardan o sicakta yolu geri yürümek zorunda kaldim..... toplam 4 kilometre

eve geldim alisverise ciktik eve geldik ben bebegi emzirdim tanin idrarini doktora götürdüm ama budefa otobüsle )

TUANI ALDIM sonuc temiz cikti atesi disinde kaynaklanmis dedi doktor
eve geldik

geçmiş olsun canım benimde kızım hastaydı girip oldu ramazanın başından beri, huyları çok değişti yaa biberon almıyor berra emmedi beni, şimdiye kadar mamayla beslendi ek gıdaya başladık kaşık mamaları çorbaları filan iyiydi herşey kilosuda iyiidi ama şimdi biberon almıyor bugün sabahdan beri aç bırakdım kaşık maması ve hiç bişey vermedim mecbur kaldı biraz aldı acaba burnu tıkalı biberon emmek zormu geliyor diyorum ,ama suluğundan gayet güzel su içiyor..bana yardım edin kızlar napmam lazım bu kızı tekrar biberona nasıl alıştıracağım devakaydirigubbakcemile2m sütünü içmek zorunda bardakla içmesi içinde çok erken yardım edin bana tavsiyelerinizi bekliyorum biberondan başka bişey vermemeliyim napmalıyım ????*

canım valla bnemiki başından beri almıyo ne biberon ne emzik ben mama dahil herşeyi kaşıkla veriyorum ve düşün günde 3 defa 100 150 lik mamayı kaşıkla bıkmadan usanmadan veriyorum ne kadar zor olduğunu tahmin et tabi bunun yanı sıra çorbalar muhallebiler püreler hepsi kaşık .napıyım başka çarem yok allem etteim kallem etteim olmadı almadı biberonu .ama bi taraftanda seviniyom çünkü eminimki biberon alsaydı beni emmeyi istemezdi biberon rahat gelirdi iyiki almamış diyorum
CANAN tanın sonucunun iyi çıkmasını sevindim .aman enfeksiyon olmasında varsın dişten olsun.

canancım gözün aydın canım iyi çıkmış sonuçlar
inşallah tekrarlamaz ateş
ranuna canım biberon emziği küçük geliyor olmasın artık
zorlanıyorsa emmek için ondanda istemeyebilir
kardelende bir ara onu yaptı çünki 0-6 ay emzikle veriyordum
değiştirdim 6ay ve sonrasına geçtik büyük delikli
içmeye başladı hiç içmiyorsa bardakla ver canım içsin de napıcaksın

canım değiştirdim onuda denedim ama yine almıyor sinir oldumyaa şimdiye kadar lokur lokur içiyordu.. noldu bilmem hastalandı burnu tıkalı ondanmı yapıyor anlamıyorum . bugün aç bıraktım onu gün boyu 2 kez içti oda uyurken verdim .. akşamda satt 10 kadar vermedim bişi en son 15:30da içmişti düşünün yanii okadar zman aç kaldı ama yine içmedi bende kıyamadım verdim çorbasını mecburen kaşıkla offff yaaa lütfen içsin alsın biberonunu kaşıkla çok zor oluyor devam sütünü içirmesi yarısı yere yarısı göğe gidiyor yaaa (((

gelelim bize kardelen bu akşam benim canıma okudu
hiçböyle yapmamıştı gayet güzel giyindik iftar için arkadaşıma
gittik yedik içtik herşey güzeldi mız mızlanmaya başladı bende mamasını
yaptım içmedi ama mızmızlanması durmadı uykusu gelmiştir dedim
uyutmaya çalıştım uyumadı kalktım geldim eve yanıma milupa almıştım
belki ondan içmedi diye evdebebelac yaptım onuda içmedi ama nasıl ağlıyo gözünden yaş
geldi neyse zar zor sallaya sallaya uyuttum çok şükür

ne oluyor bu çocuklara yaff.. vardır bi huysuzluğu bizim anlamadığımız nekadar zor bebeklerin dilinden anlamak değilmi

evet çok zor ::( ama anneyiz onların bize ihtiyacı var
canımızı veririz onlar için dertlerini anlatsalar yavrucaklar

nazar değmiştir annesi ben nazaradan çok korkarım .annenin bile nazarı değrmiş .severek baksalar bile değer değer valla bol bol oku sen sevgi

galiba nazar deydi ama çokta huzursuz sabahda aynı şeyi yaptı dişler sanrırım
onu zorluyor çok sinirli ve huysuz

nerdesiniz yaa sanırım artık kimse gelmeyecek buaralara akannehir
bukadar çabuk dağılıcağımızı düşünmüyordum açıkçası
birtek ben varım kaç gündür bende sıkıldım ama
gidiyoruuuum:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…